Βιολογικός Πόλεμος σε πλήρη ένταση & δράση. Νέα πειράματα πάνω στους ανθρώπινους πληθυσμούς να καταγγέλλονται

Και ο κόσμος “φεύγει ξαφνικά” κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον πλανήτη, μη γνωρίζοντας ακόμη το γιατί, ενώ οι ιατρικές έρευνες για τα αίτια, απαντούν ξεκάθαρα. Το ίδιο και η Αμερικανική δικαιοσύνη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

💣Η αλήθεια βγήκε επιτέλους στην επιφάνεια

Μετά από εκατοντάδες δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις των ενέσεων mRNA Covid-19, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, καθώς και ερευνητές από τη Μεγάλη Φαρμακευτική παραδέχθηκαν αυτό για το οποίο ανεξάρτητοι ερευνητές προειδοποιούσαν το κοινό
από την αρχή :

Τα εμβόλια Covid mRNA ΔΕΝ είναι 100% “ασφαλή και αποτελεσματικά”.

“Το 100% “ασφαλές και αποτελεσματικό” ψέμα για τα εμβόλια Covid mRNA είναι επίσημα νεκρό”

Μαζική διεθνής μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν πολυάριθμες ανεπιθύμητες παρενέργειες :

Το 100% “ασφαλές και αποτελεσματικό” ψέμα για τα “εμβόλια” του Covid mRNA είναι επίσημα νεκρό.

Η μεγαλύτερη πολυεθνική μελέτη σχετικά με τους εμβολιασμούς COVID-19, η οποία περιελάμβανε πάνω από 100 εκατομμύρια εμβολιασθέντες, επιβεβαίωσε τους ήδη διαπιστωμένους συσχετισμούς μεταξύ των εμβολίων και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης συγκεκριμένων παρενεργειών, όπως η μυοκαρδίτιδα και το σύνδρομο Guillain-Barré.

Η μελέτη διεξήχθη από την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ασφάλειας Εμβολίων COVID και περιελάμβανε 99.068.901 εμβολιασμένα άτομα από οκτώ χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Καναδά, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία και Σκωτία.

Η έκθεση επικεντρώθηκε στις ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη χορήγηση των εμβολίων Pfizer, Moderna και AstraZeneca.

Οι ερευνητές αναζήτησαν 13 ανεπιθύμητα συμβάντα ιδιαίτερης σημασίας σε λήπτες εμβολίων που συνέβησαν έως και 42 ημέρες μετά τη χορήγηση των ενέσεων. Στις ασθένειες αυτές περιλαμβάνονταν το σύνδρομο Guillain-Barré, η παράλυση Bell, οι σπασμοί, η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν “σημαντική αύξηση” των περιπτώσεων του συνδρόμου Guillain-Barré μεταξύ των ατόμων που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca εντός 42 ημερών μετά τον τοκετό.

Βρήκαν επίσης περισσότερες από τις προβλεπόμενες περιπτώσεις οξείας διάχυτης εγκεφαλομυελίτιδας (ADEM), η οποία είναι φλεγμονή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, μεταξύ των ασθενών που έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου της Moderna.

Ωστόσο, η έρευνα ανέφερε ότι όσον αφορά την ADEM, δεν υπήρχε “κανένα σταθερό μοτίβο όσον αφορά το εμβόλιο ή τον χρόνο μετά τον εμβολιασμό και μεγαλύτερες επιδημιολογικές μελέτες δεν επιβεβαίωσαν οποιαδήποτε πιθανή συσχέτιση”.

Τόσο τα εμβόλια mRNA της Pfizer όσο και της Moderna συνδέθηκαν με περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, ή φλεγμονής του καρδιακού μυός, η οποία συνέβη συχνότερα από ό,τι προβλεπόταν στην έρευνα, με σημαντική παρατηρούμενη προς αναμενόμενη αναλογία σταθερά μετά την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη δόση.

Η περικαρδίτιδα, η φλεγμονή του ιστού που μοιάζει με σάκο και περιβάλλει την καρδιά, εμφανίστηκε σε σημαντικά μεγαλύτερα ποσοστά από τα προβλεπόμενα μετά την πρώτη και την τέταρτη δόση του εμβολίου της Moderna.

