Προκλητική δήλωση της Σακελλαροπούλου: Το Δημογραφικό της Χώρας θα λυθεί με τους λαθρομετανάστες!!!(Video)

Μας τα λένε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!! Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου  μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την Αντικατάσταση των Ελλήνων από τους Λαθρο-μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική κ.α

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank για το δημογραφικό της Χώρας ανέφερε οτι επεξεργάζονται οι Εχθροί της Χώρας μας για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πληθυσμού και προχώρησε σε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Δηλωση ότι “είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της Χώρας μας”

Έτσι εξηγούνται ολα …τα αμέτρητα εκατομμύρια που δίνουν ενισχύσεις στους Λαθροεισβολείς για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων …Οι πόλεις που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης ..τα μεγάλα επιδόματα στα παιδιά των λαθροεισβολέων καθώς και μηδενικά οικονομικά κίνητρα στις Ελληνίδες μητέρες να γεννήσουν Ελληνόπουλα!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close