Η Κυβέρνηση Μαριονέτα διέπραξε τη μεγαλύτερη Νοθεία που εγινε ποτε..Με αποδείξεις

ΤΟ ΥΠΟΣΎΝΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΞΉΘΗΚΕ ΚΑΤΆ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΥΠΟΣΎΝΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ ΞΕΠΈΡΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΆ….. 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!! ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΌ ΤΟ DOMINION…  ΓΙ ΑΥΤΌ ΌΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ.ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΣΚΙΕΣ

ΕΛΕΛΕΦ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Τα ίδια έγιναν και στις ΗΠΑ (Μπάιντεν), τον Καναδά (Τρυντώ), τη Γαλλία (Μακρόν), την Αυστραλία (Μόρισον), τη Νέα Ζηλανδία (Τζασίντα Άρντερν) και τη Βραζιλία (Λούλα), που το Καθεστώς βαφτίζει πάντα συνομωσιολογίες γιατί τρέμει να μη γίνε αντιληπτή η αλήθεια.
Ειδικoί αλγόριθμοι λογισμικού, συνεπικουρούμενοι από την Αποχή, την άγνοια, την έλλειψη εκλογικών αντιπροσώπων, και την ανυπαρξία επικύρωσης των στοιχείων από μία ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου, συνιστούν εσχάτη προδοσία, καταργώντας τη βούληση του λαού, και ρίχνοντας την αυτοεκτίμησή του εσκεμμένα στα τάρταρα.
Να καταγγείλουμε όλοι τη νοθεία στα πέρατα του κόσμου και να σκεφτούμε τρόπους ανατροπής της εγκληματικής συμμορίας που μας κυβερνά.
Και η νοθεία αυτή πρέπει να γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, με στοιχεία χαλκευμένα που κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν κατήγγειλε.
Ήλθε η ώρα λοιπόν όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες που αντιλαμβάνονται το μέγεθος του εγκλήματος, και τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που αδικούνται κατάφωρα, να αντιδράσουν, δημοσιοποιώντας αυτό το πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο, διότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει αδρανής.
Το πρόβλημα βρίσκεται σε πολλά σημεία, και κυρίως στα πλαστά στοιχεία του εκλογικού σώματος που μπορούν όμως να επαληθευτούν από μία τίμια, ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου της εκλογικής διαδικασίας και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, που στη χώρα μας δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει σε πολλές άλλες, αν μελετήσει προσεκτικά τον συνολικό πληθυσμό που έχει ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου (δηλαδή το εκλογικό σώμα, εφόσον αφαιρεθούν οι ανήλικοι).
Με βάση λοιπόν τους εκλογικούς καταλόγους του ΥΠΕΣ που είχαν κλείσει στις 28.02.2023 το σύνολο του εκλογικού σώματος ΠΡΙΝ τη διεξαγωγή των εκλογών φέρεται να ήταν 9.813.595 εκατομμύρια, σύμφωνα με την Αναθεώρηση του 2019.
Απ’ αυτούς οι απόδημοι εξωτερικού ήταν 22.855 χιλιάδες και οι κατάλογοί τους είχαν κλείσει στις 08.05.2023. Οι έγκυρες ψήφοι των αποδήμων ήταν 18.032 χιλιάδες.
Στις, 23 Μαΐου, και ώρα 16.41 μ.μ. η ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ ανακοίνωνε όμως ότι οι εγγεγραμμένοι ήταν 9.944.718 ψηφοφόροι. Δηλαδή 131.123 χιλιάδες περισσότεροι από τους εκλογικούς καταλόγους (εικ. 1).
ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων την επομένη των εκλογών, το εκλογικό σώμα άλλαζε πολλές φορές, μπροστά στα μάτια των πολιτών, πράγμα ανεπίτρεπτο. Μόνο εγώ προσωπικά, κατέγραψα 5 αλλαγές on line τις οποίες και φωτογράφησα (screenshot).
Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Μαΐου, στις 09.43 π.μ. που άρχισα να καταγράφω, ήταν 9.930.625 εκατομμύρια (εικ. 2).
Στις 09.53 π.μ. ήταν 9.930.625 εκατομμύρια. Απ’ αυτούς έριξαν άκυρα 123.376 χιλιάδες, λευκά 34.701, και η αποχή ήταν 3.880.720 εκατομμύρια, εφόσον οι έγκυρες ψήφοι 5.891.828 εκατομμύρια (εικ. 3).
