Περιφέρεια Ι.Ν και Δήμος Κέρκυρας..Ποιοι προηγούνται ..Καθαρή νίκη Τρεπεκλή στα Ιόνια Νησιά

Οι Στοιχηματικές εταιρείες είναι ένα κλικ πιο μπροστά στις εκτιμήσεις. Και είναι επαναλαμβανόμενα αποδεδειγμένο ότι 99 στις 100 φορές πέφτουν μέσα.

Ετσι η STOIXIMAN στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δίνει καθαρό Νικητή το συνδυασμό ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ  με επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλή ..Δεύτερο συνδυασμό δίνει το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Στην 2η θέση  είναι η σημερινή αποτυχημένη Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα που δεν εχει καμία ελπίδα..Αλλωστε δεν προχώρησε τον Οδικό Αξονα Βορρά Νότου ουτε  σημαντικές παρακάμψεις στο νησι  και την Παρακάμψη πόλεως. Ακύρωσε μαζι με την  κ.Υδραίου το Διαγωνισμό για το εργοστάσιο Διαχείρισης Σκουπιδιών  φουσκώνοντας τις Τσεπες του Εργολάβου Λωλη.Αφησε τα δέματα Καρκίνου σε Τεμπλόνι και Λευκίμμη κ.α

 

Στον Κεντρικό Δημο Κέρκυρας   δεν εχει ξεκαθαρίσει μεχρι στιγμής η πρωτιά που παίζεται μεταξύ Στέφανου Πουλημένου και της νυν Δημάρχου κ.Σπυριδούλας Μερόπης Υδραίου.

Η στάση της κ.Υδραίου τις τελευταίες μέρες είναι Πολιτικά απαράδεκτη .Κάνει επιθέσεις στους αλλους συνδυασμούς σπέρνοντας μίσος κατά των συνυποψήφιων της..Αυτο δείχνει οτι  εχει χάσει τον ελεγχο και οτι χάνει την εξουσία ..

Ειδικά αν βρεθεί σε 2ο γύρο οι συνδυασμοί που τίθενται εκτός και οι πολίτες που τους ακολουθούν δεν ψηφίζουν μια Δήμαρχο που δεν έκανε ούτε αυτά που υποσχέθηκε ώστε να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα στο Δήμο Κέρκυρας..Αντι να εργάζεται για τα συμφέροντα των Δημοτών της στήριξε Εργολαβικά Συμφέροντα και κατασπατάλησε το χρήμα από το Δημοτικό Ταμείο.

Το οτι εχει χάσει το κόσμο που την ειχε στηρίξει φαίνεται απο το πίνακα της ισοβαθμίας με τον Στέφανο Πουλημένο και με τα ανωτέρω δεδομένα δεν εχει τύχη.

Εδώ θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των μετρήσεων και θα σας ενημερώσουμε για την κατάταξη ..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Μετα τις γλύκες και τις αγαπούλες εμφάνισε το αλλο της πρόσωπο η Δήμαρχος Κέρκυρας..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button