Τα Hoaxes έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20 .Αυτη τη φορά με τον Αθ.Περδικόπουλο

Πριν λίγες μέρες στις 21/08/20 δημοσιεύσαμε ενα θέμα με τιτλο Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες και με υπότιτλο Με Νόμο θα αρπάζουν το παιδί σου και δια της βίας θα του κάνουν κλινικό φαρμακευτικό ελεγχο φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία χωρις την συγκατάθεση σας.

Τα Ellinika Xoaxes που προστατεύουν την Κυβέρνηση στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών και τη Νεα Τάξη και αυτο πέρα από προσωπική εκτίμηση  είναι κάτι που το βλέπουν ολο και περισσότεροι συμπολίτες μας και το καταγράφουν στα σχόλια τους.

Έριξαν τη μάσκα της δηθεν ψευδούς είδησης με σαθρή πραγματικά ΨΕΥΤΙΚΗ  αιτιολογια οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος για να σου κρατά η Κυβέρνηση το παιδί και δια της βίας να του κάνουν φαρμακευτικό ελεγχο  και αγωγή χωρις την συγκατάθεση των γονέων.

Το Ρόλο του ΨΕΥΤΟΜΑΣΚΑΡΑ ανέλαβε στα Ellinika Xoaxes o AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΡΣΕΝΙΟΥ απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κύριος αυτός που είναι και απόφοιτος Νομικής και τα Ellinika Xoaxes  υποκαθιστώντας όργανα και Δικαιοσύνη φόρεσε “μάσκα ψεύδους”  στην Κοινοποίηση του δημοσιεύματος  στο Facebook υποστηρίζοντας οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος να σου πάρουν τα παιδιά για θεραπεία ….κλπ

Ο Νόμος κύριε Περδικόπουλε πρέπει απαραίτητα να γράφει οτι παίρνει παιδιά? Κάθε Νόμος που ψηφίζεται ισχύει για όλους τους Ελληνες. Εξαιρεί τα παιδιά κάποιο αρθρο του? Μέσα στο αρθρο μας αναφέρουμε οτι ισχύει για όλους μας..συνεπώς δεν υπάρχει ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ και υπάρχει Νόμος για ΚΡΑΤΗΣΗ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ κάθε Ελληνα πολίτη ακόμη και με υπόνοια για Κορωνοιό αρα και για τους μαθητές και τα παιδιά μας.

Το οτι ακόμη η Κυβέρνηση δεν άρχισε τις Κρατήσεις δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει Νόμος ούτε οτι είναι ψευδές διότι τον εχει στο οπλοστάσιο της και μπορεί να τον εφαρμόσει ανά πάσα στιγμή..

Κρίμα κυριε Περδικόπουλε που είσαι και απόφοιτος νομικής..Κριμα για το πτυχίο που πήρες..Να μας πεις και την διεύθυνση του Γραφείου σου όταν θα ανοίξεις να σου κάνουμε διαφήμιση μπας και βρεις πελάτες!!! Κρίμα και για το μουστάκι σου!!!

Καταλάβατε πως λειτουργούν τα Hoaxes και τα συνεργαζόμενα αστέρια που εχει μέσα?…Να τα βλέπουν και στα Πανεπιστήμια για να στέλνουν φοιτητές για διατριβή…Πως ενα Νόμο τον βγάζει ΨΕΥΤΙΚΟ  και παραποιεί την ΑΛΗΘΕΙΑ ενω στην πραγματικότητα  με αυτόν το Φασιστικό Αντισυνταγματικό Νόμο είμαστε όλοι ΣΤΟΧΟΙ ανα πάσα στιγμή συνεπώς και τα παιδιά μας μπορούν να τα αρπάξουν χωρις συναίνεση γονέα…Πουθενά δεν λέει οτι εξαιρούνται τα σχολεία από ελέγχους. Ισχύει για ολη την Επικράτεια.Θα μπορούσες να γράψεις οτι είναι Αντισυνταγματικός αλλά άλλη είναι η αποστολή σου.Μην το παίζεται και τόσο ανεξάρτητοι σε αυτό τον οργανισμό .Βγάζει μάτι η αποστολή σας…Τα παραμύθια σου Περδικόπουλε σε άλλη παραλία.

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

ΥΓ Ο Νόμος που κατά τα Hoaxes και τον Περδικόπουλο  δηθεν δεν υπάρχει!!! ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΑΣΚΑ Ο ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ XOAXES

Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΩΝ XOAXES ΣΤΑΜΟ ΑΡΧΟΝΤΗ

Στάμος Αρχοντής: Ο ελεγκτής αληθινών γεγονότων-απατεώνας των «Ελληνικών Hoaxes» που παριστάνει και τον «ιατρό»!

Στάμος Αρχοντής: Ο ελεγκτής αληθινών γεγονότων-απατεώνας των «Ελληνικών Hoaxes» που παριστάνει και τον «ιατρό»!

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button