Γερμανός Καθηγητής : Τα Μέτρα είναι Επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός..

Συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή μικροβιολογίας και επιδημιολογίας Sucharit Bhakdi στον Αυστριακό δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού COVID-19. Η συνέντευξη προβλήθηκε στο αυστριακό ιδιωτικό κανάλι Servus TV στις 29 Απριλίου. Η μετάφραση και ο υποτιτλισμός έγινε από την ομάδα “πολιτικός διάλογος”.

Ενα video για να συμπληρωθεί το πάζλ της Συνωμοσίας κατα των πολιτων απο τις Κυβερνήσεις που υπακουν στους οπαδούς ελέγχουν & μείωσης πληθυσμού και οχι το μονοδιάστατο που παρουσιάζουν τα πληρωμένα- στρατευμένα  και εξαρτημένα Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης στην Ελλάδα.

Μέ λόγο ήρεμο, επιστημονικό, σοβαρό, μετρημένο, τεκμηριωμένο καί λίαν εύληπτο, αποδομεί πλήρως όλο αυτήν τήν μεγάλη απάτη τής Νέας Τάξης.

Η Ανάλυση κατά των μέτρων καραντίνας, πριν βεβαιωθούν απλύτως, οι Επιστήμονες παγκόσμια πως κανείς, δεν πεθαίνει από τον Κορονοιό… Και πάλι ήταν κατά των μέτρων. Αρα λοιπόν, έχουν αγνοήσει την Αληθινή Επιστημονική Κοινότητα, και κάποιος ή κάποιοι χρηματίζουν Επιστήμονες, Κυβερνήσεις, Δημοσιογράφους, να προπαγανδίζουν ψεύδη, για να εξαθλιώσουν τα Κράτη παγκόσμια, και να επιβάλλουν ένα Νέο Κύμα παγκόσμιας Δικτατορίας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close