Το “κόλπο” με τα ΤΕΣΤ στα παιδιά μας.ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Ο Νόμος 4862 είναι σχεδόν σε όλα τα Κράτη.

Ο Νόμος  4862/20 εχει ψηφιστεί απο όλα τα σχεδόν τα Κράτη σε πανομοιότυπο κείμενο. .Απλώς εχει διαφορετικό αριθμό.Οι ΕΝΤΟΛΕΣ είναι οι ίδιες σε ολες τις ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που ονομάζονται Κυβερνήσεις και αποδέχθηκαν να εφαρμόσουν το Παρανοϊκό σχέδιο Κορωνοιός. Ηδη τις αρπαγές παιδιών και μανάδων σε video που έχουμε ανεβάσει τα βλέπετε.

Η κατάσταση θα γίνει ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ από τη στιγμή που θα πηγαίνουν τα πακέτα των δόσεων του Δολοφονικού εμβολίου στις Χώρες που εφαρμόζουν το πρόγραμμα Covid 19.

Η Μάσκα είναι σύμβολο Υποταγής διχασμού της Κοινωνίας..Τα τεστ θα τα κάνουν στα ΣΧΟΛΕΙΑ στις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για να μας βγάζουν θετικούς για να ΑΡΠΑΖΟΥΝ  και να θέτουν σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ενήλικες και ανήλικους..με τον Νομο 4862/20. Μην σας ξεγελάνε τα Xoaxes και τα παπαγαλάκια τους..

Το παράδειγμα της Αυστραλίας.Ο Νόμος 4862 σε άλλη έκδοση για αρπαγή ΠΑΙΔΙΩΝ.

Οι αρχές της Αυστραλίας ανέλαβαν το δικαίωμα να ζητούν από την αστυνομία ν΄αποσύρουν τα παιδιά από την επιμέλεια φύλαξη των γονιών τους για να εγγυηθούν το σεβασμό των μέτρων που αφορούν τον coronavirus.

Η παράγραφος 2 του COVID-19 Emergency Response Act 2020 τροποποιεί το Emergency Response Act 2004 στοχεύοντας στη χορήγηση νέων εξουσιών σε « επείγουσες καταστάσεις ».
Το άρθρο 25 του νόμου δηλώνει τα ακόλουθα: Απομάκρυνση παιδιών.
Με τα ΤΕΣΤ θα βγάζουν ενήλικες και ανήλικους ΘΕΤΙΚΟΥΣ τους περισσότερους..για να επιβάλουν ΤΡΟΜΟ και ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και στο τέλος το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους ΕΜΒΟΛΙΟ για μείωση πληθυσμού. Για την ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΑΣ.
Τα τεστ ανιχνεύουν αντισώματα που έχουμε ολοι μας όπως το Χρωμόσωμα-8 .αυτό ειναι  υπεύθυνο για την άμυνα κατά των ιών και κυρίως κατά του καρκίνου. Αυτο θέλουν να πειράξουν για την Μαζική ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας.Χρησιμοποιούν τα αντισώματα των κορονοιών στο DNA μας για να μας βγάζουν θετικούς και δεν ειμαστε  μολυσμένοι.Τα αντισώματα αυτά είναι η άμυνα του οργανισμού μας.Αυτη την απάτη κάνουν.
Δεν έχουν κανένα ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΜΑΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ να κάνουν ΤΕΣΤ και Ιατρικές πράξεις χωρίς την ΔΙΚΗ μας ΕΓΚΡΙΣΗ….Γι αυτο ενημερώστε και τα παιδιά σας που θα τα κυνηγήσουν για να ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ και να εφαρμόσουν την ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ τους..

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ .Η ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

 

Oλική επίθεση για την Υποταγή μας.Ψυχαναγκασμός και απομόνωση. Ενοχοι γιατί αναπνέουμε

Με ποιές απάτες αυξάνουν τα κρούσματα και παίρνουν περιοριστικά μέτρα..

Αν υπάρχει Πανδημία κλείστε τα σχολεία αλλιώς τέλος με το ηλίθιο φίμωτρο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close