Φιάσκο η επένδυση απο Η.Α.Ε για Κουλη & Αδονι..επένδυσαν στην Αλβανία!!

Η αξέχαστη στιγμή με τον Μπουμπούκο να φωτογραφίζει τον πολυέλαιο, κατά την επίσημη επίσκεψη μαζί με τον Κούλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το ταξίδι του Κούλη ο οποίος είχε πάρει μαζί του και τον Μπουμπούκο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποδείχτηκε μέγα φιάσκο.

Παρά τα διθυραμβικά αφιερώματα, και τα δισεκατομμύρια που θα έρεαν στην Ελλάδα, αντί για την Κρήτη, οι άραβες πήγαν στην Αλβανία! Και μιλάμε για μία επένδυση μαμούθ ύψος 2 δισεκατομμυρίων €.

Στην Κρήτη την περιμέναμε, αλλά στην Αλβανία πήγε.

 Έκλεισε, λοιπόν, συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και του πολυεθνικού ομίλου ακινήτων Emaar Group, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για τη μετατροπή του λιμένα Δυρραχίου, με έργα προϋπολογισμού 2 δισ. ευρώ, σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά λιμάνια της Αδριατικής.

Εκπρόσωποι της αλβανικής κυβέρνησης μετέβησαν ήδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για συνομιλίες με τον ανωτέρω όμιλο, με στόχο την κατασκευή της μαρίνας του Δυρραχίου. Ο ιδρυτής του ομίλου Emaar Mohamed Alabbar, γνωστός ως ο κατασκευαστής και ο ιδιοκτήτης του ουρανοξύστη «Burj Khalifa» στο Ντουμπάι, σε δήλωσή του ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη επένδυση αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δυρραχίου, μετατρέποντας την παράκτια πόλη σε ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της Αδριατικής», ενώ πρόσθεσε ότι «θα αποτελέσει κίνητρο για εισροή περαιτέρω επενδύσεων και, κατά συνέπεια, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Αλβανία».

Προβλέπονται η κατασκευή μαρίνας για σκάφη αναψυχής, ενός σύγχρονου τερματικού επιβατικού σταθμού καθώς και κτίρια προς εμπορική χρήση και δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close