Γιατί Οι Προβλέψεις Για Την Κλιματική Αλλαγή Είναι Πάντα Τόσο Λανθασμένες?

Μετάφραση: Απολλόδωρος  | EUGYPPIUS | Διαβάστε το εδώ

 

Εδώ και δεκαετίες λαμβάνουμε προβλέψεις ότι οι άνθρωποι και η χρήση των φυσικών πόρων από εμάς καταστρέφουν τους ωκεανούς και τα είδη με ταχύτατους ρυθμούς.

Οι άνθρωποι καταστρέφουν τους ωκεανούς μας με πρωτοφανή ρυθμό. Το ογδόντα τοις εκατό των αλιευμάτων υπεραλιεύονται ή καταρρέουν εντελώς. Περισσότερα από 5 τρισεκατομμύρια κομμάτια πλαστικού κατοικούν στους ωκεανούς μας. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν, θέτοντας σε κίνδυνο τη σταθερότητα ενός εκατομμυρίου ειδών που εξαρτώνται από τους υφάλους ως ενδιαιτήματα. -25 Αυγούστου 2022

Αλλά οι προβλέψεις δεν επαληθεύονται.

Εδώ είναι μια ιστορία που δεν βλέπουμε στις βραδινές ειδήσεις ή από τον ΟΗΕ, τους εκπαιδευτικούς, τους διασκεδαστές, τον John Kerry, τον Bill Gates, τον Al Gore, τον Joe Biden, ή οποιονδήποτε που προωθεί τη ριζοσπαστική πράσινη ατζέντα για την καταστροφή της οικονομίας μας.

“ Το 2022, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Θαλάσσιας Επιστήμης (AIMS) ανέφερε τα υψηλότερα επίπεδα κάλυψης κοραλλιών στα δύο τρίτα του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου (GBR) εδώ και 36 χρόνια.

Μετά τα πρόσφατα μαζικά φαινόμενα λεύκανσης που επηρέασαν σχεδόν το 90% των κοραλλιών της Αυστραλίας, φαίνεται ότι ο καθένας θα μπορούσε να δει αυτή την είδηση ως νίκη. Γιατί, λοιπόν, οι επιστήμονες δεν πανηγυρίζουν; (πηγή)

Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος της Αυστραλίας σημείωσε ταχεία ανάκαμψη και το έκανε κυκλικά και φυσικά.

Δεν σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε άνθρακα, πετρέλαιο, αυτοκίνητα ή οτιδήποτε άλλο μας είπαν ότι προκάλεσε τη ζημιά. Δεν σταματήσαμε να αναπνέουμε CO2 και δεν θάψαμε όλο τον άνθρακα.

Τα είδη ΔΕΝ καταστρέφονται ραγδαία από τους ανθρώπους και τη χρήση των φυσικών πόρων από εμάς.

Οι επιστήμονες βρίσκουν στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα νέα είδη από τον αριθμό που έχουν εντοπίσει ότι εξαφανίζονται- γιατί λοιπόν δεν λένε την αλήθεια;

Η απάντηση είναι επειδή δεν υποστηρίζει την καταστροφική τους ατζέντα και η αλήθεια δεν θα επέτρεπε στην κυβέρνηση να μολύνει το κοινό με πορνό-φόβου και να το κάνει να συνθηκολογήσει.

“Μια νέα ανάλυση της ζώνης Clarion-Clipperton, μιας τεράστιας περιοχής πλούσιας σε ορυκτά στον Ειρηνικό Ωκεανό, εκτιμά ότι υπάρχουν εκεί περίπου 5.000 θαλάσσια ζώα εντελώς νέα για την επιστήμη. Η έρευνα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στο περιοδικό Current Biology είναι το τελευταίο σημάδι ότι η υποθαλάσσια εξόρυξη μπορεί να έχει κόστος για μια ποικιλόμορφη σειρά ζωής που μόλις αρχίζουμε να κατανοούμε.

“Η μελέτη αυτή αναδεικνύει πραγματικά πόσο εκτός των διαγραμμάτων είναι αυτό το τμήμα του πλανήτη μας και αυτό το τμήμα του ωκεανού μας όσον αφορά το πόση νέα ζωή υπάρχει εκεί κάτω”, δήλωσε ο Douglas McCauley, καθηγητής ωκεάνιας επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στη Σάντα Μπάρμπαρα, ο οποίος δεν συμμετείχε στη μελέτη. (πηγή)

Τα τελευταία 500 χρόνια, είναι γνωστό ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει εξαναγκάσει σε εξαφάνιση 869 είδη, και όχι χιλιάδες ανά έτος, όπως μας λένε– είναι λιγότερα από δύο ανά έτος, κάτι που δεν θα τρόμαζε κανέναν.

Γιατί, λοιπόν, οι προβλέψεις για τα πάντα σχετικά με το κλίμα ήταν τόσο λανθασμένες; Επειδή είναι επινοημένες, αντί να βασίζονται σε πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

Γιατί οι επιστήμονες συμφωνούν; Ακολουθούν τα χρήματα. Αν διαφωνήσουν με την ατζέντα, οι επιχορηγήσεις τους θα διακοπούν και θα απολυθούν.

Οι κυβερνητικές πολιτικές πρέπει να βασίζονται σε γεγονότα, όχι σε προβλέψεις ή επιθυμίες. Οι άνθρωποι θα πρέπει πάντα να κάνουν τη δική τους έρευνα, διότι σχεδόν όλα όσα διαβάζουν ή ακούνε βασίζονται σε μια ατζέντα, όχι σε γεγονότα.

Αντί τα μέσα ενημέρωσης να επιδιώκουν να ενημερώνουν το κοινό, τα περισσότερα από αυτά επιδιώκουν να το κατηχήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο American Thinker


—–Δικτυογραφία :

Why Are Climate Change Predictions Always So Wrong?

Shellenberger: No, 60 Minutes, Humans Are NOT Causing A ‘Sixth Mass Extinction’

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button