3 μήνες μετα την Τραγωδία στα Τεμπη εικόνες διάλυσης στο σιδηρόδρομο..Θα έχουμε κι αλλο ατύχημα(Video)

«Περίπου τρεις  μήνες μετά την τραγωδία, αποδεικνύεται με επίσημο έγγραφο του ΟΣΕ ότι ακόμη και το πιο απλό, οι διαβάσεις “δεν λειτουργούν, δεν φυλάσσονται”», τονίζει στο TheOpinion ο κ. Γενιδούνιας, αναφερόμενος στα δέκα ΑΣΙΔ (Αυτόματα Συστήματα Ισόπεδων Διαβάσεων) που σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΣΕ δεν λειτουργούν σήμερα Τετάρτη 3 Μαίου. 2023.

Ο κ. Γενιδούνιας επισημαίνει ότι ο μηχανοδηγός αμαξοστοιχίας που επρόκειτο να εκτελέσει δοκιμαστικό δρομολόγιο προς Δράμα, έλαβε τη συγκεκριμένη ενημέρωση από τον ΟΣΕ, με αποτέλεσμα, αφού έστειλε το έγγραφο στην Hellenic Train, να μην εκτελέσει το δρομολόγιο. «Η Hellenic Train ακύρωσε το δρομολόγιο», εξηγεί ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

«Δύο μήνες μετά το ατύχημα, δεν έχει λυθεί ακόμη το θέμα με τις αφύλακτες διαβάσεις, θέμα που υπενθυμίζω ότι δεν αφορά συμβάσεις, δεν αφορά πολύπλοκες διαδικασίες κλπ. Καθημερινά, σε κάποια δρομολόγια, έχουμε στις αμαξοστοιχίες τους λεγόμενους πλοηγούς. Τι κάνουν αυτοί πάνω στο τρένο εν έτει 2023; Κάθε φορά που φτάνει σε μια αφύλακτη διάβαση, κατεβαίνουν από το τρένο, πηγαίνουν δεξιά κι αριστερά της διάβασης για να διασφαλίσουν ότι δεν θα περάσει αυτοκίνητο, το τρένο περνά από τη διάβαση και τους περιμένει να ξανανέβουν!», προσθέτει ο κ. Γενιδούνιας, μιλώντας στο TheOpinion.

Δειτε στο VIDEO οι μηχανοδηγοί  σταματούν τα τρενα και κατεβαίνουν να διώξουν πρόβατα στις ραγες σαν τους τσοπάνηδες διοτι οι γραμμές δεν ειναι περιφραγμένες..

Στην ιδια φωτογραφία βλέπεται δεν εχουν φροντίσει δίπλα στις γραμμές να κόψουν την βλάστηση-χόρτα που εμποδίζουν την οπτική επαφή των μηχανοδηγών σε βάρος της ασφάλειας των επιβατών και των μηχανοδηγών..Στο video βλέπεται να σκάνε επάνω στο τζάμι της μηχανής των τρένων και οδηγούν στα ΤΥΦΛΑ!!

Τα καλώδια της ηλεκτροκίνησης σε πολλά σημεία παραμένουν κομμένα και δεν τα ενώνουν..

Σταθμός Λαρίσης Κλειστό το ανσασέρ

Δεν εχουν κλειδούχο και βάζουν ξανα τα τρένα  για κάποιες μέρες σε μονη γραμμή σε κάθοδο και άνοδο

Φωτοσήματα δεν λειτουργούν οπως προκύπτει με εγγραφα  μετα το συμβαν

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button