ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως μετατρέπουν το εμβόλιο σε ΔΟΛΟΦΟΝΟ..Γάκης:Μπορούν να αλλάξουν το προσδόκιμο ζωής! (video)!!

Tωρα Μάλιστα ..Δωρεαν το εμβόλιο αλλα 2 Χρονια Φυλακή αν αρνηθείς να το κάνεις..Υποχρεωτική η μάσκα ΦΙΜΩΤΡΟ αλλα μπορούν να σε συλάβουν ανα πασα στιγμή αν εχουν υποψία οτι εισαι κρούσμα και να σου δώσουν δια της βιας Φαρμακευτική αγωγή και το εμβόλιο να σε απομονώσουν απο την Οικογένεια σου και να σε κλείσουν σε Θεραπευτικό κέντρο Νοσοκομείο κ.α με το Νόμο 4862/20

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους κατήργησε το Σύνταγμα και ΕΚΤΕΛΕΙ εντολές της Νεας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και της μείωσης του..Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ακολουθεί αυτη την Ψυχοπαθή κατάσταση και αποδέχεται αυτα τα Παρανοικά σχέδια.

Πάμε στο Εμβόλιο Δολοφόνος ..Η Νέα Τάξη και ο Bill Gates δίνουν εντολές και η Ελληνική Κυβέρνηση πριν ακόμη ονομάσουν την κατασκευασμενη Επιδημία σε Πανδημία ψηφίζουν το Νόμο ΕΚΤΡΩΜΑ για Παιδομάζεμα και για ολους μας ΜΑΖΕΜΑ ωστε να μπορούν να μας περιορίζουν (ΚΡΑΤΗΣΗ) με πρόσχημα τον Κορωνοιό..

Τι θέλουν να πετύχουν με αυτό το εμβόλιο που οπως ειπε και ο Μητσοτάκης μπορεί να μην ειναι ενα αλλά περισσότερα.Οταν θα εχουν το εμβόλιο οι Περίπολοι Υγείας θα συνοδεύονται απο Αστυνομία ισως και Στρατό για να μαζεύουν οσους αρνούνται τον “δωρεάν” εμβολιασμό!!

Οπως δήλωσε ο γνωστός Χειρούγος Δημήτρης Γακης στο ραδιόφωνο του FOKUS οι εταιρείες που συνεργάζονται για την κατασκευή του ειναι η SANOFI   η GLAXOSSMITHKLINE και φυσικά το ιδρυμα Βill and Melinda Foundation.Δηλαδή το ιδρυμα του ιδιοκτήτη της Microsoft .Tί δουλειά εχει ο Bill Gates με τα εμβόλια και με την αγορά και ανάπτυξη μια εταιρείας η οποία προωθεί το Γενετικό εμβόλιο το αφήνω στη κρίση σας.

Θα ειμουν πολύ καθ ησυχασμένος πολύ καθ ησυχασμένος αν ειχαμε να κάνουμε με εμβόλια τα οποία ειχαν να κάνουν με παραδοσιακό τρόπο κατασκευής.Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν τωρα ειναι η Γενετική.DNA η RΝΑ.Mα το RNA το οποίο το λανσάρουν σαν αθώο  εχει τη δυνατότητα με την βοήθεια ενός ενζύμου να μπορεί το RNA αυτό να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες.

Μπορούν δηλαδή να πειράξουν το τελικό ακρο του DNA .Το πείραγμα αυτο βραχύνει το προσδόκιμο ζωής!!! Κάτι το οποίο θα κάνει πολύ χαρούμενες τις ασφαλιστικές εταιρείες .Αυτη η παρέμβαση μπορεί να τροποποιήσει το γενητικό μας κώδικα DNA .Ειναι ενα εφιαλτικό σενάριο.Και το Ρωσικό εμβόλιο ειναι επίσης Γενετικό εμβόλιο ειναι RNA εμβόλιο.Το οφελος ενός τέτοιου εμβολίου εχει  διπλό οφελος για τα Οικονομικά Συμφέροντα.Πρώτον δεν θα πληρώνουν εξοδα Νοσηλείας και δεύτερο με την βράχυνση του προσδόκιμου ζωής για καρδιολογικούς λόγους π.χ με ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ εκεί δεν θα πληρώνουν και Συντάξεις.

