Καινε και τη Ρόδο..Ολα σχεδιασμένα. (4 Video)

Καινε και την Ρόδο..Τα κανάλια δεν λένε τιποτα….Αφήνουν τη Ρόδο να καει σχεδιασμένα..Πυροσβεστικά Μέσα δεν υπάρχουν..Μονο ΕΚΚΕΝΩΣΗ κάνουν οι Άχρηστοι της ΝΔ και του Μαξίμου…Εκκενώσεις Χωριών και διακοπές ρευματος..Εκκένωσαν και Ξενοδοχεία και οι Τουρίστες στους δρόμους…

Xιλιάδες στρέμματα στην ΠΥΡΑ..Τους σώζει ο Μητσοτάκης για την Κλιματική αλλαγή..Ενα Κράτος που δεν μπορεί να προστατέψει πολίτες Περιουσίες και Τουρισμό…Ολα στάχτη..

5 μερες η φωτιά χωρις εναέρια μεσα..Σήμερα που κάηκαν Ξενοδοχεία έστειλαν απο άλλες Χώρες..Τοσα συστήματα Δορυφορικά που μπορεις να βλέπεις τα Δάση και με ομάδες φύλαξης-επιφυλακής  Ιούλιο και Αύγουστο να επεμβαίνεις δεν τα χρησιμοποιούν..Ουτε τα Drone ουτε τίποτα..Και πιο αδαής καταλαβαίνει οτι τα ΚΑΙΝΕ σχεδιασμένα..

Δειτε τα 4 video

ΕΤΣΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δειτε..Αυτός ειναι ο “Κρατικός” μηχανισμός!!

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ..ΔΕΙΤΕ 2 VIDEO ..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

    1. Ξεκάθαρη δουλειά από στημένο πρακτοριλικι στο σύνδεσμο που έστειλες.
      Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί εδώ? Ήρθαν να βρουν καλύτερη μοιρα και μια εργασία ή έχουν ήδη τη χρηματοδότηση από εκεί που ξεκίνησαν, έχουν ήδη εντολες και περιμένουν το σήμα να ενεργήσουν?
      Κι αν οι εντολές τους σε καιρό ειρήνης είναι να κάνουν εμπρησμούς, ποιες εντολές θα έχουν να εκτελεσουν αν τυχόν μπούμε σε κάποια πιο δυσμενη κατάσταση όπως μια ένοπλη συρραξη με κάποια πολύ αγαπητή γειτονική χώρα που εθιμοτυπικά ακούμε κάθε μήνα από μια υπαρξιακη απειλή?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button