ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ: Δάσκαλοι και καθηγητές σταματήστε τους απατεώνες Βουλευτές & υπουργούς η θα τελειώσετε μαζί τους.

Να αρνηθείτε να ξεκινήσει το σχολικό έτος αν δεν ανακληθεί αυτό το μέτρο της μάσκας αναφέρει η Αντίσταση Τώρα

ΔΑΣΚΑΛΟΙ και ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ  ΣΤΑΜΑΣΗΣΤΕ  ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ή θα τελειώσετε μαζί τους.

Αυτοί που θέλουν να βάλουν ΦΙΜΩΤΡΟ (και όχι μάσκα) στα παιδιά μας, «τάχα» για να σώσουν αυτά και εμάς από μια «πανδημία» χωρίς νεκρούς, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ και θα καταλάβετε γιατί μια ελαφρύτερη γρίπη από την εποχική, (Η1Ν1), την εμφανίζουν ως «πανδημία». Αυτοί που για μια δεκαετία μας σώζουν από την κρίση και το οικονομικό πρόβλημα, είναι οι ίδιοι που τα δημιούργησαν.

Μαζί με τους τραπεζίτες έχουν αρπάξει με 3 απάτες, περισσότερα από 908 δισ. ευρώ και ζητούν να τα πληρώσουμε εμείς με φόρους και μέτρα. Επειδή φυσικά είναι αδύνατο να πληρώσουμε εμείς αυτά που εκείνοι άρπαξαν, λεηλατούν την κρατική περιουσία και αρπάζουν τα ακίνητά μας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Για να συνεχίσουν την λεηλασία και με πρόσχημα την γρίπη του κορονοϊού covid-19, λαμβάνουν νέα μέτρα, εμποδίζοντας την λειτουργία των επιχειρήσεων, μειώνοντας και στερώντας εισπράξεις, ώστε μην μπορώντας να πληρώσεις, θα σου πάρουν εύκολα τα πάντα. Η ελαφριά γρίπη του κορονοϊού covid-19, [που έχει τα ίδια συμπτώματα με την εποχική γρίπη (Η1Ν1) και τα μισά από αυτά είναι ελαφρύτερα], απλά επιδεινώνει τις σοβαρές προϋπάρχουσες ασθένειες και δημιουργεί προβλήματα. Πρέπει να είμαστε απλά προσεκτικοί, όπως με την εποχική γρίπη.

Αυτοί θέλουν να φορέσουν φίμωτρο-μάσκα στα παιδιά μας με δικαιολογία ότι δεν θα μολυνθούν από τον κορονοϊό covid-19, όταν οι πόροι της «μάσκας» είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτόν τον ιό και μπορούν να περάσουν από τον κάθε πόρο, όχι ένας, αλλά άνω των 500 ιών μαζί. Ο Μπακογιάννης στην Ομόνοια και ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του μετρό Κορυδαλλού, μετέφεραν τα κομματόσκυλα και έκαναν φιέστες, ενώ οι ίδιοι επιδεικτικά κυκλοφορούν χωρίς μάσκα.

Αυτοί που σε έκλεισαν στο σπίτι σου 3 μήνες για να μην «πεθάνεις» από έναν «κορονοϊό» που τα συμπτώματά του είναι ίδια με της εποχικής γρίπης και τα μισά εξ αυτών είναι πολύ ελαφρύτερα. Αυτοί που με τον Τσιόδρα ομολόγησαν ότι χρέωναν θανάτους στον κορονοϊό από άλλες αιτίες. Αυτοί με τους Τσιόδρα – Χαρδαλιά πήγαν στους τσιγγάνους στην Λάρισα χωρίς μάσκα και γάντια. Αυτοί που με τον Άδωνη Γεωργιάδη ομολόγησαν ότι είναι η μεγαλύτερη «άσκηση»!!!!! μέχρι τώρα.Αυτοί που έδωσαν 20.000.000 στα κανάλια για να σπέρνουν τον φόβο και 30.000.000 στις ιδιωτικές κλινικές, για να μας λένε ότι δεν έχουν λεφτά για εντατικές στα δημόσια νοσοκομεία.

Αυτοί που με όλα τα ανωτέρω έφεραν ως αποτέλεσμα την μείωση του εισοδήματος στο 90% των επιχειρήσεων για 3 μήνες και τις οδηγούν σε κλείσιμο, επειδή απλά δεν θα μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους κι έτσι να αρπάξουν τις περιουσίες τους, τράπεζες και εφορία. Αυτοί που σου λένε μέσα στο καλοκαίρι να φοράς συνέχεια ιατρική μάσκα, για να μην κολλήσεις έναν ιό γρίπης ελαφριάς μορφής, σε οδηγούν στο να πάθεις υποξία, δύσπνοια, ζαλάδες κλπ., επειδή αναπνέεις το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεις κι όχι το οξυγόνο που χρειάζεσαι.

Αυτοί δεν σου είπαν τον Μάρτιο να φορέσεις μάσκα (όπως τώρα), αλλά σε έκλεισαν στο σπίτι για να σου κόψουν το εισόδημα. Τώρα σου λένε να φορέσεις μάσκα, επειδή ο κολλητός του Μητσοτάκη (καταδικασμένος για ιατρική απάτη), έφτιαξε εργοστάσιο για μάσκες στην Λάρισα και αυτή είναι σήμερα, η πραγματική αιτία επιβολής της!

ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ  και ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ , ΤA ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΑΙ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;
ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΣΕΣ οφείλετε:

1. Nα καταθέσετε το παρόν έγγραφο στην Εισαγγελία ως μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Μάρτυρα να δηλώσετε τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ  και έχει Καταθέσει από 30/3/2020 μήνυση κατ’ αυτών στην Εισαγγελία Αθηνών, η οποία έχει χρεωθεί στον Εισαγγελέα Μιχαλόπουλο Μιχάλη. Όλα τα δικαστικά έξοδα θα τα καλύψει το Σωματείο.

2. Να αρνηθείτε να ξεκινήσει το σχολικό έτος αν δεν ανακληθεί αυτό το μέτρο, απέχοντας. Εάν δεν πράξετε και τα δύο ανωτέρω, συμμετέχετε εν γνώση σας σ’ αυτά τα κακουργήματα και σύμφωνα με το άρθρο 232 του Ποινικού Κώδικα, θα οδηγηθείτε ενώπιον του Εισαγγελέα.

Για ολόκληρο το κείμενο απο την αντίσταση Τώρα ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ.ΝΕΤ: Θα πρέπει να συμπληρωθεί και η κατάργηση του κατάπτυστου Νόμου 4862/20 για υποχρεωτική Νοσηλεία θεραπεία Εμβολιασμό με ΚΡΑΤΗΣΗ -ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ του κάθε πολίτη και των παιδιών μας με πρόσχημα τον Κορωνοιό και την μαϊμού Πανδημία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Τα Hoaxes έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20 .Αυτη τη φορά με τον Αθ.Περδικόπουλο

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button