5G και Κορωνοϊός

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Το 5G εγκαινιάζεται στο Wuhan, εβδομάδες πριν την έξαρση του Κορωνοϊού. Οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει πως το 5G θα μπορούσε να προκαλέσει συμπτώματα γρίπης.
Υπάρχουν παράξενα γεγονότα που συνδέονται με την έξαρση του Κορωνοϊού το 2020.
Το 2018 το Pirbright Institute έδωσε μία πατέντα για τον Κορωνοϊό. Το Pirbright Institute ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates. Στις 18 Οκτωβρίου του 2019 το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates μαζί με το John Hopkins και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, διοργάνωσαν την Εκδήλωση 201. Μία υψηλού επιπέδου προσομοίωση στη Νέα Υόρκη. Η προσομοίωση που πραγματοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες πριν, (σημ.μτφρ.: το βίντεο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 άρα μας πηγαίνει πίσω στον Οκτώβριο του 2019) ήταν βασισμένη στον Κορωνοϊό. Εξήχθη λοιπόν το συμπέρασμα, πως ο ιός αυτός θα μπορούσε να σκοτώσει 67 εκατομμύρια ανθρώπων και αποφάσισαν πως η λύση θα ήταν να υπάρξει ένα εμβόλιο σε διάστημα κάποιων μηνών από μια επιδημία.
Την ίδια εβδομάδα που όλα τα πρωτοσέλιδα μιλούν για τον Κορωνοϊό, το Netflix κάνει πρεμιέρα της σειράς ντοκυμαντέρ με τίτλο Πανδημία. Πώς να αποτραπεί μία έξαρση. Όπου η λύση είναι ο εμβολιασμός και ο ήρωας που μπορούμε να εμπιστευθούμε είναι ο Bill Gates.
Εν τω μεταξύ, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, ιδρύει την εταιρεία Inovio Pharmaceuticals, Inc. για να παράξει ένα εμβόλιο για τον Κορωνοϊό.
Παράξενο δεν είναι αυτό ή εγώ είμαι απλά ένας συνωμοσιολόγος;
Τι έχετε να πείτε γι αυτό;
Το 5G είναι μια αναδυόμενη τεχνολογική αναβάθμιση που έχει κάνει πολλές χώρες να ανησυχούν για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει πάνω στην ανθρώπινη υγεία. Ειδικοί από όλο τον κόσμο έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η εφαρμογή του.
Το 2018 είχε αναφερθεί σε τοπικό επίπεδο πως το Γιουχάν θα ήταν η πόλη στην οποία θα γινόταν πειραματική εφαρμογή του δικτύου 5G όσον αφορούσε στην Κίνα.
Το άρθρο ξεκινούσε λέγοντας πως θα έμπαινε σε πλήρη λειτουργία το 2020 και την ημέρα του Χάλογουιν του 2019 (σημ.μτφρ. :31 Οκτωβρίου) ξεκίνησαν τη λειτουργία του.
Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως το 5G προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της γρίπης…. Ενδιαφέρον;
Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι, πως αν προσπαθήσετε να κοινοποιήσετε το λινκ του 5G
(http://en.hubei.gov.cn/news/newslist/2018/t20180416_1275769.shtml ), το facebook σας μπλοκάρει αυτή την ενέργειά σας, ισχυριζόμενο πως παραβιάζει τους όρους της κοινότητάς του.
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Μπράβο που αρχίζουν οι Ελληνες να καταλαβαινουν
    Έξω πήραν τανκς να γκρεμίσουν τις κεραίες.
    Οι κεραιες 5g είναι μικρογραφίες HAARP Ο κάθε σταθμος βάση ενσωματώνει πολαπλές κεραίες.

    Hunger games, έλεγχος καιρού, έλεγχος μαζών, καταστροφή υγείας-ζωης-οικοσυστήματος, κατασκοπεία κράτους κ ιδιωτικής ζωής, υποδούλωση-περιθωριοποίηση δίχως καμία ελπίδα γυρισμού. Από την άλλη πλευρά 3d video games, εικονική πραγματικότητα, τεχνητή νοημοσύνη, μη επανδρωμένα οχήματα, τηλειατρική (χαχαχα) αστραπιαιο κατεβασμα ποπ ταινίας κ μουσικής και λοιπά καλούδια-μπιχλιμπίδια. Διαλέχτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button