Η Κυβερνητική Χούντα απαγόρευσε τις διαδηλώσεις μέχρι 15/09/20..

Η Χούντα ήταν σε βαθμό νηπιαγωγείου ενώ σήμερα έχουμε Χούντα απο το Χάρβαντ..Απαγόρεψαν τις διαδηλώσεις απο 01/09/20 εως 15/09/20 .Στι ΦΕΚ της 28/08/20  που βλέπετε και στη Φωτό αναγράφεται η απαγόρευση.Η Δικαιολογία είναι  πάντα λόγω Κορωνοιου.Με πρόφαση τον ανύπαρκτο – μη επικίνδυνο ιό  ολα τα  Θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιωματα και ελευθερίες  καταργήθηκαν.

Ειδικά αυτές τις μέρες που οι γονείς προανήγγειλαν οτι θα κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ΤΣΟΥΠ τις απαγόρευσαν..Όποιος διοργανώνει το ελάχιστο είναι 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ και το ανώτερο 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Μπορεί να συλλαμβάνουν και ήσουν συμμετέχουν για 5χιλιαρα..ΧΟΥΝΤΑΡΑ οχι απλή Χούντα..Η Κυβέρνηση δείχνει οτι ΦΟΒΑΤΑΙ τις αντιδράσεις τους Γονείς τους πάντες.Αν δεν πάρουν πισω τα δικτατορικά μετρα η αντίδραση ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ και θα εχουμε ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ.

Εκτός των άλλων γράφει επι λέξει οτι απαγορεύουν   συνάθροιση κοινού ,Πομπή (Δηλαδή πορεία -Διαμαρτυρία εν κινήσει) και Δημόσιες ανοικτές εκδηλώσεις.

Η Κυβερνητική Χούντα εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά καταργεί Θεμελιώδη δικαιώματα. Εδω κουρελιάζει το Σύνταγμα τον υπέρτατο Νόμο στο αρθρο 11παρ.1. Οι Ελληνες εχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ελεύθερα σε διαδηλώσεις.

Στη Γερμανία δόθηκε άδεια απο το Δικαστήριο που προσέφυγαν οι πολίτες και στην απόφαση αναφέρεται οτι δεν κινδυνεύουν απο  συνωστισμό. Ουτε μάσκες φόρεσαν και πήγαν 5 εκ ανθρωποι. Ακομη και στη Σόφια (Βουλγαρία) χθες 200 χιλ διαδηλωτές μπόρεσαν να διαμαρτυρηθούν.

Στην Ελλάδα η ΧΟΥΝΤΑ καλά κρατεί μεχρι την Έκρηξη του πλήθους.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Αμα βγουμε χιλιαδες εξω,τι θα κανουν οι κοτες;Δε βλεπετε που καθε φορα που εναντιωνωμαστε,εστω και λιγοι,τα μαζευουνε;Στο κατω-κατω και να μην αντιδρασουμε,χειροτερα ειναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button