Η προκλητικότητα του Αντίοχου μέσα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και το άνοιγμα του Φακέλου

Διαδίδουν ψευδώς οτι δεν εχει ονομαστικές μετοχές ο φάκελος του Διαγωνισμού!!

Ενόχλησε το δημοσίευμα μας για το οτι το Ζάναντου θα αποτελέσει Παρελθόν  στην αγονη γραμμή των Διαποντίων Νήσων και τη θέση του θα πάρει το πλοίο Ευδοκία της Κerkyra Lines (φωτό αριστερά).

Ο Β Καπετάνιος του πλοίου της Joy Cruises κ.Γιώργος Κουλούρης ανάρτησε απάντηση σε αυτο αναφέροντας οτι: Οι φάκελοι άνοιξαν και διαπιστώθηκε ότι ο ένας φάκελος περιείχε ανώνυμες μετοχές κατι που απαγορεύεται αυστηρώς. Οι μετοχές πρέπει να είναι ονομαστικές και να συνοδεύονται από βιβλίο μετοχών κτλ. Καμιά Επιτροπή δεν μπορεί να προχωρήσει στη περαιτέρω εξέταση ενός τέτοιο φακέλου διότι θα προκύψουν σοβαρές Κακουργηματικές Πράξεις. Αυτή είναι η άποψη της Νομικής Συμβούλου της εταιρείας μας.

Βέβαια όλα αυτά τους τα μετέφερε ο κ.Κώστας Αντίοχος που ηταν παρών στο Υπουργείο με τη νεα του σύζυγο μια Λογίστρια και μια Νομικό εκπρόσωπο. Επειδή το νιόπαντρο ζευγάρι ζει το μήνα του μέλιτος και διέκοψε τα πρωινά με τα μέλια για να παρευρεθεί στην καταθέση των φακέλων πιστεύουν οτι ολα βαίνουν καλώς και μπορεί να συναγωνιστεί ενα πλοίο ανώτερο.

Το Ζάναντου ηταν ενα το ποταμόπλοιο που μετετράπη σε Τουριστικό και με μια μπουκαπόρτα εγινε δυνάμενο να μεταφέρει δυο τρία ΙΧ χωρις δυνατότητα μεταφοράς φορτηγών ,μηχανήματων έργου και ολόκληρης της τροφοδοσίας των νησιών.

Παρα την άθλια συμπεριφορά τους νομίζουν οτι θα καβαλήσουν  τους επιχειρηματίες και πολίτες των νησιών για ενα ακόμη χρόνο.

Στο Υπουργείο και παρά τον Νόμο (Παράνομα)  άνοιξαν ξαφνικά το φάκελο της Kerkyra Lines μπροστά στα έκπληκτα μάτια ολων  και προσπάθησαν να πάρουν αντίγραφα κατι που τους το αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη στιγμή αξιωματούχοι του Υπουργείου Ναυτιλίας λέγοντας τους να κάνουν αίτηση. Αυτές δεν είναι σκηνές από σοβαρή εταιρεία..

Η Νομικός τους σύμβουλος δεν ειχε την δυνατότητα να δει ολα τα εγγραφα του φακέλου και προχώρησε σε αυτή την εκτίμηση εσφαλμένως. Αυτα ο πλοιοκτήτης κ.Αντίοχος τα μετέφερε σε μελη του πληρώματος του και κάνουν αυτές τις αναρτήσεις πιστεύοντας οτι θα κερδίσουν το διαγωνισμό!!!

Ο φάκελος σύμφωνα με πληροφορίες  περιέχει τους μετόχους του πλοίου ονομαστικά και δεν ειναι κρυφό οτι 60% μέτοχος είναι ο κ.Κουλούρης Αθανάσιος  της Kerkyra Lines με το υπόλοιπο 40% να ανήκει σε μελη της Οικογενείας του και συγκεκριμένα στα δυο του παιδιά. Ολα είναι μέσα στο φάκελο..

Μονο αν ειχε φέρει Ταχυδακτυλουργό ο Αντίοχος  στο Υπουργείο και εξαφάνιζε το εγγραφο που αναφέρει ονομαστικά τους μετόχους θα δικαιολογούσαμε το “πάρτυ” που κάνουν τα μέλη του πληρώματος του Ζάναντου.

Αυτα για να μην τρώτε αμάσητα οσα γράφει ο Β Καπετάνιος του Ζάναντου  και η σύζυγος του Υπολιμενάρχη Κωνσταντίνου Μπερετούλη  που δουλεύει στο πλοίο του Αντίοχου.

Η  σύζυγος αξιωματούχου Πλωτάρχη του Λιμεναρχείου Κέρκυρας κ.Αλεξάνδρα Δημουλή   κάνει τον συνήγορο του Αντίοχου  ενω ο κ.Μπερετούλης υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας και είναι ο ΕΛΕΓΧΩΝ των θεμάτων των πλοίων στη γραμμή!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Φωτό: Αλεξάνδρα Δημουλή (Σύζυγος Υπολιμενάρχη Κέρκυρας  Κων.Μπερετούλη).

Εδω πετάει το σχοινί απο το Ζάναντου στο Λιμάνι της Ερείκουσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρελθόν το Ζάναντου..Στο Διαγωνισμό για τα Διαπόντια με ανώτερο πλοίο η Kerkyra Lines

Ζάναντου το ρεπορτάζ στα Διαπόντια (Μερος 1ο Οθωνοί) Τι λένε οι επιχειρηματίες?

 

ZANADU Eρευνα Μέρος 2ο…Τι λένε οι επιχειρηματίες στην Ερείκουσα….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close