“Τα σήματα ασφαλείας που εντοπίστηκαν σε αυτή τη μελέτη θα πρέπει να αξιολογούνται στο πλαίσιο της σπανιότητας, της σοβαρότητας και της κλινικής τους σημασίας”, έγραψαν οι ερευνητές.

“Επιπλέον, οι συνολικές αξιολογήσεις κινδύνου-οφέλους του εμβολιασμού θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τον κίνδυνο που σχετίζεται με τη λοίμωξη, καθώς πολλαπλές μελέτες κατέδειξαν υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης των υπό μελέτη συμβάντων, όπως GBS, μυοκαρδίτιδα ή ADEM, μετά από λοίμωξη SARS-CoV-2 από ό,τι ο εμβολιασμός”.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών χρηματοδότησαν αμφότερα την πρωτοβουλία Global COVID Vaccine Safety. Αρκετοί από τους συγγραφείς έλαβαν οικονομική βοήθεια ή είχαν δεσμούς με κυβερνητικές υπηρεσίες όπως το CDC, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας και τα Καναδικά Ινστιτούτα Ερευνών Υγείας, που όλα τους αναφέρθηκαν ως πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων.

Αρκετοί από τους ερευνητές αποκάλυψαν επίσης ότι είχαν επαφές ή είχαν λάβει προηγουμένως αποζημίωση από τις βιοφαρμακευτικές εταιρείες Gilead Sciences Inc., AbbVie Inc., Pfizer και GlaxoSmithKline.

Η αλήθεια βγήκε επιτέλους στην επιφάνεια. Μετά από εκατοντάδες δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις των ενέσεων mRNA Covid-19, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, καθώς και ερευνητές από τη Μεγάλη Φαρμακευτική παραδέχθηκαν αυτό για το οποίο ανεξάρτητοι ερευνητές προειδοποιούσαν το κοινό από την αρχή: Τα εμβόλια Covid mRNA δεν είναι 100% “ασφαλή και αποτελεσματικά”. -[Πηγή]


Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα, για το “εμβόλιο” COVID-19, αποκάλυψε περισσότερα προβλήματα για τα άτομα που εμβολιάστηκαν.

Σε μια πρωτοποριακή πολυεθνική μελέτη που διεξήχθη από το Παγκόσμιο Δίκτυο Δεδομένων Εμβολίων (GVDN), οι ερευνητές έριξαν φως στην ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 σε μια ομάδα 99 εκατομμυρίων εμβολιασμένων ατόμων.

Η μελέτη, που κάλυψε πολλές χώρες, είχε ως στόχο την αξιολόγηση ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος (AESI) μετά τον εμβολιασμό με COVID-19, παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια του εμβολίου.

“5. Συμπέρασμα

Οι αναλύσεις παρατηρηθέντων έναντι αναμενόμενων στο πλαίσιο πολλών χωρών στο πλαίσιο του GVDN και του έργου GCoVS προσφέρουν μεγαλύτερο και πιο ποικιλόμορφο σύνολο δεδομένων, αυξημένη γενικευσιμότητα και βελτιωμένη στατιστική ισχύ σε σχέση με μελέτες που αφορούν μία μόνο τοποθεσία ή μια περιφέρεια. Παρουσιάζει επίσης προκλήσεις που σχετίζονται με την ετερογένεια των δεδομένων, τους παράγοντες σύγχυσης του πληθυσμού και τις διαφορές στις στρατηγικές εμβολιασμού και τα συστήματα αναφοράς. Η συμμετοχή ερευνητών και πηγών δεδομένων από διαφορετικές περιοχές του κόσμου προάγει τη συμμετοχικότητα, μειώνει τις πιθανές προκαταλήψεις και ενισχύει τη συνεργασία για την επίτευξη ενός κοινού στόχου δημόσιας υγείας. Ενώ η μελέτη μας επιβεβαίωσε τα σπάνια σήματα ασφάλειας που είχαν εντοπιστεί προηγουμένως μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 και συνέβαλε σε στοιχεία σχετικά με διάφορες άλλες σημαντικές εκβάσεις, απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση για την επιβεβαίωση των συσχετίσεων και την αξιολόγηση της κλινικής σημασίας. Αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τη διεξαγωγή μελετών συσχέτισης ειδικά για μεμονωμένες εκβάσεις με την εφαρμογή μεθοδολογιών όπως η αυτοελεγχόμενη σειρά περιπτώσεων (SCCS) για την επικύρωση των συσχετίσεων”.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη μελέτη εδώ. COVID-19 εμβόλια και ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος Πολυεθνική μελέτη ομάδας του Παγκόσμιου Δικτύου Δεδομένων Εμβολίων (GVDN) σε 99 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα.


