“Ναύαρχος” Μπουμπούκος: Δεν θα το βυθίσουμε!!! Η Τουρκία νέα Navtex για 18/08/20

Κλιμακώνουν την κρίση οι Τούρκοι, ανακοινώνοντας με νέα παράνομη NAVTEX εκτοξεύσεις πυραύλων στο Καστελόριζο για τις 18 Αυγούστου. Με τη NAVTEX οι Τούρκοι ανακοινώνουν ότι θα κάνουν “δοκιμές πυραύλων” σε μία περιοχή κοντά στο Καστελόριζο, ενώ η Ευρώπη “κοιμάται” και η Γαλλία είναι η μοναδική χώρα που υποστηρίζει τις ελληνικές θέσεις.

Η Άγκυρα “γκριζάρει” την Ελληνική ΑΟΖ και οι έως τώρα οι ενδείξεις υποδεικνύουν πως οι Τούρκοι δεν θα κάνουν πίσω αν η Αθήνα δεν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σκοπό την αποφυγή ενός θερμού επεισοδίου ή ενός πολέμου.

Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ….σε ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

Αυτό που διαμήνυσε σήμερα στους πολιτικούς αρχηγούς ο Κούλης ηταν, πώς, δεν υπάρχει  σοβαρή ανησυχία για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Υπήρξε παρέμβαση (Μέρκελ) και το σκηνικό ηρέμησε. Διαβεβαίωσε επίσης, πως, το ερευνητικό σεισμογραφικό σκάφος “Oruc Reis”, δεν πρόκειται να αποπλεύσει αύριο από το λιμάνι της Αττάλειας. Να πάτε διακοπές στο Καστελόριζο. Εγώ θα πάω στη Χάλκη στις 6 Αυγούστου. Αυτά είπε ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΜΕΡΚΕΛ…το καλό παιδι ο Κουλης…Γιατί αν υπήρχε πρωθυπουργός Ελλάδας δεν θα σερνόταν στη ποδιά της Γερμαναρίας..

Για να το λέει ο Κούλης κάτι ξέρει,κάτι έδωσε.Ο δε “ναύαρχος” Μπουμπούκος  «η Ελλάδα δεν θα βυθίσει αλλά θα προσπαθήσει να εμποδίσει το σεισμογραφικό, καθώς δεν είναι γεωτρύπανο». Εστειλε δηλαδή το μήνυμα υποχώρησης..

Όταν οι Ελληνες καταλάβουν τι πολιτικά τομάρια έχουμε και πως πουλάνε την Χώρα τον ορυκτό πλούτο και εκτελουν εντολές Ξένων Συμφερόντων να δούμε που θα κρυφτούν όλοι τους..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close