Γιατί οι γιατροί δεν “βλέπουν” θανάτους από εμβόλια;

Οι συνεντεύξεις μου με τους Ryan Cole, Deb Conrad και Gina Doane:

Θέλετε να μάθετε γιατί κανείς δεν βλέπει θανάτους από το εμβόλιο; Είναι επειδή δεν ψάχνουν! Α, καλά! Αυτές οι δύο συνεντεύξεις 90 λεπτών θα το εξηγήσουν λεπτομερώς.

Steve Kirsch
Aug. 14

Περίληψη των κυριότερων σημείων

Οι ιατροδικαστές δεν αξιολογούν ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν θάνατο επειδή δεν κάνουν τα κατάλληλα τεστ. Δεν παραγγέλνουν τα τεστ διότι δεν θέλουν να ξέρουν.

Ούτε το CDC  ζητά να γίνουν αυτές οι δοκιμές. Δεν θέλουν να ξέρουν.

Τα μέλη της οικογένειας θα μπορούσαν να ζητήσουν να γίνουν οι εξετάσεις στα δείγματα ιστών όσων έχουν πεθάνει. Ούτε αυτοί θέλουν να μάθουν την αλήθεια (είναι πολύ οδυνηρό).

Οι γιατροί ξέρουν ότι το εμβόλιο σκότωσε ανθρώπους, αλλά δεν θα το γράψουν στο πιστοποιητικό θανάτου γιατί δεν θέλουν να απολυθούν, να χάσουν τα νοσοκομειακά προνόμιά τους και να χάσουν την άδειά τους για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος. Σώπασαν κι αυτοί λοιπόν.

Ακολουθούν δύο βίντεο που παρέχουν στοιχεία με μεγάλη λεπτομέρεια για όλη αυτή τη διαφθορά. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ.

Τα τεστ για να αξιολογήσουν εάν ένας θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο για τον COVID

Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ανάρτησης για όποιον κάνει ιατρικές εξετάσεις και αυτοψίες: πώς να κάνετε αυτοψία σε έναν ασθενή που πέθανε εντός 6 μηνών από τον εμβολιασμό (σας εγγυώμαι ότι το εμβόλιο μπορεί να σας σκοτώσει ακόμη και ένα χρόνο μετά τον εμβολιασμό. Το έχω δει αυτό).

Το CDC θα έπρεπε να βρίσκεται σε όλο αυτό το τμήμα και θα έπρεπε  να απαιτεί από τους ιατροδικαστές να κάνουν αυτές τις εξετάσεις για οποιονδήποτε πεθαίνει κοντά στο εμβόλιο. Φυσικά, δεν θα το κάνουν, γιατί είναι μια διεφθαρμένη οργάνωση και κανείς δεν θέλει να μάθει την αλήθεια για το πόσο ανασφαλή είναι τα εμβόλια. Πληρώνονται για να κοιτάζουν από την άλλη πλευρά.

Ο Dr. Cole συστήνει το πρωτόκολλο του  Dr. Burkhardt για αυτοψία.

Μου έγραψε επίσης:

Στην ενότητα II.2 θα εξετάσω επίσης τους λεκέδες TLR4 σε μικροσκοπικές διαφάνειες καρδιάς. Θα πρόσθετα επίσης μια δοκιμή αντισωμάτων νουκλεοκαψιδίου SARS cov2 σε όλες τις μικροσκοπικές τομές ιστού όπου  βρίσκεται η ακίδα για να επαληθεύσω τη βλάβη από ιογενή λοίμωξη έναντι βλάβης ιστού από το εμβόλιο.

Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουν οι ιατροδικαστές.

Πόσοι το κάνουν; Ένας!

Έχει το CDC ζητήσει ποτέ από κανέναν να το κάνει για υπάρχοντα δείγματα καθώς και για νέους θανάτους, ειδικά για εκείνους εντός 2 εβδομάδων από τον εμβολιασμό; Όχι, φυσικά όχι. Αυτή είναι μια ανόητη ερώτηση. Το CDC ανταμείβεται με βάση τον αριθμό των ατόμων που λαμβάνουν το εμβόλιο. Γιατί να κάνουν μια τέτοια μελέτη; Θα σταματούσε αμέσως το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Το CDC δεν πρόκειται  ΠΟΤΕ να ζητήσει από ΚΑΝΕΝΑΝ να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις για να προσδιορίσει την αιτιότητα. Δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν θέλουν να ξέρουν. Γι’ αυτό δεν θα συζητήσουν με κανέναν από εμάς για τους θανάτους. Καμία διανοητική περιέργεια.