💣Η ρωσική πόλη της Μαριούπολης αποτέλεσε πεδίο δοκιμών για ιατρικές έρευνες μεγάλης κλίμακας σε ντόπιους πολίτες, ενώ βρισκόταν υπό ουκρανική κυριαρχία, όπως προκύπτει από ένα σωρό έγγραφα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.

Φρικιαστικό… “Βρήκαμε έγγραφα που έδειχναν ότι χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στα πειράματα, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται για λογαριασμό μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, AstraZeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline και άλλων. Συλλέγονταν δείγματα αίματος και άλλα δείγματα και στη συνέχεια στέλνονταν σε εργαστήρια και κλινικές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ για δοκιμές. Τα αποτελέσματα των οποίων είναι άγνωστα“, εξήγησε ο Sweeny“. -Αξίζει να το διαβάσετε αλλά είναι σοκαριστικό!

Περισσότερα στοιχεία για αμφισβητήσιμα πειράματα σε αμάχους αποκαλύφθηκαν στην πόλη της Μαριούπολης :

Άρθρο: https://www.rt.com/russia/592278-secretive-ukrainian-medical-lab/ (-Άν σας ανοίξει τη σελίδα του Russia Today το Google και ο περιηγητής σας, γιατί το RT θεωρείται εχθρικό media από τους πολεμόκαβλους, δυτικούς Νατοϊστές…)


Εν τω μεταξύ, η παγκόσμια γενοκτονία συνεχίζεται…

🇬🇷 Χθες και σήμερα (μερικά δείγματα για το τι περνάει ο λαός μας…) :

Και, μερικά δείγματα για το τι περνάει ο πλανήτης :

  • https://apple.news/AnObVKqsgQgKhzuDjevfMSg
  • https://www.galwaybeo.ie/news/ireland-news/major-galway-sports-event-cancelled-9086625
  • https://www.foxnews.com/us/delaware-community-lights-up-blue-benny-local-2-year-old-dies-suddenly
  • https://www.eadt.co.uk/news/24109677.inquest-death-bramford-man-54-died-suddenly/

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2023, Η “ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

    Για όσους ξέρουν να διαβάσουν το γράφημα, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι : εκεί που το ‘19 (προ κόβιντ) οι ξαφνικοί θάνατοι άρχισαν να υποχωρούν στατιστικά σημαντικά, μετά από σταδιακή υποχώρηση των τιμών από το ‘15 και μετά, τα έτη ‘20, ‘21 και ‘22 (κόβιντ) οι τιμές εκτοξεύτηκαν στην κυριολεξία, με του 2023 (μόνο μέχρι τον Αύγουστο) να φτάνει σχεδόν στα επίπεδα του 2020 (αρχή “πανδημίας & υποχρεωτικών εμβολιασμών) …μέσα σε 8 μόνο μήνες… Όσο για τη ραγδαία (έκτοτε) αύξηση των θανάτων του ‘21 και ‘22… αυτό το μαθηματικό πρόβλημα, το αφήνω στην κρίση σας…:

    Θάνατοι που περιλαμβάνουν “syddenly” ή “unexpectedly” μέχρι το έτος 2023 τμήμα του έτους μέχρι τις 21 Αυγούστου 2023

Συναφές : Ενδιαφέρον βίντεο για τη δημιουργία του aids.

(Αναφέρεται το SV40 -το οποίο υπάρχει και στα εμβόλια Covid- και είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο) :

Μπορείτε τώρα να μηνύσετε τους κατασκευαστές των εμβολίων Covid, καθώς παρέλειψαν να γνωστοποιήσουν ότι τα εμβόλια περιείχαν μόλυνση DNA, δηλαδή τον ιό Simian Virus 40 (SV40), ο οποίος είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο.


