Ζουράρις για δανειστές: Θα τους πηδήξουμε εμείς! Λαμπρόπουλος προς κυβέρνηση: Βαστάτε και βαζελίνη, να μην τσούξει ο πισινός σας!

VAZELINH_215Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Δυστυχώς αυτός ο Χιλιοπροδομένος Ελληνικός λαός, είναι απροστάτευτος , απέναντι σε όλους αυτούς τους σιχαμένους και ελεεινούς, πολιτικούς απατεώνες. Και έτσι απροστάτευτος από το 2010, οδηγήθηκε στην σημερινή κατάσταση της οικονομικής , αλλά και ψυχολογικής εξαθλίωσης.

Και ο Ελληνικός λαός εγκαταλείφθηκε και προδόθηκε από όλους, γι΄αυτό και δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα.
Οι άθλιοι πολιτικοί τον κορόϊδευαν και άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έκαναν όταν έπαιρναν την κυβέρνηση. Αν αντιδρούσε ο λαός του έλεγαν είμαστε Δημοκρατικά εκλεγμένοι. Και ο λαός δεν ήξερε πως να αντιδράσει και τι να κάνει.
Η κάθε αντιπολίτευση έκανε πλάτες πάντα στην εκάστοτε κυβέρνηση και μόνο μπλα-μπλα για να διχάζει τον λαό. Και έτσι τα μέτρα κατά του λαού, πάντα πέρναγαν.

Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, εγκατέλειψε και πρόδωσε και αυτή τον λαό. Οι Εισαγγελείς που είναι οι φρουροί του Συντάγματος και οι προστάτες του δημοσίου συμφέροντος, ξεπουλήθηκαν και δεν αντιδρούσαν αυτεπαγγέλτως σε τίποτα. Και αν κάποιος έκανε διώξεις, οι υποθέσεις χάνονταν και πήγαιναν αρχείο.

Ακόμα και το ανώτατο ΣτΕ πρόδωσε τον θεσμό και τον εξευτέλισε με τις αποφάσεις του.

Όλοι λοιπόν οι πολιτικοί και οι δικαστικοί λειτουργοί, που έπρεπε να προστατεύουν το Σύνταγμα, τον λαό, την Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον, πουλήθηκαν, εξαγοράστηκαν και πρόδωσαν αυτόν το λαό και την πατρίδα που έπρεπε κανονικά να υπηρετούν.

Το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ το 2009 εξαπάτησαν τον λαό, αφού άλλα έλεγε στον λαό προεκλογικά, και τελείως άλλα έκανε, αφού αλλοίωσε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και παράνομα έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ.

ΆΛΛΑ ΈΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Όταν δύο αδέκαστοι εισαγγελείς , άνοιξαν τις οικονομικές υποθέσεις σκανδάλων και της ΕΛΣΤΑΤ, διώχθηκαν, απειλήθηκαν και οδηγήθηκαν σε παραίτηση. Ήταν οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.
Η Δικαιοσύνη δεν αποκάλυπτε, αλλά συγκάλυπτε τις προδοσίες.

Το ϊδιο και η επόμενη συγκυβέρνηση, που πριν τις εκλογές “σκοτώνονταν”, αλλά μετά συνεργάστηκαν, για το “καλό” του λαού και της πατρίδας.

Ένα “καλό”, που έφερε στην χώρα πείνα, φτώχεια , ανεργία, ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, χιλιάδες αυτοκτονίες και εικόνες κατοχής, με τον λαό να κοιμάται στο δρόμο και να περιμένει στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ.

Αλλά η εικόνα που μεταφέρει η προπαγάνδα προς τα έξω, είναι τα κουστούμια και οι δεξιώσεις στα “Eurogroup”, τα gay pride και η χλιδή των λίγων λαμογιών που τα έφαγαν μαζί με τους πολιτικούς απατεώνες, καταδικάζοντας έναν λαό, να ζει μέσα στην εξαθλίωση, χωρίς γιατρούς , φάρμακα, με διαλυμένη παιδεία, χωρίς πρόνοια και υποβαθμίζοντας συνεχώς τις ένοπλες δυνάμεις.

Υπύρξαν βέβαια και τα 18 σημεία ανακούφισης του λαού, που είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο Σαμαράς και φυσικά δεν τα είδε ποτέ ο λαός.

ΆΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Και ο λαός αγανάκτησε. Και είπε να φέρει στην εξουσία την “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”. Και από 4% που είχε πάντα, τις έδωσε ο λαός 36% και την έκανε κυβέρνηση με τους Ανεξ. Έλληνες.

Γιατί αυτοί δήλωναν αντιμνημονιακοί και προεκλογικά έλεγαν, πως θα καταργήσουν τα μνημόνια, θα φέρουν ανάπτυξη, και θα ψηφίσουν νόμους για να τελειώσουν τα μνημόνια και τις συνθήκες της λιτότητας και της δουλείας του λαού.
Και ο λαός πάλι τους πίστεψε. Και περίμενε να δει την κατάσταση να βελτιώνεται. Και πέρασε ένας μήνας και τίποτα. Πέρασαν δύο μήνες, τίποτα. Πέρασαν τρεις μήνες, τίποτα. Καμία βελτίωση του επιπέδου της ζωής. Η φτώχεια η ανεργία και οι αυτοκτονίες συνεχίζονταν. Και πέρασαν τέσσερις μήνες και τίποτα. Το μόνο που έβλεπε ο λαός είναι συζητήσεις, ταξίδια, “Eurogroup” και πάλι ταξίδια και διαπραγματεύσεις και πάλι “Eurogroup” και ταξίδια σε Μόσχα και σε Πεκίνο και πάλι “Eurogroup” και συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση σε καθημερινή βάση και κάθε εβδομάδα “Eurogroup”. Και μία μας έδινε λεφτά η Μόσχα, την άλλη μας έδινε περισσότερα το Πεκίνο, μετά ξανά η Μόσχα, μετά μας έδωσαν και οι “BRIGS” και όλα αυτά βέβαια, γιατί η “αριστερή” μας κυβέρνηση έκανε την δύσκολη και δεν υπέγραφε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που ήθελαν οι Ευρωπαίοι Δανειστές.

Και πέρασαν και πέντε μήνες και ακόμα τίποτα. Και εκβίασαν και τον λαό και έκλεισαν τις Τράπεζες και άφησαν τον λαό χωρίς λεφτά, την αγορά να στεγνώνει και τους συνταξιούχους να πεινάνε και με αυτές τις συνθήκες έκαναν και δημοψήφισμα. Περιμένοντας ο εξαθλιωμένος λαός να πει “ΝΑΙ”, για να ανοίξουν οι τράπεζες και να πάρει κανένα φράγκο.
Και αυτός ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ και ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ λαός τους είπε “ΟΧΙ”. Τους είπε με λίγα λόγια “πάρτε τα λεφτά σας και τα ΑΤΜ σας και βάλτε τα στον Ευρωπαϊκό σας πάτο”.

 

Αλλά αυτό το μη αναμενόμενο “ΟΧΙ”, τους “ξεβράκωσε” και τους ξεσκέπασε. Έτσι αναγκάζονται να πάνε και να υπογράψουν το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, γιατί πέρασε πολύς καιρός και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Τι και αν είπε ο λαός “ΌΧΙ”.

Τον λαό θα ακούσουν, ή τις εντολές που έχουν;

Τώρα είναι ευχαριστημένος και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος αλλά προπαντός ο Γεωργιάδης. Αυτό είναι η εθνική ενότητα. Το καταλάβαμε τώρα;;;

Η Εθνική ενότητα, είναι να είναι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι όλοι, μέσα στο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και ο Ελληνικός λαός να πεινάει και να αυτοκτονεί.

Αυτή είναι και η “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” κυβέρνηση. Mε τις Αντιμνημονιακές προεκλογικές εξαγγελίες. Που και αυτή κορόϊδεψε και εξαπάτησε τον λαό, για να του κλέψει την ψήφο. Και τώρα ετοιμάζεται να υπογράψει την Κυριακή, το ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΆΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ

 

Αλλά οι αριστεροί μέσα στην πολιτική τους ομάδα, διαθέτουν και διασκεδαστές. Γραφικούς και περιθωριακούς τύπους, που αρέσκονται είτε με την εμφάνιση τους , είτε με την αμπελοφιλοσοφικολατινοαρχαιοΕλληνική γραμματεία, να διασκεδάζουν τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους τηλεθεατές ή ακροατές.