Καταλάβατε γιατι το εμβόλιο ειναι Δωρεάν απο το Μητσοτάκη και υποχρεωτικό με Αντισυνταγματικό Νόμο με 2 χρόνια Φυλάκιση?

Καταλάβατε γιατί πρέπει να φοράτε μάσκα ΦΙΜΩΤΡΟ και να μην μιλάτε?

Καταλάβατε γιατι θα μας συλαμβάνουν για να μας δώσουν με το Νομο 4862/20 υποχρεωτικά δηλαδή δια της ΒΙΑΣ θεραπεία και εμβόλια ?

Φανταστείτε και τι αλλα “υλικά” μπορουν να χώσουν μεσα στο εμβόλιο !!Αν ακόμη δεν καταλάβατε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…

Γι αυτο αντιστέκονται για την μάσκα οι Γονείς γιατι εδω θα γίνει η πρόβα για το εμβόλιο…Τα παιδια μας πρεπει να ειναι ακούνητα και τρομοκρατημενα στα σχολεία γιατι ο Μητσοτάκης θα τα σώσει με το ΔΩΡΕΑΝ εμβόλιο…Ο νέος “Μεσσίας”  Κυριάκος και ντηλερ του εμβολίου του Bill Gates  θελει δήθεν να μας σώσει και ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου angenta 21 & ID 2020 μαζί με τα στρατευμένα και πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης..

Καταλάβατε γιατι πληρώνουν με εκατομύρια τα μέσα Παραπληροφόρησης και οχι την Υγεία και τα Νοσοκομεία?

Υπόψη οτι το γκρουπ των εταιρειών που ετοιμάζει το εμβόλιο-α δεν αναλάμβάνει  καμία ευθύνη παρανεργειών εαν εμβολιαστείς!!! Ο Ruud Dobber, στέλεχος της AstraZeneca, δήλωσε στο «Reuters» (30/07/2020) ότι οι περισσότερες χώρες με τις οποίες η εταιρεία του υπέγραψε συμφωνίες προμηθειών έχουν ήδη αποδεχτεί αυτό το αίτημά τους. Αρνήθηκε ωστόσο να κατονομάσει ποιες είναι αυτές οι χώρες.

Το μόνο που μένει ειναι να γνωρίζεται για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το ΒΡΩΜΙΚΟ αυτο πολιτικό συστημα και την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον των Ελλήνων .Θα χρησιμοποιήσουν ολο το Κρατικό μηχανισμό και οπως ηδη κάνουν θα μοιράσουν ΤΡΟΜΟ ,ΦΟΒΟ και ΔΙΧΑΣΜΟ για να το πετύχουν..Εχουν ξεκινήσει και ειναι στη δική μας επιλογή σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε εμεις και τα παιδιά μας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΚΗ ΣΤΟ FOKUS

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ MELINDA & BILL GATES.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες.

Του ξέφυγε του Κυριάκου και μας ειπε οτι θα μας τρυπάνε συνέχεια…με εμβόλια…

 

Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει την ΑΠΑΤΗ με τον Κορωνοιό.Χρηματισμός Γιατρών & Κυβέρνηση Συνωμοσίας.(video)

 

Με ποιές απάτες αυξάνουν τα κρούσματα και παίρνουν περιοριστικά μέτρα..

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Για το αδρενοχρώμιο γίνονται όλα.

    Δολοφονούνται αθώοι άμαχοι για ν’ αντληθεί αδρενοχρώμιο από τα ερπετοφασιστοειδή της νέας εποχής.

    Η πανδημία είναι το άλλοθι για να συσκοτιστεί όλη η αλήθεια γύρω από τις δολοφονίες αμάχων από τους ερπετοδιεθιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button