Σε αυτό που ένας επιστήμονας περιέγραψε ως “παραδοχή επικών διαστάσεων”, το Health Canada επιβεβαίωσε την Πέμπτη την παρουσία μόλυνσης DNA στα εμβόλια COVID-19 της Pfizer και επιβεβαίωσε επίσης ότι η Pfizer δεν αποκάλυψε τη μόλυνση στην αρχή δημόσιας υγείας.

Η μόλυνση του DNA περιλαμβάνει τον υποκινητή και τον ενισχυτή του ιού Simian Virus 40 (SV40), τον οποίο η Pfizer δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως και ο οποίος, σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, αποτελεί κίνδυνο καρκίνου λόγω της πιθανής ενσωμάτωσης με το ανθρώπινο γονιδίωμα. –Διαβάστε περισσότερα»


💣Μια πρώτη ματιά στα δεδομένα “ελεύθερου κειμένου” για την ασφάλεια του “εμβολίου” CO-ροϊδό-VID, που ήθελε να αποκρύψει το CDC :

Όταν το CDC δημιούργησε το V-Safe ως έναν τρόπο παρακολούθησης των ατόμων που έλαβαν τα πειραματικά “εμβόλια” COVID-19, ο οργανισμός δεσμεύτηκε να είναι απολύτως διαφανής. Θυμηθείτε -παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκαν εκατομμύρια φοβισμένα ανθρώπινα όντα να λάβουν το εμβόλιο- υπήρχαν υποβαθμισμένες κλινικές δοκιμές. Ένας παραλήπτης μοιράστηκε: “Ο μόνος λόγος που έκανα αυτό το b******* εμβόλιο είναι επειδή η δουλειά μου μου έδωσε δύο επιλογές. Να υπογράψω μια παραίτηση ή να κάνω το εμβόλιο. Εγώ [έκανα] το εμβόλιο από φόβο μήπως χάσω τυχόν παροχές”. Έτσι, είναι λογικό και φαίνεται υποχρεωτικό, το CDC να δημιουργήσει ένα σύστημα για τα άτομα να μοιράζονται το πώς αισθάνονται μετά τη λήψη των πειραματικών “εμβολίων” με βάση το mRNA.

Για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε αυτό το σύστημα, το CDC διαφήμισε το V-Safe ως “την πιο εντατική προσπάθεια παρακολούθησης της ασφάλειας στην ιστορία των ΗΠΑ”. Ωστόσο, καθώς τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, αυξήθηκαν ραγδαία μετά τα εμβόλια που προωθήθηκαν από την EUA, το CDC “απέτυχε” να είναι διαφανές με τα δεδομένα, δημοσιοποιώντας, όταν διατάχθηκε από το Δικαστήριο το 2022, μόνο επιφανειακές λεπτομέρειες.

Βλ. : Ο διευθυντής του FDA, Dr. Peter Marks, μόλις παραδέχθηκε, λέγοντας ότι “πιθανώς δεν έχουμε κάνει αρκετά καλή δουλειά” ενημερώνοντας με ακρίβεια τους Αμερικανούς για τους επιβεβαιωμένους θανάτους και τραυματισμούς”.

Αλλά η επιμονή απέδωσε καρπούς. Τον περασμένο μήνα, ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε το CDC να δημοσιεύσει και τις 7,8 εκατομμύρια λεπτομερείς καταχωρίσεις δεδομένων “ελεύθερου κειμένου” κατά τους επόμενους 12 μήνες. Το τμήμα “ελεύθερου κειμένου” είναι το μόνο μέρος στο V-Safe για τους συμμετέχοντες που μπορούν δυνητικά να αναφέρουν σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα. Χθες, το CDC έδωσε στη δημοσιότητα την αρχική παρτίδα δεδομένων που περιείχαν συμπτώματα που αναφέρθηκαν μετά την ένεση. Οι καταχωρίσεις που ανοίγουν τα μάτια είναι αποκαλυπτικές.

Οι καταχωρίσεις ελεύθερου κειμένου είναι κρίσιμες, διότι, σοκαριστικά, παρά το γεγονός ότι το V-Safe, είχε ένα ευρετήριο “ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος” που αναφερόταν στο πρωτόκολλό του, παρέλειψε εντελώς την παρακολούθηση των ίδιων αυτών ανεπιθύμητων συμβάντων.

