Ο Χαρδαλιάς κατέστησε πιο κερδοφόρα επιχείρηση την κλειστή!!! 10 χιλ πρόστιμο οποιος ανοίξει με τα τις 12!!(video)

Εμφάνιση με μάσκα οπως οι εκπρόσωποι Τρομοκρατικών ομάδων

Οσο τους αφήνει ο Ελληνας θα ανέβουν και στο σβέρκο του…Νεα κτυπήματα δέχονται οι επαγγελματίες μπαρ εστιατορίων και γενικότερα της εστίασης απο την κάστα των Κορονο-εντολέων της διάλυσης της Οικονομίας και ελέγχου του πληθυσμού..Το οπλο τους ο κορωνοιός και ο ραγιαδισμός των Ελλήνων..Ο τρόμος που σπέρνουν συνεχίζεται με απειλές για οποιον ανοίξει μετα τις 12 το βράδυ την επιχείρηση του…

Ο Χαρδαλιάς εμφανίστηκε με μάσκα μεσα στο Υπουργείο  οπως τα μηνύματα που στέλνουν η αφήνουν  οι Τρομοκρατικές οργανώσεις..Η διαφορά ειναι οτι αφησε τα ματάκια του να τα βλέπει ο κόσμος…”Σωστά” το πάει!!Στους μόνους που δεν ρίχνει πρόστιμα ειναι στους Δημοσιογράφους των καναλιών που ειναι στη λίστα Πέτσα..Σε κλειστό χώρο ειναι και αυτοί Χαρδαλιά!!!! Σε αυτούς εχει ειδική μεταχείρηση γιατι παίζουν το “εργο” του…Αυτοί αντι για μάσκα “φοράνε” τα 20 εκ.ευρω!!

10.000 πρόστιμο λοιπόν για οποιον ανοίξει ανακοίνωσε για λογαριασμό της ΠΑΡΑΝΟΙΚΗΣ Κυβέρνησης …Τελικά η πιο κερδοφόρα επιχείρηση ειναι η Κλειστή!!!! 

Βαδίζουμε οσο ο Ελληνας δεν αντιδρά να καλπάζουν προς την ΟΛΙΚΗ κατάρευση της Οικονομίας με μέτρα που σκοτώνουν περισότερο απο τον ιό!!! Γιατι πρόκειται για μια ακόμη ΒΛΑΚΩΔΗ απόφαση αφου θα μαζεύονται πιο πολλοί για να προλάβουν να φανε μεχρι τις 12 και ο συνωστισμός (???) που επικαλούνται  θα γιγαντώσει..Βέβαια οσοι το ακουσαν στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ακυρώνουν τα ταξίδια τους για τις περιοχές αυτες..

Το θράσος του απύθμνενο και ετοιμος να αποφασίσει και να εκτελέσει του Ελληνες στο ονομα του Κορωνοιού!!Εντολές ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21 και ID  2020 απο την Ελιτ των ψυχοπαθών ..Στα χέρια των Ελληνων βρίσκεται η λύση απέναντι σε αυτη την ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ επίθεση που δεχόμαστε απο τις μαριονέτες τους…Το θέμα ειναι τι επιλέγεις? Θέλεις να ζήσεις σε αυτο το κόσμο που ο Χαρδαλιάς και η παρέα του διαμορφώνει  χωρίς ελευθερία και Δημοκρατικά δικαιώματα ως ρομπότ με ημερομηνία λήξεως νωρίτερα απο οσο ειναι να ζήσεις η ελεύθερος οπως πρίν ??

ΔΕΙΤΕ και αυτο το video με τον Γερμανο Καθηγητή Μικροβιολογίας και Επιδημιολογίας Sucharit Bhakdi στον Αυστριακό Δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider… Θα καταλάβετε πως μας δουλεύουν και εκτελούν σχέδιο ελέγχου της ανθρωπότητας..Ακούστε τον τι λέει για τον Κορωνοιό και τα μέτρα..Συμπέρασμα οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και τα μέτρα ειναι ο ΙΟΣ και οχι ο Κορωνοιός!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close