Σε διαθεσιμότητα Νοσοκόμα που υποστήριξε οτι θα έχουμε Γενοκτονία με το εμβόλιο!!

«Θεωρίες συνωμοσίας» για τη νόσο COVID-19 χαρακτηρίστηκαν όσα υποστήριξε στο διαδίκτυο μια νοσοκόμα από τη Σκωτία και τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω των αναρτήσεών της

Η Σκωτσέζα νοσοκόμα Τρέισι ΜακΚόλουμ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Crosshouse Hospital, καθώς υποστήριξε στο διαδίκτυο «θεωρίες συνωμοσίας» για τη νόσο COVID-19 αφού ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο κατά της ασθένειας οδηγεί σε «γενοκτονία» και χαρακτήρισε την πανδημία ως «απάτη».

Ακόμα, η 45χρονη τόνισε πως οι μάσκες προστασίας βοήθησαν στην επιτάχυνση της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 και, αφού τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σχεδόν όλες οι σχετικές αναρτήσεις της στο Facebook διαγράφηκαν.

Επιπλέον, η ΜακΚόλουμ υπερθεμάτισε για τα φάρμακα κατά της ελονοσίας, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση του ιού, ενώ ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια θα έχουν παρενέργειες.

Στις δημοσιεύσεις της υποστήριξε, επίσης, ότι γνώριζε προσωπικά νοσοκόμες που δεν θα έκαναν το εμβόλιο κορονοϊού.

Από τον Απρίλιο, όταν και επιβλήθηκε το πρώτο εθνικό lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξέσπασαν διαδηλώσεις από ανθρώπους που τάσσονταν κατά των αυστηρών μέτρων προστασίας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button