Πληροφοριοδότης Pfizer: Δίναμε στους εργαζομένους της Pfizer ένα «ξεχωριστό και διαφορετικό» εμβόλιο για τον COVID απ’ ο, τι δίναμε στο κοινό…!!!

Πληροφοριοδότης Pfizer: Δίναμε στους εργαζομένους της Pfizer ένα «ξεχωριστό και διαφορετικό» εμβόλιο για τον COVID απ’ ο, τι δίναμε στο κοινό…!!!
 Πληροφοριοδότης της Pfizer σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου ότι προσφέρθηκε στους εργαζομένους της Pfizer ένα «ξεχωριστό και διαφορετικό» εμβόλιο για τον COVID…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 ΜΑΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αυτό είναι απόδειξη ότι τα ανώτερα στελέχη της Pfizer έλαβαν ένα… PLACEBO (ΠΛΑΣΕΜΠΟ) ενώ το ευρύ κοινό έλαβε…ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙ που έχει…ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ…

Ο πληροφοριοδότης της Pfizer έχει σημάνει συναγερμό ότι στους εργαζόμενους της Pfizer προσφέρθηκε ένα «ξεχωριστό και διαφορετικό» εμβόλιο κατά του COVID.

Διαβάστε το παρακάτω σημείωμα της Pfizer που αποτελεί… ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!!! Η φράση-κλειδί εδώ είναι η εξής. Κάνει λόγο για…ΔΥΟ είδη εμβολίων !!!:

«Οι δόσεις του εμβολίου που θα χρησιμοποιηθούν για αυτό το πρόγραμμα είναι ξεχωριστές και διαφορετικές από εκείνες που δεσμεύονται η Pfizer να διαθέσει σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και δεν θα επηρεάσουν σε καμία περίπτωση την προσφορά στις εθνικές κυβερνήσεις».

ΓΙ᾽ΑΥΤΟ δεν πεθαίνουν τα στελέχη της ενώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΤΟΝ ΔΕΚ. του 2020…!!!

https://greeknewsondemand.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button