Σου μειώνουν το οξυγόνο με τη μάσκα ..Εγκεφαλική νάρκωση-Καρκίνος -Θάνατος..

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ???
Ελληνίδες και Έλληνες. Εγώ την τεχνική του να «χρυσώνω χάπια» δεν την ξέρω.Οπότε, αρέσει δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει.Άλλωστε δεν ωφελεί κανέναν το «χάιδεμα των αυτιών» και αν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσει κάποιος,αυτό μπορεί να γίνει, μόνο με την αηδία και την φρίκη που μπορεί να του πρακαλέσει η γυμνή αλήθεια.
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ.ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΚΑ….. Π Α Ν Τ Ο Υ …!!!!!
Απεδείχθη δυστυχώς,ότι μεγάλο μέρος των Ελλήνων έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική νέκρωση.Και μπορεί βέβαια τα ποσοστά να είναι κάπως καλύτερα απο τον υπόλοιπο κόσμο,όπου η εγκεφαλική νέκρωση άγγιξε και το 100%,αλλά επειδή ακριβώς μιλάμε για Έλληνες δεν περιμέναμε να δούμε τόσους εγκεφαλικά νεκρούς, που εθελουσίως μειώνουν το οξυγόνο της αναπνοής τους και το χειρότερο δολοφονούν ή αρρωσταίνουν και τα παιδιά τους.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.
Διότι δίνει έγκριση ο «επεξεργαστής» του εγκεφάλου για να αυτοκτονεί μόνος του ο άνθρωπος φορώντας την ασφυξιογόνα μάσκα. Διότοι μην γελιέστε. Ασφυξία προκαλεί, διά της στερήσεως του οξυγόνου.
ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ..ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ.
Τώρα το πόσο ζεί ο άνθρωπος, εισπνέοντας μειωμένο οξυγόνο και τι βλάβες προκαλλεί και σε ποια κυρίως οργανα του ανθρώπου,αυτή η μείωση του οξυγόνου,αυτό θα το διαπιστώσουμε μεσα στον επόμενο χρόνο, διότι τέτοιο ΠΕΙΡΑΜΑ κατά των ανθρώπων,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ιατρικά στατιστικά.
Τα στατιστικά που υπάρχουν από κλινικές μελέτες,δείχνουν πως σε μείωση 30% του οξυγόνου αρχίζουν οι καρκινογεννέσεις,διότι αρχίζουν να μεταλλάσσονται τα κύτταρα σε καρκινικά,προκειμένου να επιβιώσουν στο τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί στον οργανισμό ή έλλειψη του οξυγόνου.Το να μεταλλαχθεί δηλαδή ένα υγιές κύτταρο σε καρκινικό είναι φυσιολογικός αμυντικός μηχανισμός του κυττάρου, για να μην πεθάνει από την ασφυξία, που του προκαλεί η έλλειψη του οξυγόνου. Στατιστικά επίσης απο κλινικές μελέτες υπάρχουν για τον κίνδυνο αιφνιδίου θανάτου, από την πτώση νυχτερινού κορεσμού οξυγόνου κάτω από το 78%.
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ και μειωθεί το οξυγόνο που εισπνέει κατά 22% ενώ καθ’ όλη την ημέρα που είναι ξύπνιος δεν θα καταλάβει τίποτα την στιγμη που θα κοιμάται θα σταματήσει η καρδιά του.
Αυτό που δεν το αμφισβητεί κανένας ούτε και η ιατρική επιστήμη είναι οτι η χρήση της μάσκας, όπως και οτιδήποτε εμποδίζει την φυσιολογική εισπνοή ενός υγιούς ανθρώπου, αυξάνει μεν την πτώση του κορεσμού οξυγόνου, (ως φυσιολογική συνέπεια αφού εμποδίζεται με κάτι η ελεύθερη αναπνοή) αλλά αυτό που δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα διότι δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες, είναι ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ η πτώση του οξυγόνου. Είναι 10%, 20%, 30%, 40%, ΠΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
Διότι μέχρι σήμερα,δεν είχε σκεφτεί η ιατρική επιστήμη,να υποβάλλει ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε πειράματα. Και ειδικά στο πιο επικίνδυνο για την υγεία του πείραμα που είναι η μείωση του οξυγόνου. Δηλαδή του πιο ζωτικού για τον άνθρωπο στοιχείου της φύσης, που χωρίς αυτό ΔΕΝ ΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ.
Τι να έκανε δηλαδή η επιστήμη; ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΕ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ» ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;;Αυτό το «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΟ» ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ όλοι αυτοί οι ΔΟΛΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ που προσπαθούν να επιβάλλουν την δολοφονική μάσκα στους υγιείς ανθρώπους, για να τους ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ στον ΚΑΡΚΙΝΟ και στον ΘΑΝΑΤΟ.
Και δυστυχώς η εγκεφαλική ΝΕΚΡΩΣΗ που έχει επέλθει στους ανθρώπους δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν
τον ΚΑΡΚΙΝΟ και τον ΘΑΝΑΤΟ στα οποίο οδηγούν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ η οποία μειώνει ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ στοιχείο της ζωής που είναι ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ. Ήδη έχουν αρχίσει να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ πρωτόγνωρα στατιστικά για την ανθρωπότητα και παρακολουθουμε απλά τον ΧΡΟΝΟ ζωής που έχουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ανάλογα με το μέγεθος του ποσοστού της μείωσης του ΟΞΥΓΟΝΟΥ.
Άλλοι έχουν ήδη πεθάνει, κάποια παιδιά πέθαναν στα σχολεία κάποια άλλα θα πεθάνουν αργότερα, σε πολλά έχουν αρχίσει να παρουσιαζονται, νευρολογικές και εγκεφαλικές μη αναστρέψιμες βλάβες που θα γίνουν αντιληπτές συν τω χρόνω. Κάποιοι έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν ήδη καρκινογεννέσεις που θα εμφανίσουν αργότερα τα συμπτώματα και όσο βέβαια συνεχίζεται η καθημερινή χρήση της μάσκας τόσο αυξάνεται η τοξικότητα στον οργανισμό και όλες οι βλαβερές συνέπειες που προέρχονται από την μείωση του οξυγόνου.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΝΕΚΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?
«Σώπα ρε. Συνομωσιολόγοι είμαστε»..
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ερευνητής-αρθρογράφος
Υ.Γ. Τις μάσκες θα τις επιβάλλουν ΠΑΝΤΟΥ. Την αστυνόμευση την έχουν αφήσει στα λαμόγια που ζουν ανάμεσά μας για να σου λένε «γιατί δεν φοράς μάσκα»; Η μάσκα θα γίνει μόνιμη και με αυτόν το τρόπο θέλουν να φέρουν μείωση πληθυσμού.Από την μείωση του οξυγόνου και τους καλπάζοντες καρκίνους θα πεθαίνουν οι άνθρωποι
και από «κορωνοϊό» θα σου λένε.Ήδη τις μάσκες τις έχουν επιβάλλει από τέλος Ιουλίου και τα αποτελέσματα θα φανούν σιγά σιγά.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button