Του ξέφυγε του Κυριάκου και μας ειπε οτι θα μας τρυπάνε συνέχεια…με εμβόλια…

Πιστεύατε οτι θα μας τρυπήσουν με ενα εμβόλιο? Τελικα ειναι περισσότερα απο ενα…Αυτο ξεφυγε χθες απο τον Πρωθυπουργό και ντηλερ του εμβολίου Bill Gates..που μας ερχεται απο Οξφόρδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλωσε οτι για τον πολίτη το εμβόλιο  θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ για τον πολίτη ερχεται τον Δεκέμβριο σε εκατομύρια δόσεις και πληρώνει και η Χώρα μας ποσό κατ αναλογία χωρις να μας πει ακριβώς πόσο τελικά θα χρεωθεί το Δημόσιο δηλαδή οι πολίτες.Οπως ηδη εχει αναφέρει το ποσό που θα πληρώσει η Ε.Ε για την προαγορά  εκατομυρίων  δόσεων εμβολίων ειναι ενα δισεκατομύριο.

Εχουν σκοπό να μας εμβολιάζουν συχνά και μην ξεχνάτε οτι εχουν ψηφίσει 2 ΧΡΟΝΙΑ Φυλακή αν δεν δεχθείς να σε τρυπήσουν.

Ηδη για να σε τρομοκρατούν αυξάνουν τα κρούσματα  με ασυμπτωματικούς με τεστ PCR που βγαζουν ολες τις γριπες αλλα και οσυς μήνες πριν ειχαν ενα κρύωμα και βαφτίζουν Covid 19.

Ηδη εχουν ψηφίσει πριν χρησουν τον Κορωνοιό ως Πανδημία αντισυνταγματικό Νομο που σου επιβαλουν  δια της βιας  να σε  μεταφέρουν να σε συλαμβάνουν  χωρίς την άδεια σου σε ” ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ”  δηλαδή σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ- ΚΡΑΤΗΣΗ  οποιοδήποτε ατομο απο την Οικογένεια σου χωρίς τη θέληση σου   σε Κλινική ,νοσοκομείο ,Ιατρικό Κέντρο για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ,ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ακόμη και αν έχουν υπόνοια ότι μπορεί να μεταδώσουν την νόσο ‘Μπαμπούλας’ που έριξε η Νέα Τάξη με τον Νομο 4862/20.Σε αυτόν αναφερονται ολα αυτα και επιπλέον οτι ο  υποχρεωτικός προσωρινός περιορισμός σου θα γίνεται  υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου

Ηδη σε υποχρεώνουν να φοράς το φίμωτρο και να δεχθείς την παρανοικότητα των Ψυχοπαθών της Ελίτ που τελικό τους στοχο εχουν την  μείωση πληθυσμού και τον απόλυτο ελεγχο της ανθρωπότητας..

Εχουν στήσει καλά το “παιχνίδι” με οπλο τον Κορωνοιό και σύντομα θα βγαίνουν περίπολα ελέγχου  να κυνηγούν  τα “θηράμα” τους δηλαδή τους πολίτες …Μα ειστε προετοιμασμένοι..

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO  Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ BIIL GATES ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΟΞΦΟΡΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες.

 

Ιατρός Bodo Schiffmann (Ολλανδία) : Ο Corona έχει τελειώσει – Ψεύτικη πανδημία – προστατέψτε τα παιδιά.(Video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close