Στις 12.29 μ.μ. της ίδιας μέρας, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέβηκε στα 9.932.041 εκατομμύρια (εικ. 4).
Στις 14.34 μ.μ. ανέβηκε στα 9.932.761 εκατομμύρια (εικ. 5). Μπορεί το εκλογικό σώμα να ανεβαίνει διαρκώς κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης; Ποιοι και πώς αποκτούσαν ξαφνικά δικαίωμα ψήφου;
Δεν παραμένει αμετάβλητο το εκλογικό σώμα, και σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώνονται νεκροί (όπως και έγινε), δεν πρέπει να διαγράφονται, και όχι να προστίθενται;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Η ΕΛΣΤΑΤ στην απογραφή του 2021 όλου του νομίμου πληθυσμού της Ελλάδας (προσοχή: όχι του μονίμου, υπάρχει διαφορά, γιατί ο νόμιμος πληθυσμός είναι πάντα μικρότερος από τον μόνιμο) που τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 6951/Β/30-12-2022 https://www.nomotelia.gr/photos/File/6951b-22.pdf αναφέρει ότι ήταν 9.716.889 εκατομμύρια (εικ. 6).
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί είχαν ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, αλλά απλώς ότι ήταν νομίμως διαμένοντες (με άδεια παραμονής και εργασία δηλαδή, ή μόνιμη κατοικία, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν φυσικά και ανήλικοι.
Πόσοι ήταν οι νόμιμοι αλλοδαποί πολίτες της Ελλάδας, που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου; Δεν μας το λέει η ΕΛΣΤΑΤ, αλλά το κρύβει. Δίνει όμως τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Πράγματι, στις 7.3.2023 τα βρίσκουμε στο άσχετο πρόγραμμά της Eurydice για τη Νεολαία και την Εκπαίδευση: 921.485 χιλιάδες.
Σ’ αυτούς περιλαμβάνονταν και όσοι είχαν το καθεστώς πρόσφυγα (εικ.7). Ιδού ο σύνδεσμος για την επαλήθευσή σας:
Δίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ψεύτικα στοιχεία, εφόσον δηλώνει ότι τα λαμβάνει από την ΕΛΣΤΑΤ; Όχι. Απλώς η ΕΛΣΤΑΤ δεν δημοσιοποιεί τα στοιχεία στον ελληνικό λαό.
Από την άλλη, το εκλογικό σώμα του 2021, δηλαδή το ίδιο έτος με την Απογραφή, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ https://www.ypes.gr/dynami-eklogikoy-somatos-2021/ ήταν 9.863.946 εκατομμύρια. Δηλαδή μεγαλύτερο και από τον νόμιμο πληθυσμό που ήταν 9.716.889 εκατομμύρια!
Δεν είμαι εκλογολόγος ούτε στατιστικολόγος και πιθανότατα όλοι οι αριθμοί που παραθέτω έχουν μικρές αποκλίσεις, αλλά η ΛΟΓΙΚΗ και τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ μας λέει ότι ΔΕΝ μπορεί ποτέ ένα υποσύνολο να είναι μεγαλύτερο από το σύνολο.
Δηλαδή, το εκλογικό σώμα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από τον μόνιμο, ή από τον νόμιμο πληθυσμό, που περιλαμβάνουν και άτομα χωρίς ελληνική υπηκοότητα και ανήλικους. Καλώ κάθε ειδήμονα να το διαψεύσει αυτό.
Ή λοιπόν τα στοιχεία των Απογραφών είναι ψεύτικα, ή τα στοιχεία του εκλογικού σώματος.
Εκτός και αν αντί για 462.789 χιλιάδες
να πολιτογραφήθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρέποικοι με διαδικασίες εξπρές και τα στοιχεία που δίνει το ΥΠΕΣ και εμφανίζονται σε διάφορα ΦΕΚ είναι ψεύτικα (εικ. 😎.
Για να είναι το εκλογικό σώμα τόσο μεγάλο, τότε πόσοι είναι τελικά οι Έλληνες υπήκοοι, όλων των ηλικιακών ομάδων; Οι επίσημοι αριθμοί των ελληνοποιήσεων ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.
