Η Κεραμεως με την Κυβέρνηση μετέτρεψε τους διευθυντές σχολείων σε κλινικάρχες!!!

Μιλάμε για ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ αν αποδεχθούν να γίνουν Κλινικάρχες οι Δάσκαλοι οι Καθηγητές και γενικά οι εκπαιδευτικοί. Η Κυβέρνηση με οδηγίες τους ορισε εκτός του εκπαιδευτικού τους έργου ως Διευθυντές Κλινικών και επόπτες Υγείας..Όποιος βήξει η έχει πυρετό θα πρέπει να εξετάζεται..Ορισμένοι Διευθυντές εφοδιάστηκαν και με θερμόμετρα…για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας ως πιθανά Άρρωστα με κορωνοιό!!! Μάλιστα υπάρχουν εκπαιδευτικοί που ζητούν να γίνονται Τεστ στα σχολεία!!!!

Επίσης ορίστηκαν Σεκιουριτάδες των μαθητών και ΤΙΜΩΡΟΙ αν δουν μαθητή χωρίς μάσκα να μην του επιτρέπουν την είσοδο στο σχολείο και να αποβάλλεται αν δεν φορά τη μάσκα γράφοντας του απουσία!!! Ο εκπαιδευτικός θα είναι και ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ να επιβάλει ποινές στα παιδιά μας και να υποδεικνύει να φορούν τη μάσκα με καλυμμένο το στόμα και τη μύτη για να σκάσουν τα παιδιά μας μια ώρα νωρίτερα..Θα είναι και ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ να τους καθορίζει να βγαίνουν με αποστάσεις εξω στο διάλειμμα και ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ για να σημαδεύει τις αποστάσεις που θα κρατούν οι μαθητές!!

Οι Διευθυντές καλούνται να εχουν ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΤΡΑΠΗ και να δημιουργήσουν στρες και άγχος στα παιδιά να είναι παράλληλα Υγειονομικοί επόπτες και να κάνουν Διάγνωση αν ασθενούν οι μαθητές ώστε να ενημερώνουν  τις αρμόδιες Υπηρεσίες Υγείας για να αρπάζουν τα παιδιά.Μιλάμε για ένα απίστευτο ΘΡΙΛΕΡ!!!

Θα είναι και Σοφρονιστικοί υπάλληλοι να επιβλέπουν τα παιδιά μας αν φορούν μάσκα συνεχώς .Οι μαθητές θα αντιμετωπίζονται ως λήπτες  Ιατρικών Υπηρεσιών χωρίς την έγκριση του γονέα .

Μιλάμε για ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ τινάζοντας την παρακολούθηση των μαθημάτων στον αέρα και όλης της εκπαιδευτικής διαδικασίας..

Για να δούμε αν οι εκπαιδευτικοί θα μετατραπούν σε Ρουφιάνους μια ανόητης Κυβέρνησης που υπακούει στα Αφεντικά της Νέας Τάξης και καταδικάζει τους πολίτες της στην ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ και την μετατροπή μας σε ρομπότ που θα καθορίζουν την ζωή μας σύμφωνα με τα σχέδια των Παρανοϊκών της Παγκοσμιοποίησης.

Το Υπουργείο δεν εχει ξεκαθαρίσει τι εντολές έδωσε η θα δώσει στα σχολεία.Τι θα γίνει αν κάποιος μαθητής εχει πυρετό η βήχει? Θα ειδοποιούν τους γονείς η θα το αρπάζει Περίπολος Υγείας και θα το θετει σε Κράτηση-Περιορισμό και Υποχρεωτική Φαρμακευτική αγωγή χωρίς την έγκριση των γονέων του?

Τι θα συμβεί εαν βρεθεί κρούσμα σε Τάξη? Θα μπαίνουν σε απομόνωση περιορισμό εκτός Οικογένειας ολοι οι συμμαθητές του? Θα εφαρμόσουν τον αντισυνταγματικό Νομο 4862/20?

Μήπως ειναι καλύτερα να μην ανοίξουν τα σχολεία και οι Γονείς να έχουν τα παιδιά τους στο σπίτι η θα κάνουν Παιδομάζωμα με κατασκευασμενα κρούσματα?

Ποιον να πιστέψουν οι Γονείς? Τον Τσιορδα που δήλωσε οτι οποίος κάνει Τεστ βγαίνουν Θετικά γιατί ανιχνεύονται ολοι οι ιοί?

Επιστολή ΦΩΤΙΑ απέστειλαν Γονείς και Πολίτες για ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ προς τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης και την ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων- Μαθητών Ελλάδας προειδοποιώντας  για τις συμπεριφορές τους και τις Νομικές συνέπειες εάν μετατραπούν τα σχολεία σε ΚΛΙΝΙΚΕΣ και οι εκπαιδευτικοί σε Επόπτες Υγείας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

3 Σεπτεμβρίου, 2020
Προς:
1. Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας
Ξενοφώντος 15Α Αθήνα 105 57
([email protected])
2. Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ελλάδας
Κορνάρου 2 & Ερμού Αθήνα 105 63
([email protected] )
3. Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Νηπιαγωγών
([email protected])
4. Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων- Μαθητών Ελλάδας
Βεραντζέρου 22 Αθήνα 104 32
([email protected])