Όπως εξηγεί η ICAN, αντί να ρωτήσει τους συμμετέχοντες στο V-safe για το αν, για παράδειγμα, βίωσαν πράγματα όπως αναφυλαξία, μυοκαρδίτιδα ή πηκτικότητα μετά τη λήψη ενός εντελώς πειραματικού “εμβολίου” που βασίζεται σε τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν, το CDC ρώτησε απρόσεκτα μόνο για μικρές και γενικευμένες αντιδράσεις, όπως “ρίγη”, “πονοκέφαλος”, “κόπωση ή κούραση” και “εμετός”. Έτσι, για τους χρήστες που μπορεί να ήθελαν να αναφέρουν πιο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, πρέπει να χρησιμοποιήσουν το πεδίο “ελεύθερου κειμένου”, το οποίο επιτρέπει έως 250 χαρακτήρες. Τα δεδομένα αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του προφίλ ασφάλειας των “εμβολίων” COVID-19. Το γεγονός ότι το CDC δεν είχε μέχρι στιγμής δημοσιεύσει εθελοντικά αυτά τα κρίσιμα δεδομένα είναι ενδεικτικό της συνολικής αποτυχίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να αναλάβει την ευθύνη για την προστασία της υγείας των Αμερικανών.

Η αρχική νίκη της ICAN σε δύο προηγούμενες αγωγές άνοιξε την πόρτα για την απόκτηση των δεδομένων του V-Safe. Ωστόσο, το χρηματοδοτούμενο από τους φορολογούμενους CDC υποστήριξε ότι η παραγωγή των καταχωρίσεων “ελεύθερου κειμένου” ήταν πολύ επαχθές εγχείρημα για να είναι υπεύθυνο γι’ αυτό. Παρ’ όλα αυτά, το Δικαστήριο διαφώνησε έντονα, σημειώνοντας ότι : “Η παραγωγή των δεδομένων ελεύθερου κειμένου θα επιτρέψει σε ανεξάρτητους ερευνητές να θέσουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες προ των ευθυνών τους, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα”. Αναφερόμενοι σε αυτή την εξαιρετική νίκη που έφεραν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τακτικά την ICAN για λογαριασμό του Συνασπισμού Ελευθερίας των Γιατρών για την Επιλογή, η ICAN εξήγησε ότι το Δικαστήριο αναγνώρισε ότι:

Η ανάπτυξη και διανομή του εμβολίου COVID-19 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα στην πρόσφατη ιστορία. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αμερικανικό κοινό επιδιώκει τώρα την πρόσβαση σε έγγραφα σχετικά με το COVID για να διασφαλίσει ότι οι σχετικές κυβερνητικές πολιτικές υποστηρίζονταν – και εξακολουθούν να υποστηρίζονται – και να δικαιολογούνται από τα διαθέσιμα δεδομένα. Αυτό ακριβώς προβλέπει και διευκολύνει ο FOIA“.

Πράγματι, η απόφαση του περιφερειακού δικαστή Matthew Kacsmaryk είναι μια τεράστια νίκη για τη διαφάνεια και η χθεσινή πρώτη παραγωγή 390.000 καταχωρήσεων που περιγράφουν τι βίωσαν οι χρήστες τις δύο πρώτες ημέρες από τη λήψη του “εμβολίου” είναι αποκαλυπτική. Και δυστυχώς, είναι ενδεικτική για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Πράγματι, τα δεδομένα “ελεύθερου κειμένου”, τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ, έχουν ένα γενικό θέμα ανησυχίας.

Οι χρήστες ανέφεραν “αναφυλαξία” -μια σοβαρή, δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση- αμέτρητες φορές, περιγράφοντας λεπτομερώς εμπειρίες όπως: “Επίσκεψη στα επείγοντα για αναφυλαξία … πήγα στα επείγοντα … είχα επαναλαμβανόμενο πρήξιμο στο πρόσωπο”. Ένας χρήστης έγραψε: “Αναφυλαξία μέσα σε 10 λεπτά από το εμβόλιο. Ο λαιμός πρησμένος σχεδόν κλειστός”.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε:

“Αφού έκανα το εμβόλιο (μέσα σε 15 λεπτά) είχα αλλεργική αντίδραση (σφίξιμο στο λαιμό, ζάλη, σύγχυση, αυξημένος καρδιακός ρυθμός) και μεταφέρθηκα στα επείγοντα. Έλαβα ένεση στεροειδούς, ένεση Benadryl και ένεση εφευρέτριας. Μου δόθηκε εξιτήριο για να επιστρέψω στο σπίτι μου”. Ο χρήστης έγραψε αργότερα: “Αίσθημα ήπιας αλλεργικής αντίδρασης στο λαιμό. Αυξημένος καρδιακός ρυθμός”.

