Μαύροι του ΙΚΟΣ ξεφορτώνουν νερά απο το Καΐκι του Δήμου Kέρκυρας στο Βίδο!!!! (video)

Δυο μαύροι έξω από το καΐκι για το Βίδο ξεφορτώνουν εμπόρευμα για το ΙΚΟΣ!!! Ο Δήμος Κέρκυρας ο Δήμαρχος κ.Νικολούζος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ.Νόνη Μάστορα έχουν βουλωμένα στόματα!!! Τα 40 χιλιάδες ευρώ τα έχουν μπουκώσει και ο Ανδρεάδης του ΙΚΟΣ κάνει ότι γουστάρει στο Βίδο αλλά και στο Δημοτικό καΐκι!!!

Ο ΙΚΟΣ που εχει δικά του σκάφη βλέπεται στο video ότι χρησιμοποιεί το Δημοτικό καΐκι που του έχει ανατεθεί το δρομολόγιο ΒΙΔΟ -Λιμάνι Κέρκυρας και αντίστροφα.Δυο Μαύροι απ έξω και άλλα δυο άτομα μέσα στο Καΐκι για να αδειάσουν το εμπόρευμα του ΙΚΟΣ!!!

Η σύμβαση του εργολάβου κ.Κουτσικώστα  που πήρε τη γραμμή γράφει κ.Νονη Μάστορα ότι το ΙΚΟΣ μπορεί να φορτώνει το Δημοτικό καΐκι και να μεταφέρει τα εμπορεύματα του το ΙΚΟΣ? Η σύμβαση κ. Ν.Μάστορα και κ.Νικολούζο γράφει ότι τα δρομολόγια θα γίνονται μέχρι αργά το βράδυ .Γιατί δεν εφαρμόζεται η σύμβαση? Το αν του έφυγε ο καπετάνιος η αρρώστησε από ΕΥΡΩΠΟΥΛΙΑΣΗ γιατί δεν καταγγέλλεται τη σύμβαση αφού δεν τηρείται? Ποιος έδωσε άδεια στον εργολάβο του καικου να μεταφέρει εμπορεύματα του ΙΚΟΣ?

Εχει άδεια από το Δήμο Κέρκυρας ο Κουτσικώστας (εργολάβος του καικιού)  να μεταφέρει εμπορεύματα του ΙΚΟΣ? Η άδεια που του δόθηκε είναι για μεταφορά πολιτών και μόνο η οχι?

Το κόψιμο των δρομολογίων μετά τις 18.30 και η ασφράγιστη  και ανυπόγραφη ανακοίνωση που απαγορεύει στους πολίτες να περπατούν στο Βίδο μετά τη δύση του Ηλίου τίνος εντολή είναι? Γιατί την έχει κολλημένη το Δημοτικό καΐκι επάνω?

Με αυτή την  προκλητική διαταγή απαγορεύουν να περπατούν στο Βίδο οι πολίτες αλλά μπορούν μόνο οι πελάτες του ΙΚΟΣ!!!!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη στις δυο το μεσημέρι  θα συζητηθεί το θέμα του Βίδο εκτός ημερησίας διάταξης εκτός και αν  δεν τους αφήνει το ΙΚΟΣ!!! Πάντως άτομα που αντιδρούν στην Ιδιωτικοποίηση του Βίδο και στην “αρπαγή” του από την ΙΚΟΣ με την ανοχή της Δημοτικής αρχής θα βρίσκονται στη συνεδρίαση.

 

Λήψη : Τζίνα Μαντζάρου   Επεξεργασία VIDEO : amazonios

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close