Βγές απο τον ψεύτικο κόσμο τους.Πέφτουν με κρότο.Τα μαϊμού κρούσματα τους αποκαλύπτουν.

Για να δούμε πόσο υπάκουα ρομποτάκια και υποταγμένα στη Νέα Ταξη ειναι πολλοί Ελληνες..Πόσο ακόμη θα τρώνε αμάσητο το παραμύθι..Ακύρωσαν τα πάντα…διέλυσαν την Οικονομία έκλεισαν χωρις λογο τα καταστήματα απο τις 12 το βράδυ .Σταμάτησαν πανηγύρια εμποροπανηγύρεις. Σου βάλανε ΦΙΜΩΤΡΟ ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με τοπικά Λοκ Ντάουν..Σου έδωσαν απο την στρατευμένη και πληρωμένη με 20 εκ και βάλε τον ΤΡΟΜΟ τον ΦΟΒΟ .Πλήρωσαν για να σε πείσουν οτι είσαι άρρωστος χωρις συμπτώματα..Κάνουν Τεστ από διαγνωστικά που βγάζουν όλους τους τους τύπους Κορωνοιού..

Σε δουλεύουν σου λένε για αποστάσεις για μάσκες για ενα ιό που είναι ανύπαρκτος στατιστικά λες και ο ιός εχει μεζούρα σου απαγόρευσαν τις διαμαρτυρίες γιατί ο ιός ειναι έξυπνος και πηγαίνει στο συνωστισμό  και φορτώνουν Covid 19 ολες τις ιώσεις και τα πρόβατα υπακούν ακόμη..Ιεράρχες φορούν μάσκες μέσα σε εκκλησίες και ο Αρχιεπίσκοπος παίζει και αυτός το παιχνίδι τους..Σου κάψανε τις Λιτανείες, Θρησκευτικές εορτές σου εξευτέλισαν την θρησκεία σου Εθνικές εορτές.. Παρελάσεις.. Διαδηλώσεις.. Συγκεντρώσεις.. Γάμοι και τα καταπίνεις ολα ..

Ψήφισαν τον αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 για να σε θέτουν σε περιορισμό εσένα και τα παιδιά σου με ενα απλό κρυολόγημα ακόμη και αν τα αντισώματα σου δώσουν θετικό και ας είσαι χωρίς συμπτώματα θα έρθουν να σε αρπάξουν!! ..Δεν έχουν Τεστ που ανιχνεύει αποκλειστικά τον Covid 19 .

Στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας ο Διοικητής του κ.Ρουμπάτης δεν εχει απαντήσει σε ερώτημα κατοίκου της Κέρκυρας αν το διαγνωστικό τους μηχάνημα είναι μόνο για Covid 19 η βγάζει θετικούς όλους τους ιούς!!Κατέβασε τα video με Τσιόρδα και Ιταλό Γιατρό απο το YouTube “Κυβέρνηση” και Νεα Ταξη. Κατέβασαν το video με τον Τσιόρδα απο το You tube για να μην δείτε την επιβεβαίωση της ΑΠΑΤΗΣ…με τα Τεστ.Η ομολογία της απάτης με τα ΤΕΣΤ απο τον Τσιόρδα. Προσέξτε άρχισαν Μαζικά Τεστ. Νεα Σπιναλόγκα!! (Video)!

Κατεβάζουν ντοκιμαντέρ για την μαϊμού Πανδημία..και κάποιοι ακόμη τρώνε ΣΑΝΟ..Έβαλαν τον πολίτη που τα χάφτει να ερχεται σε ρήξη με τον συμπολίτη του που δεν φορά μάσκα αντί να τα βάλει με αυτόν που τον Σκοτώνει..δήθεν για να σε σώσει.

Κατέβασαν το video του Ιταλού Γιατρού που μας είπε για την εξόντωση μας.Dr. Roberto Petrella: Ο Covid 19 είναι πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης (Video ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Μας κάνουν ένα τεστ που ΔΕΝ ξεχωρίζει τους κορωνοϊούς. Και με αυτούς τους ψεύτικους αριθμούς κρουσμάτων ερχεται ο Τσιόρδας και ο Χαρδαλιάς τα Τσιράκια της Νέας Τάξης και των Φαρμακευτικών να επιβάλουν μέτρα περιορισμού και να σου αφαιρούν Θεμελιώδη Δημοκρατικά δικαιώματα.Το θετικό αποτέλεσμα το βαπτίζουν ΚΡΟΥΣΜΑ COVID-19.Eίτε με συμπτώματα είτε ΧΩΡΙΣ. Στη μεγάλη πλειοψηφία ΔΕΝ υπάρχουν συμπτώματα. Υπάρχει ένα στημένο σκηνικό των τεστ και των κρουσμάτων.Μέχρι τώρα τα τσουβάλιαζαν όλα σαν covid-19!!

