Πως θα μπαίνουν οι Τουρίστες απο Ιταλία στο Λιμανι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας  οι έλεγχοι στους τουρίστες που θα έρχονται στη Χώρα μας από την Ιταλία στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα γίνεται με ειδικό λογισμικό και στοχευμένα τεστ. Οι τουρίστες, ξεκινώντας το ταξίδι τους θα καλούνται να συμπληρώνουν μια ιδική φόρμα (ερωτηματολόγιο), το οποίο θα αξιολογείται κατάλληλα από τις ειδικές επιτροπές και ανάλογα με το πόρισμα, θα φέρει έναν κωδικό. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία θα είναι υποχρεωτική.

Οι πληροφορίες θα συγκεντρώνονται σε μια βάση δεδομένων και μέσω της ανάλυσής τους κάθε ταξιδιώτης θα λαμβάνει ένα ειδικό barcode βάση του οποίου, κατά την επίσκεψή του, τα ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ που θα βρίσκονται στο λιμάνι, θα αποφασίζουν εάν πρέπει να ελεγχθούν ή όχι. Στην περίπτωση των ελέγχων, οι τουρίστες θα φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της περιοχής, βάσει πάντα των σχετικών πρωτοκόλλων προστασίας και ασφάλειας. Σε περίπτωση που το δείγμα βγει αρνητικό τότε οι τουρίστες θα συνεχίζουν το ταξίδι τους. Στην περίπτωση που βγει θετικό, τότε θα φιλοξενούνται σε 14ήμερη καραντίνα όπως επιβάλει το πρωτόκολλο.

Δηλαδή οι Τουρίστες θα παίζουν στα ζάρια αν θα περάσουν από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και δεν θα ξέρουν αν θα φθάσουν στον τελικό προορισμό διακοπών τους η θα μείνουν Φυλακισμένοι σε Ξενοδοχεία-ΨευτοΝοσοκομεία Κορωνοιού φυλασσόμενοι από ισχυρές αστυνομικές Δυνάμεις!!!

Έτσι θα έρθουν Τουρίστες??? Αυτό είναι το κάλεσμα Μητσοτάκη???

Εσείς υπό αυτές τις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ συνθήκες θα πηγαίνατε διακοπές?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close