Προς τους μωροφιλόδοξους αρχηγίσκους των “πατριωτικών” αποκομμάτων

Κατ’ αρχήν θερμά συλλυπητήρια που δεν κατορθώσατε να πείσετε, κανένας από εσάς, ούτε το 1,5% των ψηφοφόρων του εκλογικού σώματος, ώστε να δικαιούστε κρατικής χρηματοδότησης μέχρι τις επόμενες εκλογές, εάν κατεβάζατε ψηφοδέλτια τουλάχιστον στο 70% της Επικράτειας.

Γι’ αυτό και για τη δημοσιότητα δεν πασχίζατε, λιλιπούτειοι αρχηγίσκοι; Εκτός κι αν δεν έχετε επίγνωση της μηδαμινότητάς σας, μην έχοντας ποτέ κοιταχτεί στον καθρέφτη της αυτογνωσίας, και πιστεύατε ότι θα μπείτε στη Βουλή για να σώσετε την Ελλάδα από τους προδότες.

Έστω όμως, ας δεχτούμε ότι κάποιοι από εσάς, που χρόνια εις μάτην παλεύετε να μπείτε στο Κοινοβούλιο, είχατε και έχετε τις καλύτερες προθέσεις για να υπηρετήσετε την πατρίδα και το λαό της. Δεν γνωρίζατε βρε νάρκισσοι ότι η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο της φασιστικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης κι ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να ψηφιστεί από τη Βουλή αν δεν το επιτρέψει ο βλοσυρός Μεγάλος Αδελφός; Δεν γνωρίζατε βρε αλαφροΐσκιωτοι ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες;

Πού πάτε λοιπόν ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια; Αν είχατε ενωθεί σε μια μεγάλη πατριωτική συμμαχία, παραμερίζοντας τις αρχηγικές σας ονειρώξεις και συνειδητοποιώντας ένας-έκαστος το νανόμορφο πολιτικό σας μπόι, θα είχατε πιθανότητες όχι μόνο να μπείτε στη Βουλή αλλά και να διεκδικήσετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ βελτιώσεις των νομοσχεδίων – φυσικά μέσα στα πλαίσια που το επιτρέπει το γνωστό-άγνωστο οξαποδώ αφεντικό μας – προς όφελος του λαού.

Δεν έχετε ακούσει το ρητό “εν τη ενώσει η ισχύς”; Δεν ντρέπεστε να παραμυθιάζετε το λαό με μαξιμαλιστικές και ουτοπικές ιδεοληψίες και να τραβολογάτε τους αφελείς στις κάλπες για να ικανοποιήσετε τις μωροφιλοδοξίες σας;

Έχω να σας δώσω μια συμβουλή: Αν δεν ενωθείτε όλοι παραμερίζοντας τα εγώ σας, μην ξανακατεβείτε υποψήφιοι στις 25 Ιουνίου και ταλαιπωρείτε τους παραπλανημένους, και από εσάς τους ίδιους, λιγοστούς οπαδούς σας.

Αφήστε τις κλάψες στα τηλεπαράθυρα περί νοθείας και αδικίας, και ή ενωθείτε ή εξαφανιστείτε ως κομματάρχες, επιστρέφοντας στις δουλειές σας.

Αρκετά εξαπατήσατε τους αφελείς με τις ουτοπικές υποσχέσεις σας περί διαγραφής χρεών, αυξήσεων μισθών, μηδενισμού ΦΠΑ και δε συμμαζεύεται, γαργαλίζοντες την ακοή τους και λογαριάζοντας χωρίς τον “ξενοδόχο”.

Και για να μην υπάρχει σύγχυση σε ποιους απευθύνομαι, παραθέτω παρακάτω τα κομματίδια με τα εξευτελιστικά ποσοστά που έπιασαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καλώντας τους ψηφοφόρους τους να μην χαραμίσουν ξανά την ψήφο τους σε δαύτα και να ψηφίσουν πατριωτικό κόμμα που ήταν στην προηγούμενη Βουλή και ξαναμπαίνει ενισχυμένο, έστω και αν δεν το θεωρούν βέλτιστον. Είναι όμως το μη χείρον. Ο νοών, νοείτω.

2023 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 1

2023 ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ 2

2023 ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1

2023 ΚΙΝΗΜΑ 21 1

2023 ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ 1

2023 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ ΒΟΒΟΛΗΣ 1

2023 ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 1

2023 ΕΑΝ... 1

2023 ΤΟΛΜΑ Τώρα Όλοι Μαζί 1

2023 ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α 1

2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 1

2023 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1

Πηγή πινάκων: ekloges-ypes.gr

Ακούστε τώρα, μια και φτάσατε έως εδώ, κι ένα ενδιαφέρον video:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button