Απλά τεστ αντισωμάτων είναι που δείχνουν κάποια προσβολή από οποιοδήποτε ιό μέσα σε μια περίοδο που μπορεί να πάει πίσω στο χρόνο έως και δυο-τρεις μήνες.

Eχουμε μια μαϊμού Πανδημία που τα “θύματα” της δεν ξεπερνούν το 0,0010 του Παγκόσμιου πληθυσμου και θέλουν να εμβολιάσουν ολο το κόσμο..Για αυτούς που πεθαίνουν απο πείνα γιατί δεν είναι ψυχόπονοι? Για το Κάπνισμα που σκοτώνει εκ πολίτες γιατί δεν νοιάζονται? Για θανάτους από άλλες αιτίες που είναι περισσότεροι γιατί την κάνουν γυριστή??

Για πρώτη φορά στο ιατρικό ιστορικό έχουμε μια προσχεδιασμένη πανδημία με ασθενεις χωρις συμπτώματα .Οι υγιείς ενοχοποιούνται .Ένοχοι γιατί αναπνέουμε χωρις μάσκα. Η μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας. Μας έλεγαν οι προφήτες οτι θα πληρώνουμε τον αέρα που αναπνέουμε..Ε λοιπόν αυτό γίνεται για να αναπνεύσεις καθαρό αέρα ΟΞΥΓΟΝΟ πληρώνεις 150 ευρώ πρόστιμο !!! Ολα γίνονται για την επιβολή φασιστικών νόμων και νέων κανόνων υποταγής.

 

Παντού τα ίδια .Η Απάτη αποκαλύπτεται από τον ΕΟΔΥ!! 171 δηθεν θάνατοι από Κορωνοιό 4.161 από απλή γρίπη Δηλώνουν θανάτους από άλλες αιτίες όπως εδώ στη Χώρα μας στην Ιταλία τις ΗΠΑ κ.α Αποκάλυψη της Απάτης και στις ΗΠΑ.CDC Το 94% πέθαναν από άλλες αιτίες και όχι από τον ιό.

Οσο τους αφήνουμε θα καβαλήσουν και στο κρεβάτι μας..ΤΕΛΟΣ με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…Δεν δίνουμε ΕΓΚΡΙΣΗ  στην εικονική πραγματικότητά τους.Κανένας δεν θα κάνει τεστ που ανιχνεύουν τα πάντα..

Οι βουλευτές οι Περιφερειάρχες που τρέχουν για τα Ιατρικά πρωτόκολλα και αποδέχονται αυτήν την ΑΠΑΤΗ έχουν τις ίδιες ευθύνες με αυτούς που κυβερνούν…απέναντι στη ΖΩΗ των πολιτών στις περιφέρειες τους..

Κάποιοι δεν έχουν  διδαχθεί απο την Ιστορία.Αν τους αφήσουμε να κυριαρχήσουν Τελειώσαμε .Στεκόμαστε σε  ένα σημείο που αν δεν αντιδράσουμε θα καθυποτάξουν τους πάντες .Ξέχασαν οι άνθρωποι που έχουμε την δύναμη μας .Αν αυτό το θυμηθούμε τους τελειώνουμε εμεις και οχι αυτοί οι Ψυχοπαθείς.

Με υποθέσεις  και ψεύτικα αποτελέσματα Τεστ διέλυσαν Σύνταγμα Θεμελιώδη Διακαιώματα Δημοκρατία και Οικονομία.

ΤΕΡΜΑ κύριοι το Βρώμικο παιχνίδι σας .Απορυθμίσατε την ζωή μας τα επαγγέλματα μας υπακούοντας στα Παρανοϊκά Ναζίδια των οπαδών του ελέγχου και της μείωσης πληθυσμού…Η ΟΡΓΗ των πολιτών θα ξεσπάσει. Είμαστε καθ οδόν προς σύγκρουση

Η πιο επικίνδυνη ασθένεια σήμερα είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σας ..Ένας Φασισμός που βγαίνει απο την μαϊμού Πανδημία που την εξοπλίσατε με τον Φοβο και τον τρόμο για κάθε Κοινωνική κατάσταση .Χρησιμοποιούν τον Κρατικό μηχανισμό εκβιάζουν τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και δίνουν εντολές στην Αστυνομία που δυστυχώς τις εκτελεί και λειτουργούν ως ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της πιο άθλιας Κυβέρνησης κατά των πολιτών με πρόστιμα για μάσκες αποστάσεις σε πολίτες και τις επιχειρήσεις..

