Η φιέστα υποσχέσεων Πλακιωτάκη στη Κέρκυρα και Τοπικής ΝΔ τελείωσε με ψαρούκλες

Ηρθαν ως θίασος και έταξαν λαγούς και πετραχήλια!!! Ο Υπουργός Ναυτιλίας κ Πλακιωτάκης συνοδευόμενος απο στελέχη της ΝΔ μας ανακοίνωσαν οτι θα φτιάξουν Λιμανάρα στον Αγιο Στέφανο Αυλιωτών που θα δένει πλοίο απο Ιταλία!!!

Θα βάλουν φερρυ μποουτ για τα Διαπόντια για τα εμπορεύματα..Αυτο το πλοίο που δεν χωρά πάνω απο 3 αμάξια και “δέκα” σακούλες θα το πληρώνει ο Κερκυραίος απο την τσέπη του για να παίρνει την επιχορήγηση ο Αντίοχος..Και θα βάλουν κι άλλο αντι να κάνουν διαγωνισμό για ενα που να πληρεί ολες τις προϋποθέσεις.

Ενα χρόνο τώρα Υπουργείο Ναυτιλίας και Τουρισμού έχουν κουκουλωμένο το σκάνδαλο με τα τετραγωνικά του γκαράζ που είναι κάτω απο την προκήρυξη του διαγωνισμού και πριμοδοτούν τον πλοιοκτήτη του Ζάναντου. Εχουν κολλήσει στο μέτρημα και την μεζούρα. Ενα χρόνο τώρα το Υπουργείο Τουρισμού ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ την κλοπή των Τουριστών απο το Γραφείο του Αντίοχου με τα επιπλέον ναύλα στα Υδροπτέρυγα για Παξούς.

Ο Θίασος ανακοίνωσε χωρίς να ενημερώσει το Δήμο Λευκίμμης οτι πουλάει και το Λιμάνι της Λευκίμμης!!! Ανακοίνωσε οτι θα Ιδιωτικοποιήσουν (ΠΩΛΗΣΗ)  κόμματι της Κρουαζιέρας στο Κεντρικό Λιμάνι της Κέρκυρας.

Θα αναβαθμίσουν ολα τα μικρά Λιμάνια και άφησε απ εξω απο τις υποσχέσεις το Μαθράκι το οποίο δεν επισκέφθηκαν παρ οτι πήγαν Οθωνούς και Ερείκουσα.Στο Μαθράκι τους καλύπτει ο Τάκας Τάκας φαίνεται…Εχει “πτυχιο”  βλέπεται απο το Εφετείο Κέρκυρας με 4 χρόνια Φυλάκιση για απάτες κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση με υπερτιμολογήσεις και απ ευθείας αναθέσεις .Γι αυτό η Υδραίου τον εχει Πρόεδρο στο νησι .Βασίζεται πάνω του  και ολη η Τοπική Νεα Δημοκρατία!!!

Σε Ιδιώτες και τα Λιμενικά καταφύγια της Αλύπας και Μπενιτσών.Θα εκσυγχρονίσουν μας είπαν και τις λιμενικές υποδομές σε Πετριτή , Ημερολιά και Αστρακερή..Πραγματικοί Σιφουνες στη ΝΔ.

Νεα Δημοκρατία ενα μαγαζάκι που προωθεί Ιδιωτικά  συμφέροντα  με πωλήσεις και δώρο Υποσχέσεις  & καθρεφτάκια στους Ιθαγενείς…Η Περιφερειάρχης ο Βουλευτής κ Στ.Γκικας και ολη η κουστωδία ΤΟΥΜΠΕΚΙ για το σκάνδαλο Αντίοχου στη γραμμή των Διαποντίων και την κλοπή Τουριστών…Ολα και ολοι βολεύονται ..και τώρα Ξεπουλάνε το Λιμάνι της Λευκίμης!! Και το κάνουν χωρίς να εχουν θεσει την πώληση προς διάλογο στους τοπικούς και τους κοινοβουλευτικούς φορείς, αλλά ούτε και στην τοπική κοινωνία.

Ηδη για την πώληση του Λιμανιού της Λευκίμμης αντέδρασαν ο Βουλευτης κ.Αυλωνίτης αλλα και ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ Λέσσης που φέρνει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας.

Και αφου τα τακτοποίησαν ολα το βράδυ πήγαν ολοι μαζί Πλακιωτάκης .Περιφερειάρχης ,Γκίκας κλπ σε Ψαροταβέρνα να χλαμπακώσουν  ψαρούκλες περιποιημένες. Στην Υγειά μας!!

Αλήθεια τι ώρα θα περάσει το πλοίο της Ιταλίας απο τη Λιμανάρα του Αγίου Στεφάνου?? Ποτε ξεκινούν οι πτήσεις των Υδροπλάνων?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button