Θέμα: « Ενημέρωσή σας σχετικά με την ενδεχόμενη άρνηση πρόσβασης στη δημόσια εκπαίδευση σε μαθητή, ο οποίος δεν θα φοράει μάσκα σύμφωνα με την ΚΥΑ της 31-8-20»

Κυρίες, κύριοι

Επανερχόμαστε με την παρούσα μετά την έκδοση της πρόσφατης ΚΥΑ για τα υγειονομικά μέτρα στα σχολεία, με αφορμή την έντονη ανησυχία των γονέων για τον ενδεχόμενο αποκλεισμό του παιδιού τους από την εκπαιδευτική διαδικασία, με αφορμή την μη χρήση μάσκας. Για το θέμα αυτό και τις αντικρουόμενες επιστημονικά απόψεις, έχετε ενημερωθεί ενδελεχώς, ήδη από τις 26/8. Ευχόμαστε, οι απειλές διευθυντών που μας μεταφέρουν γονείς να μην είναι σοβαρές. Ωστόσο, είμαστε σε εγρήγορση σε περίπτωση που γονείς αντιμετωπίσουν ανάρμοστους αποκλεισμούς των παιδιών τους στο δημόσιο σχολείο.
Η υποχρέωση της χρήσης μη ιατρικής μάσκας από ανηλίκους, για ιατρικό όμως σκοπό, είναι ένα υψίστης σημασίας ζήτημα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ο διαφορετικός τρόπος διαχείρισής του από την ελληνική πολιτεία, συγκριτικά με άλλες χώρες. Σχετικά έχετε ενημερωθεί. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει:
Ο ανήλικος εντός μονάδας εκπαίδευσης αντιμετωπίζεται ως λήπτης υπηρεσιών υγείας, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ, μέσω της χρήσης μη πιστοποιημένου προϊόντος για ιατρικό σκοπό (μη ιατρικής μάσκας)!
Εσείς αντί να είστε εκπαιδευτικοί κι επόπτες ανηλίκων στα σχολεία, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΧΡΕΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΟΠΤΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΥΡΗ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ! Αν δεν έχετε καταλάβει την επικινδυνότητα και τις νομικές περιπλοκές και συνέπειες αυτών που καλείστε να κάνετε στα σχολεία, είναι ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ! ΚΑΝΕΝΑ σχολείο δεν μπορεί με μια απλή ΚΥΑ να μετατραπεί σε παρακλινική!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1ον ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν δικαιούστε να στιγματίσετε ή να αποκλείσετε μαθητές από την εκπαιδευτική διαδικασία με αφορμή την μάσκα! Τα σχολεία δεν ανήκουν σε κυβερνήσεις, υπουργεία και εκπαιδευτικούς, ούτε κανένα δημόσιο σχολείο αποτελεί προσωπική ιδιοκτησία κανενός διευθυντή ή συλλόγου διδασκόντων!
2ον Η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας, δεν δύναται να επιβληθεί καταχρηστικά ως απαραίτητη προϋπόθεση φοίτησης οποιουδήποτε μαθητή στο δημόσιο σχολείο.
Αδιαμφισβήτητα για πολλούς μαθητές η επιβεβλημένη πολύωρη χρήση της μάσκας προκαλεί έντονη σωματική δυσφορία, δύσπνοια, ψυχικό άλγος και στρες! Όλα αυτά είναι σοβαρές αντενδείξεις για μια επιτυχή παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν γένει. Εμείς, σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμούμε να θέσουμε τη σωματική και τη ψυχική υγεία των ανήλικων τέκνων μας σε κίνδυνο, σεβόμενοι απόλυτα το δικαίωμα στο σώμα τους και την προσωπικότητά τους. Τέτοιου τύπου κακοποιητικές πρακτικές εντός σχολείου, ή άλλου τύπου τιμωρίες προς ανηλίκους ΔΕΝ θα είναι ανεκτές!
Τέλος, σε περίπτωση που διευθυντής σχολείου αποκλείσει ανήλικο από την πρόσβασή του στο δημόσιο σχολείο, ή προπηλακίσει ή εκβιάσει τον γονέα του με αφορμή την μάσκα ή άλλο υγειονομικό μέτρο, σας ενημερώνουμε ότι θα ειδοποιηθούν πάραυτα όλοι οι αρμόδιοι φορείς και υμείς ώστε να στηλιτευτούν αυτές οι πρακτικές αποκλεισμού άπαξ και δια παντός! Θεωρούμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ανήλικος να χρειαστεί να προβεί σε ένδικα μέσα για τη φοίτησή του στο δημόσιο σχολείο και ελπίζουμε να υπάρχει η δέουσα σοβαρότητα σε αυτό. Τέτοια περιστατικά θα βγουν στο φως της δημοσιότητας και θα τύχουν της ανάλογης αντιμετώπισης.
Με την επιστολή αυτή είστε πλέον ενήμεροι και οφείλετε να ενημερώσετε και να κατευθύνετε τους συναδέλφους σας για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Και μη ξεχνάτε:
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΕΣ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ, «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ» ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Ελένη Ντάσιου
ΠΕ02, ΠΕ06, ΤΕ16

ΟΙ συνυπογράφοντες γονείς/ πολίτες για ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button