Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες.

Με Νόμο θα αρπάζουν το παιδί σου και δια της βίας θα του κάνουν κλινικό φαρμακευτικό ελεγχο φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία χωρις την συγκατάθεση σας.

Γίνεται ήδη σε άλλες Χώρες ..Τώρα και στην Ελλάδα…Ήδη έχουν ψηφίσει Νόμο τον 4862/20..Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν και τι μας ετοιμάζουν στη συνέχεια..

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΣΑΝ

Με το ξεκίνημα της σχολικής περιόδου έχουν δικαίωμα να θερμομετρήσουν τα παιδιά σας στο σχολείο  συνεργείο Υγείας που θα κάνει περιπολία ελέγχου για τεστ και θερμομέτρηση. Ακόμη και ο εκπαιδευτικός αν διαπιστώσει οτι κάποιος μαθητής μαθήτρια βήχει έχει πρόβλημα αναπνευστικού η έχει πυρετό  σε λίγα λεπτά θα πηγαίνει στη σχολική μονάδα “περίπολος’ Υγείας.

Θα στέλνεις το παιδί σου σχολείο και δεν θα ξέρεις αν θα γυρίσει. Έχουν ψηφίσει Νόμο για να στο μεταφέρουν χωρίς την άδεια σου σε ” ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ”  δηλαδή σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ- ΚΡΑΤΗΣΗ  απο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  σε Κλινική ,νοσοκομείο ,Ιατρικό Κέντρο για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ,ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ακόμη και αν έχουν υπόνοια ότι μπορεί να μεταδώσουν την νόσο ‘Μπαμπούλας’ που έριξε η Νέα Τάξη.

Ξαφνικά θα σε πάρει Τηλέφωνο ο Διευθυντής του σχολείου και θα σε ενημερώνει οτι το παιδί σας το πήραν ως ύποπτο για Κορωνοιό και δεν θα μπορείς να το δεις και να το πλησιάσεις για 14 μέρες!!!

Άλλωστε κάθε σχολική μονάδα έχει λάβει οδηγίες:

Διαχείριση ύποπτου κρούσματος στην εκπαιδευτική μονάδα

  • Σε κάθε σχολική μονάδα ορίζεται ένας υπεύθυνος για τη διαχείριση υπόπτων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19, με τον αναπληρωτή του.
  • Ο υπεύθυνος ενημερώνει και εκπαιδεύει το προσωπικό σχετικά με την έγκαιρη αναγνώριση και τη διαχείριση υπόπτων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19.

Ολα σχεδιασμένα για Τρομοκράτηση ΥΠΟΤΑΓΗ και αν αρνηθείς και δεν τα δεχθείς 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ…και η Κυβέρνηση ξεκινά τη μάσκα απο το Νηπιαγωγείο!!!

Γι αυτό πάρτε τα μέτρα σας και μην ξαφνιαστείτε γι αυτά που θα κάνουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς..Και βέβαια αυτά δεν ισχύουν μόνο για τα παιδιά μας στα σχολεία αλλά σε κάθε περίπτωση και σε κάθε χώρο που οι περίπολοι θα κρίνουν οτι δηθεν κινδυνεύει η εξάπλωση της νόσου από πολίτες..

Διαβάστε εδώ ένα απόσπασμα από τον αντισυνταγματικό Νόμο για να καταλάβετε τι καταστάσεις θα ζήσουμε με τα Παρανοϊκά Ψυχοπαθή Κυβερνητικά μέτρα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και κάθε Πολιτικής μαριονέτας που τα αποδέχθηκε για τη Χώρα μας για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού!!!

ΝΟΜΟΣ 4862/20

Μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου

1. Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται: (α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων.

(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου.

(στ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, χώρων θρησκευτικής λατρείας, καθώς και στην προσωρινή απαγόρευση και αναστολή μετακινήσεων για οποιονδήποτε λόγο του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού και μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών οποιωνδήποτε εκ των ανωτέρω σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιατρός Bodo Schiffmann (Ολλανδία) : Ο Corona έχει τελειώσει – Ψεύτικη πανδημία – προστατέψτε τα παιδιά.(Video)

Ν.Αντωνιάδης(Δικηγόρος):Δεν θα δεχθουμε ανοιγμα των σχολείων με μάσκα.

Mάσκα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!! Θέλουν Υποταγή & απόλυτο ελεγχο

Ετσι θα αρπάζει τα παιδιά σου η Αστυνομία..Εντολή Νέας τάξης.(Video)

13 φορές πιο πιθανό να κολλήσουμε με υφασμάτινη μάσκα δήλωσε ο Καθηγητής Πνευμολογίας κ.Βασιλακόπουλος(video)

Με ποιές απάτες αυξάνουν τα κρούσματα και παίρνουν περιοριστικά μέτρα..

Επικίνδυνη για την ατομική και την Δημόσια Υγεία η χρήση της μάσκας.Επιστημονική θεση!!!

 

Μέσα στη Βουλή της Ιταλίας ακούστηκε η αλήθεια για ψεύτικους θανάτους Κορωνοιού..(VIDEO απο την Ιτ.Βουλή)

 

Θα μπουκάρουν στα σπίτια μας για να αρπάζουν μέλη της οικογένειας μας.Παγκόσμια Χούντα (video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button