Aλματώδης η Ξαφνικίτιδα μετα τα μπόλια…Παρενέργειες Αυτοάνοσα με χρονοκαθυστέρηση ξεσπάνε και θερίζουν..

Τι ετοιμάζουν τα Παρανοϊκά Ναζίδια απο Σεπτέμβρη..

To Θανατικό με τις Ξαφνικίτιδες συνεχίζεται με αλματώδη αυξητική πορεία…Τα βιολογικά τους οπλα λειτουργούν ύπουλα αθόρυβα προκαλώντας  παρενέργειες ενεργοποιώντας αυτοάνοσα  ασθένειες σε ύφεση…,σαν μια Ωρολογιακή  βόμβα με χρονοκαθυστέρηση …Η λεγόμενη ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ.
Η αύξηση της Ξαφνικίτιδας επιβεβαιώνεται απο τους Θανάτους  καθως και απο τα εκατοντάδες περιστατικά που καταγράφονται στα Κοινωνικά δίκτια..

Η αύξηση της Ξαφνικίτιδας επιβεβαιώνεται απο τους Θανάτους  καθως και απο τα εκατοντάδες περιστατικά που καταγράφονται στα Κοινωνικά δίκτια..

Η Εξολόθρευση πληθυσμού η σκλαβοποίηση και η μετατροπή των ανθρώπων σε μηχανήματα τους εχει πετύχει για αυτα τα παρανοϊκά Ναζίδια ..Σε αυτά υπακούει σε καθε Κράτος η Ιατρο-Πολιτική ντόπια συμμορία..
Τα χειρότερα δεν είναι αυτα …Τα χειρότερα έρχονται απο Σεπτέμβρη ..
Νεες ιστορίες και αφηγήματα..Θα μας πουν για νέους ιους Χ που θα πρέπει να κάνουμε νεα εμβόλια για να ξεπαστρέψουν καθε αντίσταση …
Θα μας πουν για νεες ασθένειες που μεταδίδονται απο τα ζωα για να θανατώσουν ολα τα ΖΩΑ μοσχάρια πρόβατα γιδες κοτόπουλα και θα απαγορεύσουν ακομη και την αλιεία για να σας βαλουν στο τραπέζι τα νεα καρκινικά αντίγραφα …Τεχνητό Κρέας  κοτόπουλο και ψάρι..
Ολα αυτή τη φορα θα γίνονται απο την Παγκόσμια Κυβέρνηση -Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που φορα την κουκούλα ενω είναι μια Τρομοκρατική Οργάνωση που σκοπό εχει την περαιτέρω μείωση πληθυσμού και την μετατροπή των ανθρωπων σε σκλάβους που θα μπορούν να τους αφαιρούν τη ζωή οπότε αυτοι αποφασίσουν..
Οποιος εχει λίγο μυαλό θα καταλάβει οτι δεχόμαστε επίθεση…χωρίς κροτο..Τα οπλα τους είναι Βιολογικά..
Ζούμε εναν Παγκόσμιο Πόλεμο με διαφορετικά οπλα…Σε αυτά και η Πληρωμένη Τηλεόραση που ελέγχουν και σε τρομοκρατούν..να δεχθείς ολα αυτα και την Ηλεκτρονική σου Φυλάκιση..
popolaros

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button