Βαθιώτης.”Υγειονομικοί και κυβερνητικοί διαχειριστές οφείλουν να αποτρέψουν τον θάνατό των απεργών πείνας, ανακαλώντας τον επαίσχυντο νόμο. Διαφορετικά ευθύνονται για ανθρωποκτονια εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως”.

“Ευκαιρία τώρα το Πάσχα να σουβλίσουμε συμβολικά τους ιατροφασίστες” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον Δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Έχουμε ανθρώπους που έχουν βγει σε απεργία πείνας. Και δεν ανοίγει ρουθούνι” συνέχισε ο καθηγητής. “Στον ανάποδο κόσμο, ο υγειονομικός ο οποίος ήταν ο ήρωας στην αρχή της πανδημίας, στη συνέχεια έγινε παρίας.Εάν κάποιος από τους απεργούς πεθάνει, φέρουν ευθύνη οι υγειονομικοί και κυβερνητικοί διαχειριστές οι οποίοι έφεραν στο αμήν τους υγειονομικούς, θεσπίζοντας έναν αντισυνταγματικό  νόμο που θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τωρα οφείλουν να αποτρέψουν τον θάνατό τους ανακαλώντας αυτόν τον επαίσχυντο νόμο. Διαφορετικά ευθύνονται για ανθρωποκτονια  εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως”.

“Έχω παρατηρήσει  ότι δυστυχώς η νέα τάξη πραγμάτων και όλος ο μηχανισμός της παγκόσμιας δικτατορίας λειτουργεί με βάση την προειδοποίηση” σχολίασε ο κος Βαθιώτης για τις εικόνες χάους στη Σαγκάη . “Το μεγάλο ερώτημα είναι “αυτό που γίνεται στη Σαγκάη υπάρχει περίπτωση να έρθει και στην Ελλάδα, ή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες; “Γιατί συμβαίνει αυτό στη Σαγκάη; Εφαρμόζεται η θεωρία της μηδενικής ανοχής, η οποία είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Πως θα αντιδράσουν οι άνθρωποι που από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι σκυμμένοι πάνω από μία οθόνη; Μόνο αν κλείσουμε τις τηλεοράσεις  μακριά από οθόνες, να προσπαθούμε να μελετήσουμε και να μεταδώσουμε την αλήθεια.Αλλιώς είμαστε ξοφλημένοι”

Ο κος Βαθιώτης χαρακτήρισε τα ΜΜΕ,  πρώτη μορφή εξουσίας και τα “κατηγόρησε” ότι βάζουν πλάτη στο ολοκληρωτισμό, και στη δικτατορία των αγορών.

“Δεν είναι πλέον αντίβαρο στις άλλες τρεις αρχές. Κατασκευάζουν και σερβίρουν πραγματικότητα, έτσι όπως βολεύει τους παγκόσμιους οικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς ομίλους. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με την κυρία Πισπιρίγκου, για παράδειγμα.Η  συγκεκριμένη κατηγορούμενη, είναι τηλεδικασμένη. Ξεχαρμανιάζει μία ολόκληρη κοινωνία με τη Ρούλα.Ζούμε ένα καθημερινό τηλεριάλιτι, με αφορμή μία από τις χειρότερες αξιόποινες πράξεις.“

“Επανερχόμαστε και στην οικονομική κρίση, δεν είναι μόνο η υγειονομική. Παίζουν όλες τις κασέτες ταυτοχρόνως.Τώρα μας κλέβουν μέσω της ΔΕΗ. Μιλάμε για ασύλληπτους δαίμονες” υποστήριξε.

“Αυτοί που υλοποιούν την υγειονομική προπαγάνδα, είναι ενωμένοι  υπέρ της Ουκρανίας. Όποιον τολμήσει να πάει με την πλευρά του Πούτιν, τον τοποθετούν “στην λάθος πλευρά της ιστορίας”. Μακάρι ο Πούτιν να είναι γνήσιος πολέμιος της νέας τάξης πραγμάτων και όχι μιλημένος για να επιταχυνθεί η επανεκκίνηση και να πάμε στην νέα κοινωνία των “ευτυχισμένων σκλάβων”. Γιατί τότε η κόλαση είναι προ των πυλών.”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

focusfm.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button