Ανακοίνωσαν Δομή για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια νέων- μαθητών με Κορωνοιό!!! (3 video)

Ετοιμάζονται για το παιδομάζωμα..Δειτε το Video απο την ΕΤ3

Ετοιμάζονται βάσει του Νόμου 4862/20 να ΠΑΙΞΟΥΝ το Συνωμοσιακό τους παιχνίδι..Σήμερα στις Ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον Κορωνοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους.
Πραγματικα ΦΡΙΚΗ.

Στη μέση του πουθενά, χτισμένοι φράχτες γύρω γύρω, καγκελα στα παράθυρα…Μονο υγειονομική εγκατάσταση δε θυμίζει..!!! ΘΡΙΛΕΡ!!!! Ουτε καν Νοσοκομείο αλλά δομές Απομόνωσης..Ξεκινούν σε κάθε Περιφέρεια ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!

Δήμαρχος Βοΐου ειναι ο κ.Χρήστος Ζευκλης…Νεα Σπιναλόγκα  για τα παιδιά μας κυριε Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου? Με τι Νομικό πλαίσιο??? Απο πού θα τα πάρετε τα παιδιά για να τα κλείσετε ΦΥΛΑΚΗ?

Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους..Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσουν οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20.Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη “μολυνθεί” τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών… Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων… Νόμος 4682/2020

ΔΕΙΤΕ το VIDEO απο την ΕΤ 3

Δείτε εδω 2 ακόμη video για να καταλάβετε τι ερχεται..Στο πρώτο θα δείτε πως η COVID Αστυνομία αρπάζει το παιδί από τη Μάνα που δεν φορούσε Μάσκα και το 2ο Video πως συλλαμβάνουν μάνα και παιδί στην Ουαλία γιατί βγήκε σε διαμαρτυρία συγκέντρωση…και παραβίασε το Νέο Νόμο που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις..

2o video

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button