Όσο για το εκλογικό σώμα του 2022, ήταν 9.842.186 εκατομμύρια https://www.ypes.gr/dynami-eklogikou-somatos-2022/ δηλαδή λίγο μεγαλύτερο από του 2023 που την 24.5.2023 το ΥΠΕΣ σε αρχείο λογισμικού Excel το εμφανίζει 9.813.595 εκατομμύρια, και διαφέρει από τον τελευταίο αριθμό εγγεγραμμένων που εμφάνισε on line στις 23.05.2023 στις 16.41 μ.μ.
ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
Επίσης, από το 2012 έως το 2018 η ΕΛΣΤΑΤ μας λέει ότι μετανάστευσαν σε χώρες της Ευρώπης 477.898 ‘Ελληνες (εικ. 9).
Ακόμη, έγγραφο του ΥΠΕΞ που κατατέθηκε στη Βουλή το 2016, μας λέει ότι από το 2010 έως το 2016 έφυγαν 332.572 χιλιάδες που επιβεβαιώνει περίπου το ίδιο πράγμα. https://www.huffingtonpost.gr/…/ellhnes-metanasteysh_n…
Μέχρι τις Εκλογές λοιπόν πόσοι ήταν που προφανώς παρέμειναν στους καταλόγους; Να υπολογίσουμε λίαν επικειώς 550.000 μαζί με τους διπλοεγγεγραμμένους.
Ποιος θα μας εξηγήσει επίσημα γιατί το εκλογικό σώμα έγινε τελικά 9.944.718 εκατομμύρια, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι έγραφαν 9.813.595 εκατομμύρια;
Για ποιους λόγους μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας οι εγγεγραμμένοι; Γιατί το υποσύνολο είναι μεγαλύτερο από το σύνολο;
Μιλάμε για 131.123 χιλιάδες πλεονάζοντες που μπορεί να είναι πολλοί περισσότεροι, αν κάποιος είχε κοιτάξει τα αρχικά δεδομένα on line, μόλις άνοιξε η εφαρμογή.
Πόσο έδειχνε στην αρχή; Όποιος παρακολούθησε και φωτογράφησε την οθόνη του, να δώσει στοιχεία.
Οι έγκυρες ψήφοι φέρονται ότι ήταν 5.901.987, και στο «Κόμμα της Αποχής» υποτίθεται ότι πήγαν 4.042.731 ψήφοι.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν όμως, όπως καταγγέλθηκε δημοσίως https://www.youtube.com/watch?v=SM1cVPtGN6E ότι οι κατάλογοι περιείχαν νεκρούς και μάλιστα τουλάχιστον 10.000 άτομα από 115 μέχρι 160 ετών τότε ο αρ. αυτός είναι 4.032.731.
Γιατί δεν φαίνεται η διόρθωση on line; Πώς ξέρουμε αν εκκαθαρίστηκαν οι κατάλογοι και δεν είναι ακόμα περισσότεροι, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ή πάνω από εκατομμύριο που φαίνονται ως ψηφίσαντες ΝΔ;
Ποιος ελέγχει τίμια και σίγουρα in situ τα στοιχεία που δίνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και ποιος επαληθεύει τα στοιχεία του ΥΠΕΣ και της Singular Logic;
Μα κ α ν ε ί ς. Δεν υπάρχει τέτοια Αρχή.
Είναι σαν να δημοσιεύει κάποια επιστημονική ομάδα μία έρευνα και να μην υπάρχουν peer reviews, δηλαδή αξιολογήσεις από ομότιμους. Διότι τότε η έρευνα θεωρείται μη έγκυρη.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν λοπόν ότι απ’ αυτούς οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό είναι περίπου 550.000 χιλιάδες, και υπάρχουν και διπλοεγγεγραμμένοι, τότε καταλήγουμε στα 3.432.731 εκατομμύρια Αποχής και διπλοεγγεγραμμένων.
Αλλά ουσιαστικά, δεν ξέρουμε τους ακριβείς αριθμούς στην πραγματικότητα, γιατί δεν ξέρουμε αν ο αριθμός των πολιτογραφήσεων είναι αληθινός.
ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ
Τούτων λεχθέντων θα θέσω τα παρακάτω ερωτήματα:
Είναι δυνατόν μετά από τόση αγανάκτηση, και το γνωστό χυδαίο σύνθημα που ακουγόταν παντού για τον Κ. Μητσοτάκη, το ποσοστό της ΝΔ να είναι μεγαλύτερο από του 2019;
Είναι δυνατόν λίγο πριν τις Εκλογές, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις των ίδιων των μεγάλων κομμάτων (που είναι ήδη φουσκωμένες), το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να ήταν μεγαλύτερο ή ίσο με της Νέας Δημοκρατίας, και μετά να πέφτει στο μισό;
Που είναι η πολιτική φθορά της ΝΔ μετά από τόσα σκάνδαλα; Μιράκολο. Το θαύμα της Φατίμα on line! Ή μήπως του Dominion on line; (εικ. 10).
