Επίσκεψη Μητσοτάκη στο “Κοιμητήριο” που άνοιξε στην Κέρκυρα

Η επένδυση στον Ερημίτη είναι αυτό που καίει αυτή την στιγμή την Κυβέρνηση στην Κέρκυρα και όχι ότι η Κέρκυρα με την πολιτική Μητσοτάκη απορύθμισε τα πάντα την έχει καταντήσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ!!! Όπως και όλη την Ελλάδα.

Το παιχνίδι με τον κορωνοιό για να ελέγξουν τον πληθυσμό  να του αφαιρέσουν θεμελιώδη Δημοκρατικά δικαιώματα να τον στειρώσουν και να τον πεθαίνουν νωρίτερα έχει αποκαλυφθεί.

Ο πρωθυπουργός είναι ένα εκτελεστικό όργανο Βερολίνου-Σόρος-Bill Gates και των οπαδών μείωσης πληθυσμού.

Έχει την εξουσία εξαπατώντας τον λαό ότι θα υπερασπίζονταν την Μακεδονία και ότι θα έλυνε την λαθροεισβολή και τελικά  όλη η Φαμίλια κάνουν μπίζνες και μοιράζουν εκατομμύρια σε εργολαβικά Συμφέροντα  φλομώνοντας με σάκους χρημάτων τα Μέσα Ενημέρωσης για να παίζουν τη γραμμή των Δολοφόνων με το τσιπάκι και να τον παρουσιάζουν Σωτήρα.

Έρχεται στην Κέρκυρα το Σαββατο 11 Ιουλίου για να συναντηθεί με τα κομματικα του όργανα και να επισκεφτεί τον Ερημίτη…Όπως είχε αποκαλύψει εδώ στην Κέρκυρα ο βουλευτής της ΝΔ κ.Κυρανάκης έχει πάρει εντολή  γι αυτήν την επένδυση από “κύκλους” στις  ΗΠΑ…

Οι επενδυτές είχαν και έχουν πρόσβαση σε όλο το πολιτικό σύστημα και χρωματισμό του..Πριν λίγες μέρες η εφορεία αρχαιοτήτων σταμάτησε τις εργασίες της επένδυσης αλλά μόλις έλαβαν τηλεφώνημα από Κυβερνητικό πρόσωπο  εξέδωσαν την άδεια στο άψε σβήσε..Πριν λίγο καιρό ο Αδωνις Γεωργιάδης αφαίρεσε αρμοδιότητα από τους Δήμους γιατί ο Μαχειμάρης Δήμαρχος του Βορρά δεν έπαιζε το παιχνίδι της Κυβέρνησης για γρήγορη αδειοδότηση.

Προτίμησαν να κατεδαφίσουν το Ναυτικό Οχυρό Εθνικής στρατηγικής  σημασίας παρατηρητήριο που έβλεπε και με γυμνό μάτι το στενό Κέρκυρας Αλβανίας και το κατέβασαν 45 μετρά πιο κάτω βάζοντας την Εθνική Ασφάλεια πιο χαμηλά έναντι της επένδυσης..Ο Μητσοτάκης δεν λογαριάζει κανέναν και πολύ περισσότερο όσους αντιδρούν σε αυτή την επένδυση και έρχεται να παραστεί στο χώρο αυτό της επένδυσης ..ως προσωπική του επιλογή.

Δείτε στη Φωτό πως ξεκινησαν οι επενδυτές κατεδαφίζοντας το Ναυτικό Οχυρό και κάνοντας το παρθένο κομματι της κορυφής κρανίου τόπο…Και αυτά είναι μόνο η ΑΡΧΗ..

Έρχεται για τον Ερημίτη και τους επενδυτές δεν έρχεται για τους πολίτες που έκλεισε φυλακή ..Έρχεται για τις μπίζνες  των εντολέων του …δεν έρχεται για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις του Τουρισμού που κατέστρεψε και για τις εκατόμβες ανέργων που δημιούργησε. Φτωχοποίησε αφαίρεσε Δημοκρατικά Δικαιώματα και γύρισε την Κέρκυρα και την Ελλάδα στα χρόνια της Κατοχής..Ούτε η Εθνική ασφάλεια της περιοχής τον ενδιαφέρει μόνο η μπίζνα των λίγων και των εντολέων του.

Στο Αεροδρόμιο έθεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις με επικεφαλής Κομάντικ Οφισερ όπως τον έχρησε ο Χαρδαλιάς για να κυνηγά τους Τουρίστες να τους πάρει βιολογικό υλικό με το ζόρι για αμφιβόλου αξίας και κατευθυνόμενα τεστ  και να μην ξέρει όποιος ταξιδεύει αν θα φθάσει στον προορισμό του η θα καταλήξει στο ΨευτοΝοσοκομειο-Ξενοδοχείο Κορωνοιού  του Περάματος υπό κράτηση και με φύλαξη Αστυνομικών δυνάμεων αντί για διακοπές.

Έβαλε την Κέρκυρα στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ και έρχεται να δει τα θύματα που δημιούργησε…και πόσοι ακόμη τον πιστεύουν ότι είναι ο Σωτήρας του τόπου..Έρχεται να πει και άλλα ψέμματα και υποσχέσεις  γιατί σκέφτεται τις εκλογές και την συγκυβέρνηση για να αποτελειώσει το έργο του.Για να εφαρμόσει πλήρως  τις εντολές από τα παρανοϊκά Ναζίδια που ακολουθεί για πλήρη ελεγχο του πληθυσμού..και την υποταγή όλων μας..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*H φωτογραφία από το facebook του Ερνέστου Βιτουλαδίτη.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button