Έχουν μπερδέψει προφανώς την Βουλή των Ελλήνων με τις θεατρικές σκηνές. Γιατί ο Ελληνικός λαός τους πληρώνει περί τα 17.000 ευρώ τον μήνα και αυτά τα δίνει για να του διαμορφώνουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και όχι για να παίζουν θέατρο.

Και πέντε μήνες κοροϊδεύουν τον εργοδότη τους Ελληνικό λαό, παίζοντας θέατρο.

Και σε κάποια στιγμή αυτός ο διασκεδαστής ο Ζουράρις, με έναν “βαρυσήμαντο πολιτικό λόγο” είπε για τους δανειστές μεταξύ άλλων “ψωλεκτασιών”, πως ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Και επειδή δεν είδα καμία αντίδραση από την κυβέρνηση, δείχνει πως συμμερίζεται την άποψη του.

Θέλω λοιπόν με πολύ κατανόηση και συμπάθεια, να πω προς τον βουλευτή και την Κυβέρνηση τα εξής: τώρα που θα πάτε την Κυριακή να τους “πηδήξετε”, να κρατάτε και βαζελίνη μαζί σας, γιατί όπως πολύ σωστά διέγνωσε ο κύριος Ζουράρις, αυτοί οι Ευρωπαίοι χρηματοσυμμορίτες, έχουν δημιουργήσει αυτήν την “βορβορώδη ψωλεκτασία”. Είναι βέβαιο λοιπόν πως η βαζελίνη θα χρειαστεί, γιατί μετά από το “πήδημα” ……. θα τσούζει.

Θα ήθελα να είμαι εκεί μπροστά για να δω ποιος θα “πηδάει” ποιον, αλλά θα το μάθουμε αυτό την Δευτέρα που θα γυρίσετε.

Η κουβέντα αυτή τώρα δεν είναι και τόσο πολιτική, αλλά βλέπετε έπρεπε να πάω στο επίπεδο του κ. Ζουράρι, προκειμένου να συνεννοηθούμε.

Αν τώρα την Κυριακή, αντί για τα “πηδήματα” πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στις προτάσεις σας, πως το ΔΑΝΕΙΟ που καλείται να αποπληρώσει η Ελλάδα, όπως προέκυψε από την επιτροπή αλήθειας του Χρέους, είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, είναι ένα μεγάλο μέρος του ΠΑΡΑΝΟΜΟ, είναι άλλο μέρος του ΕΙΔΕΧΘΕΣ, άλλο μέρος είναι ΑΠΕΧΘΕΣ και ένα μέρος είναι ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ.

Σε αυτό να συμπεριλάβετε πως και η πρώτη Διακρατική Δανειακή Σύμβαση που υπογράφτηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου, είναι Αντισυνταγματική.

Όλα αυτά βέβαια θα αποτελούσαν ισχυρά τεκμήρια σε μία Ελληνική Κυβέρνηση. Για σας πιθανόν να είναι άχρηστα. Όπως άχρηστη είναι και η πεντάμηνη διακυβέρνησή σας.

Γιατί με τον τρόπο που έχετε διαπραγματευτεί στο εξωτερικό και τον τρόπο που έχετε διαχειριστεί την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας , κατά την πεντάμηνη περίοδο της διακυβέρνησής σας, είναι φανερό πως κινείστε πάνω σε δύο άξονες.

Ο ένας είναι της συνέχισης των επώδυνων ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ κατά το πρότυπο της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, και ο άλλος άξονας είναι της άτακτης χρεοκοπίας.

Η ομαλή μετάβαση της χώρας σε ένα εθνικό νόμισμα, είναι όνειρο θερινής νυκτός, καθότι δεν έχει γίνει κατά το πεντάμηνο αυτό, καμία διεργασία και δεν έχει μπεί καμία υποδομή.

Είστε πραγματικά ένας πολιτικός θίασος, χωρίς καμία σοβαρότητα και χωρίς κανέναν σχεδιασμό. Ότι και να κάνετε, πάνω σε αυτούς τους δύο άξονες που κινείστε, είστε μοιραίοι για την χώρα και για τον Ελληνικό λαό.
Γιατί την Τρίτη λύση, της ομαλής μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, δεν την έχετε ούτε σε σχέδιο, οπότε να σας ευχηθώ για την Κυριακή.
ΚΑΛΟ “ΠΗΔΗΜΑ”

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button