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει, εφόσον κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στα εκλογικά χρονικά;
Ξαφνικά, οι Έλληνες πολίτες απέκτησαν το Σύνδρομο της Στοκχόλμης που όσο περισσότερο βιάζει το θύμα του ο θύτης, τόσο αυτό τον αγαπάει, και από τη μια μέρα στην άλλη, εκεί που έβριζαν την κυβέρνηση, αποφάσισαν να την αποθεώσουν;
Ε, όχι, αυτά είναι σκέτη προπαγάνδα που βρωμάει σκοτεινά κέντρα της εγκληματικής υπερδομής.
Είναι δυνατόν στο δήμο Τεμπών η ΝΔ να βγαίνει πρώτη και να ψηφίζεται Αχιλλέας Καραμανλής μονοκούκι εκεί που κινδύνευε να τον λυντσάρουν;
Όχι, δεν είναι.
Για να δικαιολογήσουν τη νοθεία, προσπαθούν να περάσουν το αφήγημα, ότι ο Έλληνας σκέφτηκε πιο «λογικά», και επιβράβευσε αυτόν που ήταν ο πιο αξιόπιστος για να κυβερνήσει. Και αυτός ήταν ο …Κυριάκος Μητσοτάκης. Δηλαδή επιβράβευσε αυτόν που τον τσάκισε.
ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ
Η πραγματική ψήφος των μικρών κομμάτων κλάπηκε, γιατί η ΝΔ είχε πατώσει, το ίδιο και τα άλλα κοινοβουλευτικά.
Πού είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στο εκλογικό σώμα λόγω «Πρωτοκόλλων θανάτου Covid-19» της Νέας Δημοκρατίας στα νοσοκομεία και εμβολίων mRNA;
Οι νεκροί ήταν ενήλικες με δικαίωμα ψήφου. Το εκλογικό σώμα σίγουρα περιελάμβανε και νεκρούς από κορωνοϊό ή εμβολιασμό. Πολλούς νεκρούς.
Πού πήγε η ψήφος των πεθαμένων; Μα υποτίθεται στη …Νέα Δημοκρατία, δηλαδή σ’ αυτήν που τους σκότωσε!
Πού πήγε η τιμωρητική ψήφος των οπαδών του Κασιδιάρη; Υποτίθεται ότι δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στα άλλα πατριωτικά κόμματα. Πήγε κι αυτή στη …Νέα Δημοκρατία.
Πού πήγε η ψήφος όσων νέων διαδήλωναν ότι θα έπαιρναν εκδίκηση για τους νεκρούς των Τεμπών; Δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλα δήθεν αριστερά κόμματα. Υποτίθεται ότι πήγε στη …Νέα Δημοκρατία.
Νέοι-ζόμπι δηλαδή, που τσίριζαν για τα θύματα αλλά στην κάλπη επιβράβευσαν τους δολοφόνους τους.
Πού πήγε η ψήφος για τα lockdown, και την καταστροφή της οικονομίας που αυτά έφεραν;
Πού πήγε η ψήφος των ανεμβολίαστων για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, για τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους 60άρηδες και των εμβολιασμένων για τις φοβερές παρενέργειες των εμβολίων πάνω στους ίδιους ή στους αγαπημένους τους;
Πού πήγε η ψήφος αμφοτέρων για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, το ολοκαύτωμα στην Εύβοια, την προδοσία της Μακεδονίας την οποία η ΝΔ ευλόγησε, το έγκλημα στα Τέμπη, τη φριχτή τεχνητή ακρίβεια και ειδικά στην ενέργεια, το κλείσιμο των λιγνιτωρυχείων, τη μείωση των συντάξεων, την ανεργία, τη φτώχεια και ένα σωρό άλλα;
Υποτίθεται ότι πήγε και αυτή στη …Νέα Δημοκρατία. Μόνο που δεν πήγε ποτέ.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ
Κάτι απαίσιο συμβαίνει εδώ, και δεν κρύβεται πια.
