Mάσκα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!! Θέλουν Υποταγή & απόλυτο ελεγχο

Ακόμη και το εμβόλιο που θα φέρουν απο το Δεκέμβριο ακόμη και να εχεις εμβολιαστεί η μάσκα δεν θα φύγει…Ηδη βγήκαν τα τρολάκια τους και λένε οτι μεταδίδεται ο ιός από την ομιλία…Δηλαδή το ΦΙΜΩΤΡΟ θα το έχουμε μέχρι να σβήσει ο ηλιος…Θα υπάρχουν λένε και άλλοι ιοί…Γι αυτό η μάσκα δεν θα βγει ποτέ…Όπως και με τις αποστάσεις …Θα τηρούνται …

Το σχέδιο υποταγής μας το  έστησαν.Θέλουν τον άνθρωπο μακριά απο τον άνθρωπο θέλουν τον απόλυτο ελεγχο και την Υποταγή μας στο Κορωνοσύστημα τους… και για να πετύχουν το ΑΘΛΙΟ σχέδιο τους έχουν κινητοποιήσει την Αστυνομία και τους βάζουν ως ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ να κτυπούν όποια επιχείρηση είναι όρθια ακόμη..Το κόσμο με τις μάσκες και τώρα με τοπικά ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ μετρα με τις μαϊμού αυξήσεις κρουσμάτων επιβάλουν την μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους όπως σε Πόρο ,Χαλκιδική και Μύκονο..και αύριο στη δική σου Πόλη.

Ειναι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατα των πολιτών…Με τα πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης ταΐζουν τους πολίτες με τρόμο για το προσωπικό τους συμφέρον και της Νέας Ταξης.

Τώρα τα έβαλαν και με τα παιδιά μας στα Σχολεία…Θέλουν να επιβάλουν τη Μάσκα και σε αυτα .Παντού.Θέλουν να χάσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΛΟΓΟΥ και την ελευθερία της αμφισβήτησης…Ήδη Σύλλογοι Γονέων αντιδρούν σε ολη την Ελλάδα και σκέφτονται να μην στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία..Αν υπάρχει Θανάσιμος ιός τους λένε κλείστε τα σχολεία.

Δεν πρέπει τα σχολεία να γίνουν Νοσοκομειακές Φυλακές  και τα προαύλια ΑΥΛΕΣ  ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΩΝ! Μην επιτρέψουμε την κοινωνική αποστασιοποίηση απο τα σχολεία.Μας  πάνε ολοταχώς στην αποξένωση με όπλο Δικτατορίας τον Κορωνοιό..Μην επιτρέψετε την ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΙΜΩΣΗ.

Ηδη οι γονείς κατάλαβαν τι βρώμικα παιχνίδια παίζουν και όπως γράφουν σε κείμενα διαμαρτυρίας δεν θα  επιτρέψουν να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική και η ψυχική υγεία των ανηλίκων τέκνων τους!

Για τις όποιες καταχρηστικές και κακοποιητικές πρακτικές εις βάρος των ανηλίκων εντός σχολείου, καθώς και για τις τιμωρητικές πρακτικές που τυχόν επιλέξουν σε όποιο παιδί δεν φορά μάσκα και δεν τηρεί τις αποστάσεις θα φέρει την ευθύνη η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας ως επόπτες των ανηλίκων.

Για τις αρνητικές επιπτώσεις μάσκας σε γιατρούς και εργαζομένους, σχετικά με την ελλιπή οξυγόνωση και τις επιπτώσεις στις φυσιολογικές λειτουργίες τους οργανισμού υπάρχουν πολλές μελέτες, ήδη. Το να επιβληθεί η πολύωρη χρήση μάσκας σε ανηλίκους, μαζί με την κοινωνική αποστασιοποίηση αποτελεί ένα καινοφανές και πρωτότυπο για τα παγκόσμια δεδομένα βιοϊατρικό και ψυχολογικό πείραμα.

Στη Κυβέρνηση βλέπουν αυτό το κύμα αντίδρασης και φοβούνται μην χάσουν το παιχνίδι τους. Μάλιστα ένας Δικηγόρος από την “αλυσίδα” τους απείλησε τους Γονείς που νοιάζονται για τα παιδιά τους και ζήτησε από μέσο Κοινωνικής δικτύωσης να διωχθούν ποινικά όσοι γονείς γράφουν οτι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία επειδή δεν θέλουν να φορούν μάσκα!!

Δηλαδή ζητά εκτός της “ποινής” να σας αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών σας.!!!