Είναι ενδιαφέρον ότι χιλιάδες χρήστες ανέφεραν μια περίεργη “μεταλλική γεύση” στο στόμα τους, συχνά συνοδευόμενη από ένα αίσθημα μυρμηγκιάσματος στη γλώσσα τους, που διαρκεί από λίγα λεπτά έως ώρες ή και περισσότερο. Εξίσου πολλοί άνθρωποι – χιλιάδες – βίωσαν γρήγορους και ανησυχητικούς καρδιακούς παλμούς. Ομοίως, εκτός από τα συνεχιζόμενα αισθήματα έντονου άγχους, μουδιάσματος, ζάλης, δυσκαμψίας, κόπωσης και διάρροιας, χιλιάδες πήγαν στα επείγοντα μέσα σε 24 έως 48 ώρες από τη λήψη του “εμβολίου”.

Ένας χρήστης περιέγραψε την εμπειρία του στα επείγοντα περιστατικά, αναφέροντας: “3 έως 5 ημέρες μετά το εμβόλιο μου, παρουσίασα ένα εξάνθημα γύρω από το μάτι μου που ήταν επώδυνο και έκαιγε. Αναφέρθηκα στα επείγοντα την Πέμπτη, 24/12, με διάγνωση έρπητα ζωστήρα / έρπητα ζωστήρα, τον οποίο δεν είχα ποτέ στο παρελθόν, οπότε είμαι απλά καχύποπτη αν αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID”.

Δυστυχώς, πάνω από 600 χρήστες σημείωσαν συγκεκριμένα ότι ήταν έγκυες όταν έλαβαν το εμβόλιο. Μήπως το CDC τις παρακολουθούσε πιο στενά; Θα έπρεπε. Είκοσι δύο χρήστες ανέφεραν ότι είχαν αποβολή που συνέπεσε με τη λήψη του “εμβολίου”.

Μια τέτοια χρήστης έγραψε:

“Είχα μια αποβολή. Θα έπρεπε να ήμουν 8 εβδομάδων έγκυος, αλλά το μωρό σταμάτησε να αναπτύσσεται στις 6 εβδομάδες, πράγμα που ήταν πολύ κοντά στο χρόνο που έλαβα το εμβόλιο”.

Θα χρειαστούν εβδομάδες για να κοσκινίσουμε τις ενοχλητικές καταχωρήσεις “ελεύθερου κειμένου” που περιγράφουν λεπτομερώς τα μυριάδες ενοχλητικά συμπτώματα που παρουσίασαν οι χρήστες μέσα στις πρώτες δύο ημέρες μετά τη λήψη του “εμβολίου”. Οι 390.000 αρχικές καταχωρίσεις υπογραμμίζουν την πιθανότητα για πιο σοβαρά συμπτώματα ανεπιθύμητων ενεργειών, όπως η μυοκαρδίτιδα, τα οποία ενδέχεται να αποκαλυφθούν καθώς θα δημοσιοποιούνται περισσότερα αρχεία δεδομένων “ελεύθερου κειμένου”.

Παρά τις ανησυχητικές καταχωρίσεις, δεδομένης της καταστροφής που υπήρξε από την εκστρατεία του “εμβολίου” COVID-19, η επανεξέταση των δεδομένων είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ICAN σημείωσε: “Η απόφαση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες μας: δεν προχωράμε και δεν ξεχνάμε την πανδημία ή τις ενέργειες που έκαναν. Η ICAN δεν θα σταματήσει μέχρι να δοθούν ΟΛΑ τα δεδομένα στο κοινό και να υπάρξει πραγματική διαφάνεια και λογοδοσία γύρω από το COVID-19”.

