Δέκα πτήσεις έμειναν από τις 68 που θα έρχονταν στο αεροδρόμιο Κέρκυρας..Πολλές ακυρώσεις με τα στρατιωτικά μέτρα.

Δέκα πτήσεις αναμενονται  σήμερα 01/07/20  από τις 68 που είχε προαναγγείλει η κ.Γκερέκου στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας Ιωάννης Καποδίστριας. Είκοσι επτά είχε η Fraport στα εισερχόμενα της μέχρι προχθές και τελικά 10 έχουν μείνει και να δούμε αν θα έρθουν αν δεν έχουμε και άλλες ακυρώσεις..

Ο Τουρισμός φέτος έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει. Με στρατιωτικά μέτρα και με κυνηγούς να κάνουν τεστ με το ζόρι και να μην γνωρίζουν όσοι Τουρίστες έκλεισαν κατάλυμα η ξενοδοχείο αν θα φθάσουν στον προορισμό επιλογής τους δεν ξαναγινε…Οι τουρίστες που θα βρεθούν θετικοί θα μεταφέρονται ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ στο Ψευτονοσοκομείο – Ξενοδοχείο Κορωνοιού  ..Ποιος θα έρθει με κίνδυνο να χάσει τις προκαταβολές και να κάνει διακοπές με ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να τον Φυλάει απέξω στο Ξενοδοχείο -Κρατητήριο στο Πέραμα???

Σε αυτό το κλίμα των ακυρώσεων θα έρθει με ελικόπτερο ο υπουργός Τουρισμού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας σήμερα για επιθεώρηση..

Οι πτήσεις που έχουν απομείνει μετά τις ακυρώσεις είναι δέκα..Συγκεκριμένα οι αφίξεις από το Εξωτερικό είναι:

09.00 Condor/ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ & ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ,09.50 Condor NTΙΣΕΛΝΤΟΡΦ,13.30 Ryanair ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ,14.55 easyjet MIΛANO, 16.20 enelweiss ΖΥΡΙΧΗ, 17.40 easyjet ΒΕΡΟΛΙΝΟ,18.25 holiday Europe NTΙΣΕΛΝΤΟΡΦ, 19,20 easyjet ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, 19.50  Condor ΑΜΒΟΥΡΓΟ και 21.40 smartwings ΠΡΑΓΑ.

Υπόψη ότι όλοι οι εργαζόμενοι του τουρισμού θα βρίσκονται στο λιοπύρι καθώς απαγορεύεται η είσοδος στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας ακόμη και συγγενών που ταξιδεύουν.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button