Εάν οι εκλογική διαδικασία ήταν τίμια και νόμιμη και η κυβέρνηση δεν είχε τίποτε να φοβηθεί, τότε γιατί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι και περιφέρειες, έκρυβαν τα ψηφοδέλτια των μικρών κομμάτων;
Γιατί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι διέπραξαν παρατυπίες, προτρέποντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν άλλο κόμμα αντί γι’ αυτό που ήθελαν, διότι δήθεν δεν είχαν ψηφοδέλτια, γιατί άραγε να γίνει αυθαίρετη αύξηση του εκλογικού σώματος σε live streaming και άλλα τέτοια παράνομα που βρωμούν παρακράτος;
Γιατί έγινε τέτοια νοθεία και τέτοια παρακώλυσή της ψήφισης των πατριωτικών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων;
Μα για τους ίδιους λόγους που έγινε και αλλού, όπως στις ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία. Τελευταία, είναι κοινή πρακτική-καρμπόν στις χώρες του βρετανικού Imperium και στους δορυφόρους του.
Και είναι κοινή, γιατί χρησιμοποιείται το ίδιο λογισμικό: το αμερικανικό D o m i n i o n (ή ίσως και κάποιο άλλο) που ειδικεύεται στο μαγείρεμα των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Προφανώς πάντα γινόταν νοθεία, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό και όχι τόσο περίπλοκα που γίνεται τώρα, χάρη στην πρόοδο των αλγορίθμων της πληροφορικής.
Ποιος είναι ο απώτερος στόχος;
Μα να μπορέσουν οι παράνομες κυβερνήσεις-μαριονέτες που ανεβάζει στη δημόσια διοίκηση η εγκληματική υπερδομή εδώ και πολλά χρόνια ως υπηρέτες της, να εκτελέσουν τη βούλησή της για αλλαγή των Συνταγμάτων που θα εξυπηρετήσει τα κερδοσκοπικά της συμφέροντα και θα υποδουλώσει εντελώς τους πολίτες, προετοιμάζοντας το Παγκόσμιο Κράτος, στο οποίο οι Εκλογές θα έχουν καταργηθεί με ταυτόχρονη επιβολή ψηφιακού νομίσματος και απαγόρευση μετρητών.
Είναι τα προεόρτια που εξαπλώνονται σαν πανούκλα.
Τουλάχιστον λοιπόν 2.000.000 εκατ. ψήφοι κλάπηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μικρότερα πατριωτικά κόμματα, η πλειοψηφία τους διοχετεύτηκε στη Νέα Δημοκρατία, και λίγες “φούσκωσαν” το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, και την Ελληνική Λύση.
Αν δεν γινόταν αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχανε τις εκλογές, δεν θα μπορούσε στις επόμενες να λάβει 180 έδρες, ώστε να να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να προχωρήσει στο ξεπούλημα του Αιγαίου μέσω διμερούς Συμφωνίας και να εξοντώσει και τους τελευταίους Έλληνες το γένος από το ιστορικό τους λίκνο.
Το είπε άλλωστε ωμά ο Άδωνις Γεωργιάδης, το ίδιο βράδυ των εκλογών στο σταθμό του Σκάι:
Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αλλαγή του Συντάγματος. https://www.efsyn.gr/…/390766_gia-anatheorisi-toy…
Πόσοι κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό;
Αυτός είναι και ο στόχος πλέον όλων των δυτικών κυβερνήσεων που στρέφονται κατά των λαών τους, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ώστε να διευκολυνθεί η διεθνής εγκληματική συμμορία των διεστραμμένων πλουσίων και να υποδουλωθούν οι λαοί.
Τόσο απλά. Ο Τσίπρας το ξέρει, ο Ανδρουλάκης το ξέρει, ο Κουτσούμπας το ξέρει, ο Βελόπουλος το ξέρει, γι’ αυτό δεν μιλούν. Διότι τους εκβιάζουν προφανώς για τις ανομίες τους μέσω υποκλοπών, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους και επιβράβευση την παραμονή τους στην εξουσία.
Ο Βαρουφάκης έχει άλλο deal γι’ αυτό δεν αμφισβήτησε τίποτε. Η μόνη αντίδραση μικρών κομμάτων που προέβαλαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν του κόμματος «Νίκη» (λέγε με Ιερώνυμο), οπότε αν όλα αυτά δεν καταπέσουν, σίγουρα θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή της προδοσίας.
