Δικαστήριο έκοψε τον περιορισμο για λειτουργία καταστημάτων απο τις 23.00

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας συμβιβάστηκε και προτείνει μάσκα!!!

Το Διοικητικό Δικαστήριο του Βερολίνου ακύρωσε σήμερα την υποχρέωση που επιβλήθηκε στα μπαρ και τα εστιατόρια της γερμανικής πρωτεύουσας να παραμένουν κλειστά καθημερινά από τις 23:00 έως τις 06:00 με στόχο να περιορισθεί η πανδημία του νέου κορονοϊού.

Στο δικαστήριο είχαν προσφύγει Βερολινέζοι εστιάτορες που αντιτίθενται σ’ αυτούς τους νυκτερινούς περιορισμούς, οι οποίοι έχουν επιβληθεί από τις 10 Οκτωβρίου. Η απόφαση αυτή μπορεί να εφεσιβληθεί ενώπιον του Ανώτερου Διοικητικού Δικαστηρίου του Βερολίνου-Βραδεμβούργου.

Στην Ελλάδα τα Επιμελητήρια και οι εμπορικοί σύλλογοι τι κάνουν?

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση να ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ!!!!! Δηλαδή συμβιβάστηκαν με την Κυβέρνηση που υπακούει στα Παρανοικα Ναζίδια της Νεας Τάξης!!!!

Δεν ελαβαν υπόψη τους τι κατέθεσαν χιλιάδες Γιατροί απο ολο τον κοσμο και τι εγινε στο συνέδριο Ιατρών  της Αθήνας…Η μάσκα κόβει το οξυγόνο και προκαλεί μη αναστρέψιμες βλάβες ..

Ο εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας συμβιβάστηκε με την Κυβέρνηση της απάτης και σου λεει ΜΑΣΚΑ για να να πάθεις ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ να μειωθεί το οξυγόνο σου .

Τα στατιστικά που υπάρχουν από κλινικές μελέτες,δείχνουν πως σε μείωση 30% του οξυγόνου αρχίζουν οι καρκινογεννέσεις,διότι αρχίζουν να μεταλλάσσονται τα κύτταρα σε καρκινικά,προκειμένου να επιβιώσουν στο τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί στον οργανισμό ή έλλειψη του οξυγόνου.Το να μεταλλαχθεί δηλαδή ένα υγιές κύτταρο σε καρκινικό είναι φυσιολογικός αμυντικός μηχανισμός του κυττάρου, για να μην πεθάνει από την ασφυξία, που του προκαλεί η έλλειψη του οξυγόνου. Στατιστικά επίσης απο κλινικές μελέτες υπάρχουν για τον κίνδυνο αιφνιδίου θανάτου, από την πτώση νυχτερινού κορεσμού οξυγόνου κάτω από το 78%.Ήδη έχουν αρχίσει να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ πρωτόγνωρα στατιστικά για την ανθρωπότητα και παρακολουθούμε απλά τον ΧΡΟΝΟ ζωής που έχουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ανάλογα με το μέγεθος του ποσοστού της μείωσης του ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας σε λίγους μήνες θα ψάχνει ΠΕΛΑΤΕΣ στα ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ και τα ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ..

Χάθηκε το Αγωνιστικό κίνημα η αντίδραση και η ανυπακοή που εδω θα έπρεπε να ηταν σημαία.. Προτείνουν Μάσκα!!!

Μάσκα = ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΟΚ… Με τι ορεξη θα έρθει ο αλλος να ψωνίσει οταν μπαίνει σε κατάστημα και βλέπει τους υπαλλήλους με μάσκα ..Μόνο και μόνο αυτή η εικόνα σε ΔΙΩΧΝΕΙ…Πάνε μονο για τα απαραίτητα η τα αγοράζουν μέσω διαδικτύου η ντελιβερυ….Η κίνηση στα μαγαζιά επεσε και απο την αποδοχή της Μάσκας απο τους επαγγελματικούς συλλόγους…που συμβιβάστηκαν και παράλληλα δεν προστάτεψαν τους πελάτες τους..

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close