Ο Εφιάλτης είναι κοντά. Ενημερωθείτε, προετοιμαστείτε.

Ήρθε η ώρα να αφυπνιστούμε και να προετοιμαστούμε διότι βρισκόμαστε στον γκρεμό της πιο μνημειώδους εποχής στην ανθρώπινη ιστορία, θα είμαστε μάρτυρες μιας χιονοστιβάδας εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα, σύντομα θα καταρρεύσουν τα πάντα, η κόλαση είναι άδεια και οι διάβολοι είναι όλοι κάτω στην Γη. Οι επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων θα είναι πέρα από κάθε περιγραφή.

Ενημερωθείτε, ερευνάτε, προετοιμαστείτε, και να γνωρίζεται ότι η άγνοια φέρνει φόβο. Μετά από ένα παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά-βιολογικά-χημικά όπλα και με τεχνητές καταστροφές, όσοι δεν χάσουν τη ζωή τους στις μάχες θα πεθάνουν από τον παγκόσμιο λιμό που θα ξεσπάσει……. Μέσα σε ένα παγκόσμια πόλεμο, αλλά περισσότερο, μετά από αυτόν , θα επικρατεί παντού το χάος, η πείνα, η εξαθλίωση, ο πόνος, οι αρρώστιες, ο φόβος και η καταστροφή. Από την μια στιγμή στην άλλη οι άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα, οι τράπεζες δεν θα λειτουργούν γιατί δεν θα έχουν χρήμα, παντού θα υπάρχουν καταστροφές, οι άνθρωποι θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου για λίγο φαγητό, για λίγο καθαρό νερό, ίσως αφανιστούν τα 3/4 της γης, Θα σωθεί μόνο το ένα τέταρτο…

Το μεγαλύτερο μέρος των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν έχουν βιώσει ποτέ ξανά γεγονότα μεγάλης κλίμακας λιμοκτονίας. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί κανείς διανοητικά σε μια απειλή που δεν έχει δει ποτέ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ερευνητές και επιστήμονες. Τα χρόνια που ακολουθούν υπόσχονται να είναι πιο τρομερά απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κανείς τώρα, θα αφανιστούν τα 3/4 της γης, Θα σωθεί μόνο το ένα τέταρτο.

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ η οποία θα επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη σκορπώντας, καταστροφή, θάνατο, αρρώστιες και πείνα, υπάρχουν 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ για εμάς τους Έλληνες:

1. Αν πιστεύουμε ότι εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα και ότι όταν όλος ο πλανήτης θα καταστρέφεται και ΕΜΕΙΣ θα καθόμαστε στην τηλεόραση με το καφεδάκι στο χέρι βλέποντας τους άλλους λαούς να πεθαίνουν, και εμείς να σχολιάζουμε, Υποστηρίζοντας την μια η την άλλη πλευρά, τότε την βάψαμε, διότι ………..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ. Και δεν πρόκειται να μας σώσουν τα πτυχία μας ούτε αν είμαστε Ιερωμένοι, κυβερνώντες και πολιτικοί, αυτό που θα μας σώσει είναι να έχουμε «Καρδίαν καθαράν» από τις κακές σκέψεις, την υποκρισία, την κακία, την εκδίκηση, τον φθόνο, τον εγωισμό. ΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ.

2. Η δεύτερη ΕΠΙΛΟΓΗ είναι να προετοιμαστούμε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, αυτό είναι το Α και το Ω της δικής μας επιβίωσης, της οικογένειας μας, αλλά και των συνανθρώπων μας που θα βρίσκονται σε τραγική θέση, διότι ενώ οι Γέροντες μας προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια κάποιοι γελούσαν και κοροϊδεύαν. Εκτός από την πνευματική προετοιμασία φροντίστε να προμηθευτείτε τρόφιμα και φάρμακα.

Η ιδέα να πρέπει να μείνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς φαγητό φαίνεται «γελοία» σε πολλούς ανθρώπους, γελούν και την αποκαλούν «θεωρία συνωμοσίας».

Δυστυχώς δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, διότι σε σύγκριση με τη Μεγάλη πείνα που έζησε η Ελλάδα στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, (τον χειμώνα του 1941-1942, 700.000 άνθρωποι πέθαναν από την πείνα σε Αθήνα και Πειραιά.) προορατικοί Γέροντες προειδοποιούν ότι θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα !!! Χιλιάδες άτομα άρχισαν να μετακινούνται από την Αθήνα στην επαρχία, για να αναζητήσουν τρόφιμα, ο αγώνας για την επιβίωση ήταν πολύ σκληρός. Νεκροί ανάμεσα σε σκουπίδια και λύματα κείτονταν στους κεντρικούς δρόμους ,αρκετά μάλιστα πτώματα σαπίζανε άταφα γιατί σε νεκροτομεία και νεκροταφεία επικρατούσε αδιαχώρητο.

Μόνο οι άνθρωποι που έχουν έρθει αντιμέτωποι με την πείνα μπορούν να καταλάβουν τις συνέπειες. Η πείνα οδηγεί σε προβλήματα υγείας που με τη σειρά τους επηρεάζουν την ικανότητα των ανθρώπων

Σισανίου & Σιατίστης, Αντώνιου : “μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα…”

Ιωσήφ Βατοπεδινός: ‘’Θα πεινάσει κόσμος. Δεν θα έχει να φάει, Θα χαθούν ζωές, αλλά τα περισσότερα θύματα που θα έχει η Ελλάδα θα είναι από τους αλλοδαπούς που θα είναι τότε εδώ………. ‘’

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης : ‘’ θα έρθει δυστυχία, φτώχεια, πείνα, αρρώστιες.Θα δουλεύετε για να πάρετε ένα κομμάτι ψωμί, όλη την ημέρα……μάθετε να επιβιώνετε με τα αγαθά της γης, να καλλιεργείτε την γη ακόμη κι αν έχετε ένα μέτρο.

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ: Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε. Να δώσετε τη μάχη σας με όπλα την αγάπη, νηστεία, μετάνοια, προσευχή, στα μάτια σας το δάκρυ ‘’ Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατείτε, από τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθείτε. Καθαρό κερί ποτέ να μην σας λείπει, και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι. Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμίαμα, του εχθρού τα μάτια θα τυφλώνει ποτέ να μην σας βρει. Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατείτε, λίγο από αυτό να πίνετε ποτέ δεν θα διψάτε. Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο, με λίγο θα χορταίνει ο κάθε πεινασμένος.

Προτείνω σε κάποιους που θέλουν να μάθουν τι είναι η πείνα: Δοκιμάστε να δείτε πόσες μέρες μπορείτε να μείνετε χωρίς να φάτε (απλώς φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό). Το μάξιμουμ ήταν επτά ημέρες (μετά από μήνες εξάσκησης). Οι άνθρωποι χάνουν τα μυαλά τους μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες. Οι πόνοι στο στομάχι και το αβέβαιο μέλλον τους αναγκάζουν να αντιδρούν χωρίς σκέψη και αυτό οδηγεί σε εκτεταμένες ταραχές και άλλα γεγονότα κρίσης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ιστορία κατά τη διάρκεια της έλλειψης τροφίμων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν είναι αν και τι μπορείς να αντέξεις. Το να παρακολουθείς ανθρώπους που αγαπάς να λιμοκτονούν είναι πολύ πιο δύσκολο, ψυχολογικά θα σε εξοντώσει.

ΓΕΩΚΩΝ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button