Αυτές οι εκλογές σε ένα ευνομούμενο πολίτευμα θα έπρεπε να κηρυχθούν άκυρες και οι ένοχοι να συλληφθούν για εσχάτη προδοσία.
Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει έτσι. Τα μικρότερα κόμματα πρέπει να αντιδράσουν σύσσωμα και οργανωμένα.
Να καταγγείλουν τη νοθεία σε όλα τα διεθνή δικαστήρια, και τον παγκόσμιο Τύπο, και να προβούν σε κάθε δυνατή πράξη ελέγχου της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων των επόμενων Εκλογών και εν γένει της νομιμότητας.
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΙΩΠΑΤΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Χρυσούλα Μπουκουβάλα
Διαχειρίστρια ιστολογίου aperopia.fr
23.05.2023

Δείτε περισσότερα

Related Articles

13 Comments

 1. Οικουμενική με κρυφή συγκατάθεση ολων των πολιτικών σκυβαλων του Ραγιαδισταν.Στο κόλπο μέσα όλοι. Κοιτάτε πως σωπαινουν. Είναι δυνατό να τους βιαζει έτσι ο Κουλης και να σωπαίνει η αντιπολίτευση; – -ΌΧΙ. ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ. Τα έλεγε ο Άγιος Παΐσιος

 2. Καταρχήν να βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική σειρά.
  Ορισμένοι προδότες προσπαθούν να σας παροτρυνουν να μην ψηφίσετε , δηλαδη να παρανομησετε αφού διαλαλούν ότι το παιχνίδι είναι στημένο και οι κάλπες θα βγάλουν ότι τους πούνε τα αφεντικά τους,άρα μάταιος κόπος.
  ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΌ , τότε γιατί η ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές , έπαιξε την πισώπλατη μαχαίρια κατρουγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ήταν νοθευμένα τα αποτελέσματα ,και δεν χρειάζονται να πάρει τους ψήφους της αντιπολίτευσης???
  Επειδή οι περισσότεροι , έχουν χαζεψει από την πολύ ξεκούραση θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την κατάσταση με όρους ποδοσφαίρου.
  Η ομάδα έχει κατέβει στο γήπεδο για να παίξει μπάλα.Ο αντίπαλος δεν έχει φανεί αφού έχει πολλους προδότες ποδοσφαιριστές που διαλαλούν ότι ο διαιτητής είναι πουλημένος.(ενώ ουσιαστικως αυτοί έχουν ξεπουλήσει όχι μόνο την ομάδα αλλά και την ίδια την μάνα τους για μια χούφτα δολλάρια)
  Ξεκινάει το παιχνίδι ,και φυσικά το πρώτο γκολ έρχεται στο πρώτο δευτερόλεπτο αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Ο διαιτητής καταχωρει το γκολ ως κανονικο. Οι προδότες της ομάδας που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ,για να κρύψουν την προδοσία τους διαλαλουν ότι το γκολ είναι άκυρο αφού είναι ΟΦΣΆΙΝΤ( λες και θα υπήρχε περίπτωση να μην ήταν) και άρα ο διαιτητής είναι πουλημένος αφού επικύρωσε ένα άκυρο γκολ. Αρα διαλαλούν την ορθότητα της απόφασης να μην κατέβουν στο γήπεδο , δηλαδή καλώς έκανε η ομάδα και τους εμπιστεύτηκε.Το παιχνίδι συνεχίζεται με φυσικα τα γκολ να πέφτουν βροχή στο αντίπαλο τέρμα. Επειδη υπάρχει περίπτωση κάποτε η αντίπαλη ομάδα να ξυπνήσει και να κατέβει στο γήπεδο , η ομάδα δοκιμάζει και διάφορα βρώμικα κόλπα π.χ. πως να βάλουν γκολ με το χέρι ,πως να βάλουν γκολ ζητώντας πέναλτι για αντικανονικο μαρκάρισμα ( παρόλο που δεν έχουν αντίπαλο) κ.τ.λ. παρανομίες που ο διαιτητής καμία φορά τις καταλαβαινει και τις σφυρίζει και άλλοτε πάλι όχι (αφού το αποτέλεσμα έχει κριθεί εδώ και ώρα και είναι περιττό )ή ο διαιτητής είναι εκτός φασης αφού προσπαθεί να σωθεί από την πολύ βλακεία , γιατί μπορεί να είναι και μεταδοτική και δεν βρισκεται καν στο γήπεδο. Οταν ο διαιτητής δεν ακυρώνει πχ ένα γκολ με το χέρι τότε ερχονται τα διάφορα τρολακια ,που πολλά από αυτά έχουν και διάφορα σάιτ, για να μας υπενθυμίσουν ” Σας το είπα ότι ο διαιτητής είναι πουλημένος ,αφού επικύρωσε ένα άκυρο γκολ.Αρα έχω δίκαιο και εσύ είσαι Έφυης που με εμπιστεύεσαι.”