Πράγματι, καθώς αξιολογείται η πανδημική καταστροφή, η απόδοση ευθυνών για τον κατάφωρο και καταπιεστικό κακό χειρισμό της είναι υψίστης σημασίας. Οι Αμερικανοί αξίζουν κάτι καλύτερο. Σε μία από τις πολλές σπαρακτικές καταχωρίσεις, ένας αναμφίβολα τρομοκρατημένος χρήστης που τραυματίστηκε από το εμβόλιο μοιράστηκε σχετικές καταχωρίσεις μετά τη λήψη της πρώτης του ένεσης COVID-19, την οποία ένιωσε σαφώς υποχρεωμένος να κάνει.

Κάνοντας πολυάριθμες καταχωρήσεις, ο χρήστης έγραψε:

“Είχα κάποια ήπια ταχυκαρδία 10 λεπτά μετά την ένεση, δυσκολεύτηκα να πάρω βαθιά ανάσα, ίδρωσα & έγινα κατακόκκινη. Η δουλειά μου με έβαλε να πάρω ένα Benadryl. Έχασα τη χρήση του δεξιού μου χεριού & δεν μπορούσα να το σηκώσω. Έχω πάθει COVID δύο φορές & η νύχτα που πέρασα με έκανε να νοσταλγήσω το COVID-19. Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το ξαναπεράσω αυτό για μια 2η ένεση. Θέλω να κάνω το καθήκον μου, αλλά αυτό ήταν εξωπραγματικό. Οποιοσδήποτε γύρω μου μου είπε πραγματικά να μην κάνω τη δεύτερη ένεση. Ένιωθα σαν να είχε μπει ο θάνατος στα κόκαλά μου, σαν να τα σφυροκοπούσαν. Ξυπνούσα συνέχεια κλαίγοντας με ρυθμό αναπνοής στα 60. Δεν μπορούσα να πάρω βαθιές αναπνοές γιατί τα πλευρά μου πονούσαν. Έχω πολύ μεγάλη ανοχή στον πόνο και αυτό με έκανε να δακρύσω”. -[Πηγή]

💣Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ CDC ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ V-SAFE ΔΕΔΟΜΕΝΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ”

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την ICAN κέρδισαν μια τεράστια υπόθεση για διαφάνεια γύρω από τους τραυματισμούς από τα εμβόλια COVID. Ένας δικαστής του Τέξας αποφάσισε ότι το CDC πρέπει να παράγει 7,8 εκατομμύρια “καταχωρίσεις πεδίου ελεύθερου κειμένου” στην εφαρμογή αναφοράς V-safe, τις οποίες είχαν προηγουμένως παραλείψει από μια παραγωγή που υποτίθεται ότι θα παρείχαν στην ICAN τον Σεπτέμβριο του 2022.

Οι καταχωρίσεις αυτές είναι εξαιρετικά σημαντικές, διότι αντιπροσωπεύουν τις αφηγήσεις των τραυματισμών των θυμάτων με τα δικά τους λόγια, αντί να τσεκάρουν απλώς ένα κουτάκι. Το CDC πρέπει να παρέχει 390.000 καταχωρίσεις το μήνα, αρχής γενομένης από τις 15 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια κάθε μήνα για ολόκληρο το έτος. Οι παραγωγές θα είναι διαθέσιμες για να τις κατεβάσετε ή να τις δείτε στη διεύθυνση www.icandecide.org/vsafe.


Και το extraδάκι 🎁 των “ελίτ” :

Η ατζέντα τους για την ερήμωση του πληθυσμού αποδίδει καρπούς. Δεκαετίες τοξικών τροφίμων, τοξικού νερού και περιττών εμβολίων καθιστούν τους ανθρώπους στείρους […]

ΕuronewsΗealth : Spermageddon’: Τι πρέπει να ξέρετε για την πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και την κρίση ανδρικής γονιμότητας


Μπορείτε και εσείς τώρα, να μηνύσετε τους κατασκευαστές εμβολίων Covid με αποδείξεις

·
15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2023
Μπορείτε και εσείς τώρα, να μηνύσετε τους κατασκευαστές εμβολίων Covid με αποδείξεις

🔘 Ο Δρ Phillip Buckhaults ανακαλύπτει μολυσμένο πλασμιδιακό DNA στα εμβόλια της Pfizer, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο από καρδιακή ανακοπή, καρκίνο και αυτοάνοσα προβλήματα :

Read full story

🔥Ο Covid ήταν Προμελετημένη Δολοφονία & ο Εμβολιασμός συνιστά Ε ξ ο λ ό θ ρ ε υ σ η

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

anatropi.substack.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button