Άρον-άρον σταύρωσον τον π. Αντώνιο της “Κιβωτού του Κόσμου”

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι ανθρωποφάγοι! “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”, θα σας έλεγε ο Ιησούς. Γιατί τόση λύσσα βρε “ενάρετοι” υποκριτές, τόση πρεμούρα να εξοντώσετε ψυχικά και να στιγματίσετε κοινωνικά έναν άνθρωπο που μέχρι προχθές εξυμνούσατε και βραβεύατε;

Σας έπιασε ο πόνος για τα “κακοποιημένα” παιδιά, την ίδια στιγμή που θέλετε να τα εμβολιάσετε με ένα πειραματικό και επικίνδυνο σκεύασμα; Την ίδια στιγμή που τους προκαλείτε σύγχυση με τα ερμαφρόδιτα βιβλία που εισάγετε ακόμη και στα δημοτικά σχολεία;

Και πού ήσασταν τόσα χρόνια που συνέβαιναν  – ΑΝ συνέβαιναν – τα σημεία και τέρατα στην “Κιβωτό του Κόσμου”; Δεν είστε υποχρεωμένοι, φαρισαίοι υποκριτές, να κάνετε τακτικούς ελέγχους στην “Κιβωτό” όπως και σε κάθε άλλη ΜΚΟ;

Αλλά μυριστήκατε “ψητό”, διότι όντως πολύ χρήμα έρρεε προς την “Κιβωτό του Κόσμου”, και σας άνοιξε η όρεξη να το διαχειριστείτε εσείς οι δήθεν ενάρετοι “καλύτερα”.

Πάμε τώρα να δούμε κάποια πράγματα για τον πατέρα Αντώνιο μπας και καταλάβουμε τι, πώς κι από πότε παραστράτησε. Βεβαίως, η τεράστια επιτυχία, η δημοσιότητα, η δόξα και το χρήμα διαφθείρουν ακόμη και τα χρηστά ήθη και, αν αληθεύουν όσα του καταμαρτυρούν, ο πατέρας Αντώνιος δεν είχε φαίνεται το γιγαντιαίο πνευματικό υπόβαθρο που απαιτείται για να μην υποκύψει στους πειρασμούς. Ανθρώπινο! Ουδείς αναμάρτητος επί της γης…

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Το 2008, στην πανηγυρική συνεδρία του τέλους του έτους, στην αίθουσα τελετών της στοιχειωμένης Ακαδημίας Αθηνών, τα μέλη της οποίας – οι ακαδημαϊκοί  (“αθάνατοι”!) – βουβοί, άβουλοι και ασυγκίνητοι παρακολουθούσαν την Ελλάδα να καταντάει, από ελεύθερη χώρα, ένα ξεφτιλισμένο προτεκτοράτο των δανειστών της, βράβευσαν τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ιερέα του ναού Αγ. Γεωργίου στον Κολωνό, ιδρυτή της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου»,  με χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ για το εξαιρετικό εθελοντικό έργο του υπέρ των άπορων και εγκαταλειμμένων παιδιών. (Δείτε εδώ). Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν ποιον θα βραβεύσουν; Ή μήπως τότε δεν είχε ακόμη “χαλάσει” ο “πάτερ”;

 Δέκα χρόνια αργότερα, το 2018, ο εν λόγω “άσωτος υιός” θα βραβευθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το «Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018». Την “Κιβωτό του Κόσμου” είχε προτείνει ο έχων μόνιμο στασίδι στο Ευρωκοινοβούλιο Δημήτρης Παπαδημούλης του (τ)ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε πως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το βραβείο στην Κιβωτό και στον πατέρα Αντώνιο. (Δείτε εδώ)

Και αναρωτιέμαι, εκεί στο Ευρωκοινοβούλιο των παχυλά βολεμένων αργόσχολων δεν διερευνούν το βίο και την πολιτεία κάποιου προτού τον βραβεύσουν;

-Τον Απρίλιο του 2019, το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσε τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα, για τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου». (Δείτε εδώ)

-Τον Μάιο του 2019, η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ βράβευσε τον π. Αντώνιο Παπανικολάου της “Κιβωτού του Κόσμου” για τη δράση και την προσφορά του στον συνάνθρωπο. (Δείτε εδώ)

-Τον Οκτώβριο του 2019, στο «Παλάτι της Ειρήνης και Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης», απονεμήθηκε στον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ιδρυτή της “Κιβωτού του Κόσμου” το πρώτο Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία Mary Chirwa» (Mary Chirwa Award for Courageous Leadership) – Δείτε εδώ.

ttt

Στις 9 Οκτωβρίου του 2021, διοργανώθηκε γεύμα αγάπης για τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” στη Χίο με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν γνωστοί Ολυμπιονίκες, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και λοιποί αξιωματούχοι (δείτε εδώ)

qqq 2

-Το 2021, το Γεωργικό Σχολείο Βόλου της “Κιβωτού του Κόσμου” απέσπασε το βραβείο GENE Global Education Award 2020/2021 για το καινοτόμο παιδαγωγικό θεραπευτικό πρόγραμμά του επαγγελματικής κατάρτισης. (Δείτε εδώ)

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, εξέφρασε τη χαρά και τα συγχαρητήριά της για την επιτυχή έκβαση της υποψηφιότητας της “Κιβωτού του Κόσμου” και του παραρτήματός της, του Γεωργικού Σχολείου Βόλου, η οποία προτάθηκε και προωθήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας. (Δείτε εδώ).