Και ο Biden δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει από το CDC να το κάνει. Ο Biden δεν θέλει να δείχνει κακός.

Τέλος, κανείς στον Τύπο δεν θα ρωτήσει ποτέ τον Biden γιατί δεν ζητά από το CDC να απαιτήσει να γίνουν τα τεστ σε άτομα που πεθαίνουν λίγο μετά τον εμβολιασμό. Αν το έκαναν, θα απολύονταν.

Επομένως, κανείς δεν πρόκειται να το μάθει αν δεν είστε αναγνώστης του Substack μου.

[Σημείωση προς τους αναγνώστες: Ήμουν πολύ πιο αισιόδοξος για αλλαγές όπως αυτή. Τώρα είμαι απλά ειλικρινής.]

Η συνέντευξη που πήρα από τον Ryan Cole: οι ιατροδικαστές δεν παραγγέλνουν τις κατάλληλες εξετάσεις. Τα τυπικά τεστ δεν θα δείξουν θάνατο από εμβόλιο.

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τον Dr. Ryan Cole  για το πώς οι ιατροδικαστές μπορούν να εντοπίσουν εάν κάποιος πέθανε από το εμβόλιο. Ιδού η συνέντευξη:

Ryan Cole: Τεστ για να αναγνωριστεί ένα άτομο που σκοτώθηκε από το εμβόλιο Covid

Εδώ είναι τα βασικά σημεία εάν δεν έχετε χρόνο. Η πλήρης συνέντευξη όμως είναι συναρπαστική…

1. Η ζημιά που προκαλείται από το εμβόλιο είναι σε πολλές περιπτώσεις μικροσκοπική, επομένως δεν θα εμφανιστεί σε κανένα από τα τυπικά τεστ. Αυτό ισχύει τόσο για τους θανάτους από εμβόλια όσο και για τους τραυματισμούς από το εμβόλιο (όπως τόνισα σε αυτό το άρθρο).

2. Ο λόγος που οι ιατροδικαστές δεν βρίσκουν θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια είναι επειδή δεν κάνουν τα σωστά τεστ. Εάν δεν κάνετε τα εξειδικευμένα τεστ, δεν θα βρείτε τίποτα. Μόνο ένα άτομο κάνει αυτές τις εξετάσεις.

3. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που το CDC δεν θα έπρεπε να απαιτεί να γίνονται αυτές οι εξετάσεις σε οποιονδήποτε πεθαίνει εντός 30 ημερών από τον εμβολιασμό.

4. Μπορείτε ακόμη να κάνετε τις εξετάσεις στα διατηρημένα δείγματα ιστού εάν κάποιος είναι ήδη νεκρός. Έτσι, κάθε φορά που θα γινόταν αυτοψία, ακόμα κι αν ήταν πριν από χρόνια, τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε και να αξιολογήσουμε εάν προκλήθηκε από το εμβόλιο. Έτσι, το CDC θα μπορούσε τώρα να επιβεβαιώσει αν όλες εκείνες οι περιπτώσεις που έκρινε ότι δεν σχετίζονται με το εμβόλιο είχαν στην πραγματικότητα αξιολογηθεί σωστά ή εσφαλμένα. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το κάνουν αυτό.

Ένας από τους σχολιαστές ρώτησε εάν υπάρχουν εξετάσεις που μπορούν να γίνουν όσο είστε ακόμα ζωντανοί για να διαπιστωθεί εάν κινδυνεύετε να πεθάνετε από έναν «ενδεικτικό θρόμβο» που μπορεί να σας σκοτώσει. Η απάντησή του:

OΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.seferou-maria.gr

 

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Γιατρός στην ιταλική τηλεόραση.
  “Δεν είχαμε το θάρρος να πούμε,πως οι 160 θάνατοι/ημέρα δεν ήταν σε ανεμβολίαστους,αλλά σε εμβολιασμένους ευπαθείς”.
  Άρχισαν να μιλάνε.
  Είναι αργά πια.
  Η Νυρεμβέργη 2 έρχεται… #εμβολια #Nuremberg2

  https://mobile.twitter.com/vickdimin/status/1558955889473818624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1558955889473818624%7Ctwgr%5Eddbf41b300be9c0a9883b8f29808d30b8f9468a0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fygeia%2Fitalos-giatros-apokalyptei-den-eixame-to-tharros-na-poume-pos-oi-160-thanatoi-tin-imera-itan-se-emvoliasmenous%2F

 2. Απόσπασμα από τον όρκο των γιατρών.
  Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.

  https://rumble.com/v1g7oxj–covid-19-.html

  Μαρτυρία Ελληνίδας παιδοχειρουργού για εμβόλια κατά COVID-19: «Κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button