Μύκονος και Χαλκιδική όλοι με τη Μάσκα και σε εξωτερικούς Χωρους..Νέα επίθεση απο Χαρδαλιά-Τσιορδα

ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ..ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ….αποφασισαν σήμερα με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και σε συνεννόηση με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου για να μάθουν τα Πρόβατα να υπακούν στη Νέα τάξη με όπλο Δικτατορίας τον Κορωνοιό!!

ΜΥΚΟΝΟΣ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ηταν ο ΣΤΟΧΟΣ σήμερα και θα ακολουθήσουν και αλλες περιοχές..Για να καθίσουν τα ΠΡΟΒΑΤΑ ήρεμα στέλνουν και ειδικά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ) και της ΕΛ.ΑΣ για εντατικοποίηση των ελέγχων και για τη πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΩΝ μέτρων της Νέας Τάξης.

Τι επιβάλουν?

  • Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
  • Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
  • Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
  •  Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Τα παραπάνω ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ισχύουν για 10 ημέρες από την Παρασκευή 21-08-2020 και ωρα 06.00  έως και τη Δευτέρα 31-8-2020 και ώρα 06.00.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close