  Τώρα σχετικά με τις εκλογές.Δεν έγινε νοθεία αφού δεν χρειάζονται να γίνει νοθεία.Αυτα τα αποτελέσματα που βλέπετε(αν είναι πραγματικά) τοτε είναι πρόβα τζενεραλε για την περίπτωση που θα χρειαστεί να γίνει νοθεία.Το ότι βλέπετε μη συμβατά αποτελέσματα , είναι λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να κλέβει ψήφους ,από το μηδέν (αφού υπήρχε μεγάλη αποχή) άρα βλέπετε αποτελέσματα μη συμβατά με την αριθμητική δηλαδη καταλαβαινει και ο πιο ηλίθιος ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει,όχι όμως τι ακριβώς συμβαίνει.(την πιθανότητα το πρόγραμμα να έχει κάποια βλάβη ,την θεωρώ μικρή)
  “Δεν μπορείς να λάβεις από τον μη έχοντας” άρα και το πρόγραμμα δεν μπορεί να πάρει ψήφους από το μηδέν άρα γι’αυτό παράγει αυτά τα αποτελέσματα.
  Ας ξαναγυρίσουμε στον ποδοσφαιρικό αγώνα . Τώρα η ομάδα άρχισε να καταλαβαίνει ότι τα τρολ του διαδικτύου την δουλεουν.Αρα ένας ένας παίχτης αρχίζει να μπαίνει στον αγώνα.
  Επειδή η ομάδα αυτή δεν αποτελείται από ανθρώπους αλλά από κάτι διαφορετικό(αφού φυσικά πιστεύουν ότι η νίκη θα έρθει όταν δεν παίξεις το παιχνίδι),θα υποθέσουμε ότι υπάρχει ο νόμος ότι μπορούν να κατεβάσουν μέχρι 100 παιχτες στο γήπεδο και όχι μόνο 11.( Οι 100 παίχτες συμβολίζουν το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές)
  Όταν φτάνουν οι πρώτοι 11 παίχτες η ομάδα που έπαιζε μόνη της δεν αισθάνεται καμία απειλή, αφού 11 από αυτούς είναι κατώτεροι από τους 11 δικούς τους παίχτες.Ουτε στους 22 ούτε στους 33 αισθάνεται απειλή .Στους 40 παίχτες η Απειλή είναι ορατή ,και αποφασιζει να αρχίσει το κόλπο της νοθείας , αφού είναι κουρασμένη και καταλαβαινειότι θα χάσει τον αγώνα . Στους 50 η νοθεία αυξάνεται ,για να αρχίσει να ισορροπει στους 60. Στους 70 η κατάσταση θα σταματήσει αφού υπάρχει ο κίνδυνος της αποκάλυψης.Αρα όταν κατέβουν και οι 100 παίχτες στο γήπεδο η νοθεία που θα βγει από το πρόγραμμα παρόλο που έγινε είναι ανίκανη να αλλάξει σημαντικά το αποτέλεσμα της μη νοθείας που θα βγει από την κάλπη.
  Άρα όλοι , στις κάλπες με την ψυχή σας για να βγάλουμε μια καλή κυβέρνηση .Σας χρειαζόμαστε όλους ψυχή και σώματι για να μην μπορούν τα αρνητικά αποτέλεσμα της νοθείας των προγραμμάτων (ΑΝ και οταν συμβουν ) να υπερνικήσουν τα θετικά αποτελέσματα της κάλπης του λαού.
  Και όποιος κοπριτης δεν σηκωθεί από τον καναπε για να ψηφίσει, θυμίστε του ότι αυτός ζήτησε το μεγαλείο της δημοκρατίας και αν και τότε αρνηθεί τοτε δώστε του μια κλωτσιά στο καλαμι για να μάθει να μην παίζει με τις ζωές των συνανθρώπων του.
