Είναι και βουλευτής!! Βγηκε ο Μπιμπίλας στη Τηλεόραση να μας πει με πόσους πήγε (Video)

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά.

ΚΟΥΓΙΑΣ: «Αυτό το γελοίο πρόσωπο είναι και βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε ο Ποινικολόγος

Ο ηθοποιός και βουλευτής είπε ότι έχει συνευρεθεί με 25 άνδρες συνολικά στη ζωή του στην Τηλεόραση..

Ο ποινικολόγος είπε στο «Πρωινό» για τον βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας» ότι: «Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο -γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω- είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Αν ήμασταν σε μια συντηρητική γειτονιά και όχι σε μια ελιτίστικη γειτονιά που ζει αυτός, θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες».

«Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο «Πρωινό», τον αριθμό των συντρόφων που είχε στη ζωή του: «Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο “Αntivirus” όταν με ρωτήσανε – γιατί μου έκαναν μια τέτοιου είδους ερώτηση, “με πόσους συντρόφους έχεις πάει στη ζωή σου” – εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40. Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει…; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι 3 τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή».

Ενώ, για την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί, απάντησε: «Τώρα κοντεύω 70 χρονών θα κάνω παιδί;».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ασφαλώς είναι το επιστέγασμα. Υπάρχουν πολλά ηθικά πράγματα, που εφόσον αγαπάς πάρα πολύ έναν άνθρωπο, θα ήθελες να δεθείς περισσότερο μαζί του. Επίσης, υπάρχουν και τα κληρονομικά δικαιώματα. Είναι άλλο να αφήσεις μια διαθήκη σε κάποιον που αγαπάς και άλλο να είναι ο σύντροφός σου και να τα παίρνει χωρίς να πληρώνει τεράστιους φόρους. Αυτό το έπαθε ο Κώστας ο Φαλελάκης όταν πέθανε ο φίλος μας ο Μηνάς Χατζησάββας και δεν θεωρήθηκε σπίτι του το σπίτι του, γιατί δεν προλάβανε ούτε καν το σύμφωνο συμβίωσης, πέθανε ο Μηνάς λίγο πριν».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button