Το σίγουρο είναι οτι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις διότι η Ελιτ του Παγκόσμιου ελέγχου θα σφίξει κι άλλο την ανθρωπότητα και οι “Ελληνικές” κυβερνητικές Μαριονέτες τους θα περνάνε ολο και περισσότερα βασανιστικά μέτρα Υποταγής..

Ετοιμάζουν και το Παγκόσμιο Νόμισμα..που θα φέρει την πτώση όλων των Οικονομιών…το κλείσιμο Τραπεζών και την  αρπαγή των καταθέσεων .Οι ανατροπές θα είναι σοκαριστικές ..Εχουμε μπλέξει με Παρανοικά Ψυχοπαθή δίποδα και η κατάσταση θα αγριέψει πολύ..

Ο διχασμός δυστυχώς στους πολίτες βοηθάει το σχέδιο  αυτής της ματαιόδοξης πλουτοκρατίας .Ο κόσμος καταστρέφεται και αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Το θέμα είναι  να φιλτράρετε κάθε κίνηση τους διότι αν υπήρχε θανατηφόρος ιός δεν θα πλήρωναν Δημοσιογράφους και Μέσα άλλα θα έδιναν χρήματα στην Υγεία. Μιλήστε με Γιατρούς που έχουν συνείδηση αυτούς που τους έχουν κόψει τα στρατευμένα Μεσα Ενημέρωσης. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην καταπίνετε αμάσητα όσα σας ρίχνουν για τον Κορωνοιό..Η Συνωμοσία ραβόταν χρόνια πριν και έχει πολλά κενά..όπως και αποκαλύψεις.Στην Ιταλική Βουλή ξεσκεπάστηκαν οι χρεωμένοι θάνατοι σε Κορωνοιό. Στη Λευκορωσία ο Πρόεδρος τους αποκάλυψε το μίζωμα για να εκτελέσει εντολές της Νεας Τάξης και δεν το έπραξε για το Λαό του..

Στην Ελλάδα οι μαριονέτες τους συνεχίζουν το έργο του Τρόμου και της Υποταγής μας..Είναι όμως ακόμη  στο χέρι μας να επιλέξουμε αν θέλουμε την Ελευθερία μας και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα ενωθούν οι Ελληνες να αποτρέψουν αυτή την συνωμοσία εναντίον τους.

Αρθρο Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΓΟΝΕΙΣ:Νοσοκομειακή Φυλακή τα σχολεία δεν θα γίνουν ουτε τα προαύλια Αναμορφωτήρια

Με ποιές απάτες αυξάνουν τα κρούσματα και παίρνουν περιοριστικά μέτρα..

Eιμαστε στη δεύτερη φάση με ασυνήθιστα μέτρα μεχρι τον εμβολιασμό για την μείωση πληθυσμού(video)

Πρόεδρος Λευκορωσίας: Μιζες για Λοκ Ντάουν..Μου έδιναν 92 εκ ευρώ!!!(video)

Οι κυβερνήσεις εκτελουν το σχέδιο Gates.Δείτε το Video .Πως μονοπώλησε την Υγεία..

 

Μέσα στη Βουλή της Ιταλίας ακούστηκε η αλήθεια για ψεύτικους θανάτους Κορωνοιού..(VIDEO απο την Ιτ.Βουλή)

Μύκονος και Χαλκιδική όλοι με τη Μάσκα και σε εξωτερικούς Χωρους..Νέα επίθεση απο Χαρδαλιά-Τσιορδα

 

Θα μπουκάρουν στα σπίτια μας για να αρπάζουν μέλη της οικογένειας μας.Παγκόσμια Χούντα (video)

Η ομάδα Bilderberg είναι τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας(video)

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Βασιλακη,απο νομικα μεταξεταστεος.Επικαλεισαι Π.Κ.[το αρ.306]Απο ελληνικα σκραπας.πρ1ποιο παιδι ειναι αβοηθητο; πρ2ποιος προξενει σοβαρη βλαβη;Μηπως να στειλουμε αλλους στον Εισαγγελεα;Μηπως νομιζεις οτι γυρω σου εχει χαπατα;
    Λοιπον,γονεις νομικοι,ξεψαχνιστε τα βιβλια,βαλτε νομικη φαντασια,με νομους και συνταγμα να τους ξεφτιλισουμε.Με γκρινιες και παραπονα δε γινεται τιποτε.Τα παιδια πρεπει να πανε στο φυσικο τους χωρο αλλα με ψυχικη και βιολογικη υγεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close