Dr. Roberto Petrella: Ο Covid 19 είναι πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης (Video ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Ο Ιταλός Γιατρός Dr. Roberto Petrella τολμάει μέσα από την Ιστοσελίδα του και αποκαλύπτει ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που δεχόμαστε…

Διαβάστε σε ελεύθερη μετάφραση της ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας τι μεταδίδει προς τους Ιταλούς συμπολίτες του και σε ολο το κόσμο.

Ολα αυτά που μας κρύβουν εδω στην Ελλάδα για την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατά των πολιτών.

 

Dr. Roberto Petrella:Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν πρόκειται να σας δείξουν η να σας διαβάσουν αυτα που θα σας πώ.Προσέξτε.

Covid 19 σημαίνει ηλεκτρονικό πιστοποιητικό ταυτότητας εμβολιασμού με τεχνητή νοημοσύνη.Το 19 είναι η χρονιά που δημιουργήθηκε.Covid 19 δεν είναι το όνομα του ιού. Είναι το όνομα ενός Παγκόσμιου σχεδίου για τον ελεγχο και την μείωση του πληθυσμού που προετοίμαζαν τις τελευταίες δεκαετίες και ενεργοποίησαν το 2020.Αυτό που ενεργοποιεί τον ιό είναι το ανοσοποιητικό και βρίσκει ανταπόκριση εξαιτίας προηγούμενων εμβολιασμών.

Αυτο που θέλουν να εκχίσουν στο αίμα μας (στο σώμα μας) είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο απο όσα υπάρχουν. Είναι η ΔΙΑΔΡΟΜΗ πρός την ΚΟΛΑΣΗ με σκοπό την Μαζική θανάτωση του πληθυσμού στο 80%.

Τεστ μην κάνετε είναι αναξιόπιστα.Πολλοί κατασκευαστές Τεστ μας επιβεβαιώνουν οτι ΚΑΝΕΝΑ απο τα ΤΕΣΤ δεν εχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει με ακρίβεια τον Κορωνοιό. Ανιχνεύουν μόνο μικρούς ακίνδυνους ιούς η κυτταρικά απόβλητα που είναι μέρος της φυσιολογικής  χλωρίδας μας.Τα άτομα που θα κάνουν τεστ θα τα εμφανίζουν θετικά στο 90%.Αυτο είναι σχέδιο-σκοπός τους και γι αυτό ξεκινησαν τεστ και σε παιδιά. Ηδη στην Γαλλία επιβλήθηκαν ΤΕΣΤ στα σχολεία και κανένα Τηλεοπτικό κανάλι η εφημερίδα δεν το είπε η το έγραψε. Έκαναν 700 χιλ τεστ  εβδομαδιαίως χωρίς κανένα Μέσο να το μεταδώσει αυτό. Ετσι απο την στιγμή που στο παιδί σας κάνουν ΤΕΣΤ ολόκληρη η Οικογένεια του κάθε παιδιού και οσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του θα υποχρεωθούν να κάνουν ΤΕΣΤ.Μην ακούτε όσους σας παραπληροφορούν και κρύβουν την αλήθεια.

Σας υπενθυμίζω ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ..Αντιθέτως είμαστε υγιείς φορείς αυτού του ιού.Να είναι κάποιος θετικός δεν σημαίνει οτι είναι Άρρωστος. Προσέξτε γιατί θα μας εμφανίζουν όλους θετικούς στα Τεστ.Θα σας αναγκάζουν να κανετε συνεχόμενα Τεστ.Επίσης  ολοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου Τομέα θα υποχρεωθούν να κάνουν Τεστ κάθε μήνα. Θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε οτι όλοι είστε άρρωστοι και θα σας σημειώνουν ως επικίνδυνους για τη Δημόσια Υγεία.

Αν αρνηθούμε να υποβληθούμε στο Τεστ αυτό θα είναι και η μοναδική λύση για να αποφύγουμε τον εμβολιασμό.Αν εμβολιαστείτε θα αποδυναμωθεί ο οργανισμός σας και θα επέλθει ο Θάνατος σας.Η μόνη λύση να σωθεί η ανθρωπότητα είναι να πεισθούν οι πολίτες και να καταλάβετε οτι δεν πρέπει να δεχθείτε να υποβληθείτε σε Τεστ.Μην κανετε κανένα Τεστ.Μην τους δώσετε την ευκαιρία να πέσετε στην παγίδα τους .Σας τα λέω αυτά για να μην πείτε μετά οτι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Covid 19 σημαίνει πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης..Γι αυτό μην κανετε τα Τεστ είναι ο μόνος τρόπος να  γλυτώσετε. Απο την τηλεόραση δεν πρόκειται να ακούσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ.Οι πολιτικοί είναι Ανέντιμοι- Μπάσταρδοι και συμπεριφέρονται βρώμικα.

Οι  μη εμβολιασμένοι θα σβηστούν από την Κοινωνία .Δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν να βγείτε έξω απο το σπίτι σας κατι που ήδη συμβαίνει σε πόλεις της Κίνας. Η Ισπανία είναι επίσης απο τις Χώρες που διεξάγουν Τεστ όπως και άλλες Λατινικές Χώρες. Ηδη τα πάντα έχουν στηθεί και έχουν ενεργοποιηθεί  για τον Μαζικό εμβολιασμό..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ RΟΒERTO PETRELLA ΣΕ VIDEO ΑΠΟ TO ΥOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ RΟΒERTO PETRELLA ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ SITE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close