  Και αν δεν θέλετε να τον χτυπησετε,αφού υπάρχει ποινή 30 χιλιάδων για κακοποίηση ζώου , είναι ζώο αφού άκουσε τα τρολ του διαδικτύου, μπορείτε πολύ ευγενικά να του πείτε….
  Αγαπούλα , σήκω από τον καναπέ πήγαινε να ψηφίσεις και συνεχίζεις μετα την προπόνηση σου εις το άθλημα της αυτοικανοποιησεως.
  Υ.γ.Αν κάποιος αμφισβητεί τα ανωτέρω του έχω μια άσκηση που πρέπει να λύσει για να υποστηρίξει την άποψη του.

  1. Κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος.Αυτα που λετε (για τους ψηφους)ειναι σχεδον ψιχουλα.Οσο για αυτα που ερχονται με την υγεια ,καλυτερα να μην γνωριζετε .Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι μονο οι δυνατοι θα επιβιωσουν. Μην πεσετε στην παγιδα του υπερπολυτιμου. Κανενας δεν θεωρειται αναντικαταστατος και φυσικα υπερπολυτιμος. Και θα σας πω και κατι απο την Πυθαγορεια φιλοσοφια…Αν δεν μεινεις ψυχραιμος και λογικος για να λυσεις ενα προβλημα που ειναι ασχημο, μπορει πολυ ευκολα το προβλημα να γινει αμεσως χειροτερο.

 3. Τα καλύτερα έρχονται: Συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

  Μόλις πριν τις εκλογές στις 18 Μαϊου που η κυβέρνηση δεν είχε κανένα θεσμικό ρόλο σύνηψε συμφωνία συνεργασίας με τον Π.Ο.Υ
  Κοινό δελτίο τύπου υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης

  https://anazitiseis.gr/ta-kalytera-erchontai-symfonia-ypourgeiou-ygeias-kai-pagkosmiou-organismou-ygeias/

 4. Μετά λύπης μου διαπιστωνω ότι ουδείς , τολμά να αμφισβητήσει τα ανωτέρω και φυσικά αυτά που γράφονται είναι εκτός θέματος.Αφου το θέμα είναι …Αν αυτός που σας πατροναρει να μην ψηφίσετε είναι ένας προδότης και τίποτα λιγότερο,και πως αυτό μπορεί ευκολως να αποδειχθεί.
  Το ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν ψήφοι ,που προσπαθούν να καπηλευτουν τα διάφορα κόμματα φυσικά είναι κάτι που πάντα υπήρχε στην δημοκρατία των εθνών. Ως Έλλην πρέπει να κοιτάς τα σημαντικότερα θέματα και όχι τα θέματα που μπορούν ευκολως να λυθούν.Η νόθευση ψήφων , είναι κάτι που λύνετε ευκολως αν έχουμε καθολική συμμετοχή του εκλογικού σώματος ,ενώ το να βρείτε και να κατονομάσετε έναν πραγματικό προδότη είναι κάτι που λύνετε δυσκολως. (Οσο για το θέμα με τις ανεμογεννήτριες , οι κάθετου άξονος είναι το μέλλον (γι’αυτό απαγορεύεται η χρήση τους )ενώ οι οριζόντιες είναι μια απάτη.(γι’αυτό επιτρέπεται η χρήση τους) και φυσικά είμαστε εκτός θέματος).
  Υ.γ. Ένα από τα βασικά επιχειρηματα της χούντας του 67 ηταν ότι οι εκλογές νοθευτηκαν άρα καλώς έπραξαν το πραξικόπημα αφού διασφάλισαν την δημοκρατία.Δεν διαφωνώ ,σε εκείνο όμως που διαφωνώ είναι η ασυνέπεια των πράξεών τους.Αφου είσαι δημοκράτης όπως υποστηρίζεις , οταν διώχνεις τους αντιδημοκράτες γιατί δεν αποκαταστας το πολίτευμα προκηρύσσοντας εκλογές???Μια ασυνέπεια που υπάρχει και σε αυτούς που υποστηρίζουν στην αποχή , διακηρυσσοντας ότι η αποχη (δηλαδή η λιποταξία )είναι ο μοναδικός δρόμος για να πολεμήσουμε το σύστημα και να σώσουμε την Ελλάδα.Μια ασυνέπεια που μπορεί να φανερώσει άνετα το αληθινό πρόσωπο και τις πραγματικές προθέσεις αυτών των υβριδικών όντων που κυκλοφορούν σαν πατριώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button