Απειλούν οι Τούρκοι για την επέκταση στα 12 μίλια στο Ιόνιο ..

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο βάσει του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας..Βέβαια έχει προηγηθεί ειδική συμφωνία εις βάρος μας  για το ψάρεμα των Ιταλών μέχρι τα 6 μίλια…Τώρα θα δούμε αν η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη απο τις συμφωνίες που θα ακολουθήσουν η τελικά το μεγαλύτερο κέρδος της αύξησης στα 12 μίλια θα πάει σε εταιρείες Ξένων συμφερόντων.

Είναι όμως μια κίνηση που ήρθε με καθυστέρηση ετών και έπρεπε να είχε γίνει και στο Αιγαίο…Οι Τούρκοι είναι έξαλλοι και το βλέπουμε και με δημοσίευμα στην “Yeniakit”, η οποία στον τίτλο της αναφέρει:«Σκανδαλώδης δήλωση (σ.σ.Μητσοτάκη) που θα πυροδοτήσει τον πόλεμο από την Ελλάδα!».

Το ανωτέρω  άρθρο ερχεται  να…μας υπενθυμίσει  τις χθεσινές δηλώσεις Τσαβούσογλου, ο οποίος με τη σειρά του είπε πως η μόνη υπεύθυνη για το ξέσπασμα πολέμου θα είναι η Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός στην δήλωση ανέφερε χωρις να προσδιορίσει πότε οτι θα επεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα ζώνη και στο Αιγαίο (άλλες θάλασσες)..Οι αντιδράσεις απο Τουρκία είναι σφοδρές και η λύση με πόλεμο απο την Γείτονα είναι προ των πυλών. Κατι που χαλάει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης αφού δεν μπορούν να ελέγξουν την Τουρκία..Καλό θα είναι να έχετε σε ετοιμότητα άρβυλα και φύλλα Πορείας..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close