Ειναι έτοιμοι για το τερματικό τους σχέδιο με υποχρεωτικά Τεστ στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στους δρόμους και όπου κινείται άνθρωπος..Ξεκίνησαν από τα γηροκομεία και τα Νηπιαγωγεία για να αρπάζουν παιδιά ενήλικες και ανήλικους να μας φυλακίζουν σε δομές και στρατόπεδα “Λεπρών” σε νεα Σπιναλόγκα.Το τελικό τους σχέδιο είναι το Υποχρεωτικό εμβόλιο Δολοφόνος…Θέλουν να  μας εξοντώσουν .Πρέπει να πεθάνουν  το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ..Αυτές τις εντολές ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ  εκτελουν..

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ είναι προ των πυλών… Λάβετε θέσεις για την απελευθέρωση .Δεν θα τους το επιτρέψουμε…Το παιχνίδι τους θα το τελειώσουμε εμείς .Βιάζονται να μας κάνουν Τεστ να μας τσιπάρουν με το εμβόλιο τους και κάνουν το ενα λάθος πίσω απο το άλλο. Μην σκύβεις άλλο θέλουν την ψυχή μας .Δεν είσαι μόνος σου.Κανε τη Νέα Τάξη τους παρελθόν. Ολοι εμεις μπορούμε .. Εαν μετά από αυτά θέλεις να υπακούς και να υποταχθείς και είναι επιλογή σου βάλε  μάσκα κανε  Τεστ κανε εμβόλια εσύ θα διαλέξεις σε τι κόσμο θέλεις να ζήσεις. Σου αποδείξαμε με τα δικά τους λόγια την ΑΠΑΤΗ.

Ολα αυτά τα ερπετά θα πέσουν με κρότο. Ολα αυτά τα Ψυχοπαθή δίποδα αμέσως μετά θα περάσουν απο Λαϊκά δικαστήρια για  να πάρουν την τιμωρία που τους αξίζει..

ΑΡΘΡΟ του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

***ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ .ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατέβασε τα video με Τσιόρδα και Ιταλό Γιατρό απο το YouTube “Κυβέρνηση” και Νεα Ταξη.

Η ομολογία της απάτης με τα ΤΕΣΤ απο τον Τσιόρδα. Προσέξτε άρχισαν Μαζικά Τεστ. Νεα Σπιναλόγκα!! (Video)!

Το Νοσοκομείο Κέρκυρας και ο Διοικητής κ.Ρουμπάτης δεν απαντούν αν τα Τεστ είναι μόνο για Covid 19!!!

Dr. Roberto Petrella: Ο Covid 19 είναι πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης (Video ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Η Κεραμεως με την Κυβέρνηση μετέτρεψε τους διευθυντές σχολείων σε κλινικάρχες!!!

Αποκάλυψη της Απάτης και στις ΗΠΑ.CDC Το 94% πέθαναν από άλλες αιτίες και όχι από τον ιό.

Το “κόλπο” με τα ΤΕΣΤ στα παιδιά μας.ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Ο Νόμος 4862 είναι σχεδόν σε όλα τα Κράτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως μετατρέπουν το εμβόλιο σε ΔΟΛΟΦΟΝΟ..Γάκης:Μπορούν να αλλάξουν το προσδόκιμο ζωής! (video)!!

Οι 13 φαμίλιες που έστησαν την Πανδημία για τον ελεγχο και μείωση του πληθυσμού.

Μας τα είχε πει για την Συνωμοσία ο David Icke. Η ομιλία του στην Anti-Corona διαδήλωση στο Λονδίνο 29/08/20 (video)

R.Kennedy:Υπάρχει Συνωμοσία Φαρμακευτικών με τις πολιτικές μαριονέτες για τον πλήρη ελεγχο μας. (VIDEO)

Πρόεδρος Λευκορωσίας: Μιζες για Λοκ Ντάουν..Μου έδιναν 92 εκ ευρώ!!!(video)

Ιατρός Bodo Schiffmann (Ολλανδία) : Ο Corona έχει τελειώσει – Ψεύτικη πανδημία – προστατέψτε τα παιδιά.(Video)

Θα μπουκάρουν στα σπίτια μας για να αρπάζουν μέλη της οικογένειας μας.Παγκόσμια Χούντα (video)

Με ποιές απάτες αυξάνουν τα κρούσματα και παίρνουν περιοριστικά μέτρα..

Eιμαστε στη δεύτερη φάση με ασυνήθιστα μέτρα μεχρι τον εμβολιασμό για την μείωση πληθυσμού(video)

Γερμανός Καθηγητής : Τα Μέτρα είναι Επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός..

Οι κυβερνήσεις εκτελουν το σχέδιο Gates.Δείτε το Video .Πως μονοπώλησε την Υγεία..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Το τεστ που ειναι μονο για κοβιντ ξεκινησε πριν λιγες μερες ,και εγκριθηκε απο ΗΠΑ[Ετσι διαβασα].Μ’αυτα τα τεστ που εχουμε τωρα,ολοι,το χειμωνα,θα “παθουμε”κοβιντ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button