Ούτε πέρυσι γνώριζε κανένας “ενάρετος” για τον “αμαρτωλό” βίο του πατέρα Αντώνιου; Ανεξήγητο!

aaaa

Δείτε εδώ τους σημαντικούς σταθμούς στο τιτανοτεράστιο κοινωνικό έργο του π. Αντωνίου.

Και αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο με την αξιοθαύμαστη κοινωνική προσφορά, στον οποίο μέχρι προχθές έψαλλαν “Ωσαννά”, όρμησαν τώρα οι άσπιλοι και αμόλυντοι φαρισαίοι να τον σταυρώσουν ανελέητα και να διαμοιράσουν τα ιμάτιά του, επειδή μπορεί να υπέπεσε σε κάποια αμαρτήματα.

Γιατί τώρα άραγε; Ποιον βολεύει η επιλογή αυτής της χρονικής περιόδου για να στραφεί η προσοχή του κοινού μακριά από τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας που τον ταλανίζουν; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Ακούστε φαρισαίοι υποκριτές, εσείς οι αμείλικτοι κατήγοροι ενός παπά που δημιούργησε εκ του μηδενός ένα τεράστιο φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό έργο, αρχίζοντας από την νεαρή ηλικία των 26 ετών, όποιοι κι αν είστε, όποια αξιώματα κι αν κατέχετε με την αξία σας ή κληρονομικώ δικαίω, όσο πλούτο κι αν έχετε συσσωρεύσει στις αποθήκες σας – όχι με το σταυρό στο χέρι, φυσικά – δεν είστε ικανοί τα λύσετε ούτε τα κορδόνια των υποδημάτων του π. Αντωνίου.

Ακόμη κι αν κάποιες από τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα της “Κιβωτού του Κόσμου” ευσταθούν, δεν είχατε το δικαίωμα να δολοφονήσετε εν ψυχρώ την προσωπικότητά του και να σοκάρετε τα παιδιά που μεγάλωσαν δίπλα του, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Θα μπορούσατε διακριτικά να ζητήσετε τη δικαστική διερεύνηση των συκοφαντιών, κρατώντας τις κινήσεις σας μακριά από τα ανθρωποφάγα και σκανδαλολάγνα ΜΜΕ.

Δεν έχετε το δικαίωμα, βρε ανθρωποφάγοι, και για έναν ακόμη λόγο: Διότι είστε κι εσείς ένοχοι που δεν ελέγχατε τη δομή και δεν σταθήκατε αρωγοί στο τεράστιο αυτό κοινωνικό έργο από την πρώτη στιγμή.

Και το κυριότερο, δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να εξευτελίζετε δημόσια έναν άνθρωπο, διότι όλοι εσείς έχετε περιπέσει σε παρόμοια ή και χειρότερα αμαρτήματα και δεν θα θέλατε να διασυρθείτε με τον τρόπο που διασύρετε τον πατέρα Αντώνιο.

Χαμηλώστε τους τόνους λοιπόν, αρκετή ζημιά κάνατε, και γυρίστε την κασέτα από την άλλη όψη, εστιάζοντας  στην τεράστια προσφορά της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Όσο για τον πατέρα Αντώνιο, συμμερίζομαι πλήρως την δύσκολη θέση που βρίσκεται και, επειδή χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει, τον καλώ σε κατ’ ιδίαν και δημόσια μετάνοια για όποιες από τις κατηγορίες ευσταθούν. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος λύτρωσης και επανασύνδεσης με τον Θεϊκό Εαυτό του, το θείο Πνεύμα μέσα του που τον ενέπνευσε αρχικά και του έδωσε τη δύναμη να μεγαλουργήσει. Διαφορετικά, θα είναι ένας αετός χωρίς φτερά, χωρίς πνευματική δύναμη, κάτι σαν τους υποκριτές πολιτικάντηδες που δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους.

Πατέρα Αντώνιε, ο Χριστός τον οποίο πρόδωσες και πίκρανες, σε περιμένει! Ταπεινώσου ενώπιον Θεού και ανθρώπων και το Πνεύμα το Άγιο θα σε σηκώσει ξανά και θα θεραπεύσει τις πληγές της ψυχής σου.

https://www.seferou-maria.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

5 Comments

    1. ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, Η ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ;

    1. Η σαπίλα του αντίχριστου σιωνισμού σου σε όλο της το μεγαλείο, που όλα ανάποδα τα βλέπει μέσα στου μυαλού σου τον σατανικό καθρέπτη. «Ὑμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς· ἐὰν δὲ τὸ ἅλας μωρανθῇ, ἐν τίνι ἁλισθήσεται; εἰς οὐδὲν ἰσχύει ἔτι εἰ μὴ βληθῆναι ἔξω καὶ καταπατεῖσθαι ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων (Ματθ. 5, 13)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button