Κατέβασε τα video με Τσιόρδα και Ιταλό Γιατρό απο το YouTube “Κυβέρνηση” και Νεα Ταξη.

Δείτε εδω το video με Τσιόρδα που κατέβασαν ...γιατί μας τρέμουν

Τους ενόχλησε στην Κυβέρνηση δηλαδή ολες οι μαριονέτες το video με τον Εθνικό φορτωμένο με τσουβάλια χρήμα απο τις Φαρμακευτικές λοιμοξιολόγο Σωτήρη Τσιόρδα που επιβεβαίωσε  την ΑΠΑΤΗ με τα Τεστ!!! ενόχλησε την Κυβέρνηση και τα Παρανοϊκά ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους και το video με τον Ιταλό Γιατρό Roberto Petrela..

Στο amazonios.net και μέσω του καναλιού του YouTube ανέβηκαν αυτά τα δυο video στα πλαίσια της ενημέρωσης του Κοινού.Τα παπαγαλάκια μόλις είδαν να έχουν χιλιάδες views τα συγκεκριμένα video έκαναν οτι παρασκηνιακή πράξη υπάρχει για να τα κατεβάσουν. Ειδικά τώρα που εισήλθαμε στην ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ της επίθεσης για την ανθρωπότητα το κατέβασμα video  γίνεται σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε εδώ τις Απειλητικές ειδοποιήσεις του YouTube στο κανάλι που συνεργαζόμαστε amazonioscorfou και τις ποινές που μας ανακοίνωσαν αρχικά με την πρώτη ειδοποίηση και στην συνέχεια με την επιβολή τιμωρίας για μια εβδομάδα και αν συνεχίσουμε να ανεβάζουμε video που αποκαλύπτουν την ΑΠΑΤΗ με τον Koρωνοιό θα καταργήσουν το κανάλι στο 3ο video που θα ανεβάσουμε.

Τα παρανοϊκά ψυχοπαθή της Κυβέρνησης  και  με τα παρακλάδια τους που ελέγχουν και τα Κοινωνικά δίκτυα μαζί με τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους της Νέας Τάξης  εκτελουν αυτή την Συνωμοσία κατά των πολιτών για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και την μείωση του πληθυσμού με το εμβόλιο Δολοφόνος τρέμουν τις αποκαλύψεις και τον κόσμο που διαδηλώνει σε Αγγλία Γερμανία κ.α .Βλέπουν οτι εκατομμύρια πολίτες πήραν πρέφα τι Βρώμικο παιχνίδι παίζουν και ανησυχούν μην ξυπνήσουν περισσότεροι..

Το amazonios.net θα συνεχίζει να ανεβάζει video από το δικό του server προς το παρόν διότι στο Youtube ελέγχονται από τη Νέα Τάξη. Βέβαια το video με τον Τσιόρδα έγινε viral και αντιγραφή και παίζεται παντού στα Κοινωνικά δίκτυα. Ηδη έχουμε αντικαταστήσει το κατεβασμένο video στο θέμα με το ίδιο από το δικό μας server.

Tι είπε ο Τσιόρδας και ήθελαν να το ΣΒΗΣΟΥΝ? Μας επιβεβαίωσε την ΑΠΑΤΗ με τα ΤΕΣΤ…Πως τα διαγνωστικά βγάζουν θετικούς οτι ιό έχεις η είχες!!!

Τι είπε ο Ιταλός Γιατρός Roberto Petrela ? Οτι υλοποιούν σχέδιο εξόντωσης μας με τα ΤΕΣΤ και τα εμβόλια..

Δείτε τα 2 δημοσιεύματα μας και τα video που κατέβασαν

Η ομολογία της απάτης με τα ΤΕΣΤ απο τον Τσιόρδα. Προσέξτε άρχισαν Μαζικά Τεστ. Νεα Σπιναλόγκα!! (Video)!

Dr. Roberto Petrella: Ο Covid 19 είναι πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης (Video ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

 

Εδω το Ηχητικό με Τσιόρδα,

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SERVER ΕΔΩ

 

***ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ .ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button