Είμαστε σε πόλεμο…Τον πιο καταστροφικό πόλεμο που έχει πολεμήσει ποτέ η ανθρωπότητα

We Are at War By Peter Koenig

Global Research, January 24, 2021 (First published by Global Research on January 9, 2021)

Είμαστε σε πόλεμο. Ναι. Και δεν εννοώ τη Δύση ενάντια στην Ανατολή, ενάντια στη Ρωσία και την Κίνα, ούτε ολόκληρο τον κόσμο ενάντια σε έναν αόρατο ιό κορώνας.

Όχι. Εμείς, οι απλοί άνθρωποι, πολεμάμε ενάντια σ’ ένα ολοένα πιο αυταρχικό και τυραννικό ελιτίστικο παγκοσμιοποιημένο σύστημα, το οποίο κυβερνάται από μια μικρή ομάδα πολυδισεκατομμυριούχων, που είχε προγραμματίσει πριν από δεκαετίες να αναλάβει εξουσία πάνω στους ανθρώπους, να τους ελέγξει, να τους μειώσει σε αυτό που μια ελάχιστη ελίτ πιστεύει ότι είναι ένας «επαρκής αριθμός» για να κατοικήσει η Μητέρα Γη – και να ψηφιοποιήσει και ρομποτοποιήσει τους υπόλοιπους επιζώντες, ως ένα είδος σκλάβων.

Είναι ένας συνδυασμός του μυθιστορήματος “1984” του George Orwell και του “Brave New World” του Aldous Huxley.

Καλώς ήλθατε στην εποχή των μετανθρώπων. Αν το επιτρέψουμε…

Εμβολιασμός

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτείται εμβολιασμός με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, για να εγχυθούν διαγονιδιακές ουσίες που μπορεί να αλλάξουν το DNA μας, για να μην αφυπνιστούμε ή τουλάχιστον μια κρίσιμη μάζα να μην συνειδητοποιήσει (τι συμβαίνει) ώστε ν’ αλλάξει τη δυναμική. Επειδή η δυναμική δεν είναι προβλέψιμη, ειδικά όχι μακροπρόθεσμα.

Ο πόλεμος είναι αληθινός και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιούμε, τόσο πιο γρήγορα όσοι βρίσκονται με μάσκες και όσοι βρίσκονται σε κοινωνική απόσταση αποκτούν επίγνωση των παγκόσμιων απάνθρωπων δυστοπικών καταστάσεων, που έχουμε επιτρέψει στις κυβερνήσεις μας να μας επιβάλλουν, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητά μας να ξαναποκτήσουμε τους κυρίαρχους εαυτούς μας.

Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με εντελώς παράνομους και καταπιεστικούς κανόνες, που όλοι επιβάλλονται με το πρόσχημα της «προστασίας της υγείας».

Η μη-υπακοή τιμωρείται με τεράστια πρόστιμα. Στρατιωτικοί και αστυνομικοί κανόνες: Χρήση μάσκας, κοινωνική αποστασιοποίηση, μη μετακίνηση έξω της επιτρεπόμενης ακτίνας από τα σπίτια μας, εγκλεισμός, απομάκρυνση από τους φίλους και τις οικογένειές μας.

Στην πραγματικότητα, όσο πιο γρήγορα, Εμείς, οι Άνθρωποι, αναλάβουμε ένα παλιό ξεχασμένο χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους – «ενότητα» – και πολεμήσουμε αυτόν τον πόλεμο με συναδελφικότητα, με την αγάπη μας για τον άλλον, για την ανθρωπότητα, με την αγάπη μας για τη ΖΩΗ και την Αγάπη για τη Μητέρα Γη, τόσο πιο γρήγορα θα γίνουμε ξανά ανεξάρτητοι, όντα με αυτοπεποίθηση, ένα χαρακτηριστικό που έχουμε χάσει σταδιακά τις τελευταίες δεκαετίες, το αργότερο από την αρχή της νεοφιλελεύθερης επέλασης της δεκαετίας του 1980.

Κομμάτι μετά από μικροσκοπικό κομμάτι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών δικαιωμάτων έχει αποκοπεί με ψευδή προσχήματα και προπαγάνδα – «ασφάλεια» – στο σημείο που εμείς, πνιγμένοι σε προπαγανδισμένους κινδύνους κάθε είδους, παρακαλέσαμε για περισσότερη ασφάλεια και χαρίσαμε ευχαρίστως περισσότερες από τις ελευθερίες μας και τα δικαιώματά μας. Πόσο θλιβερό!

Τώρα, το σαλάμι έχει τεμαχιστεί

Ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι δεν έχει απομείνει τίποτα. Είναι ανεπανόρθωτο.

Το έχουμε επιτρέψει να συμβεί μπροστά στα μάτια μας, εξαιτίας της υπόσχεσης παρηγοριάς και των ψεμάτων της προπαγάνδας αυτών των μικρών ομάδων ελιτιστών – των Παγκοσμιοποιητών, στη δίψα τους για απεριόριστη δύναμη και ατέλειωτη απληστία – και ασταμάτητες διευρύνσεις του πλούτου τους, των δισεκατομμυρίων τους.

Είναι όμως τα δισεκατομμύρια οποιασδήποτε νομισματικής ένωσης «πλούτη»; Αμφίβολο. Δεν έχουν αγάπη. Δεν έχουν ψυχή,  δεν έχουν καρδιά. Είναι απλά μια μηχανική αντλία αίματος που τους κρατά ζωντανούς – αν μπορείτε να το ονομάσετε «ζωή».

Αυτοί οι άνθρωποι, οι Παγκοσμιοποιητές, έχουν βυθιστεί τόσο βαθιά στην ηθική τους δυσλειτουργία, εντελώς άδειοι από ήθος, που ήρθε η ώρα τους ή να λογοδοτήσουν απέναντι στα διεθνή πρότυπα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας – παρόμοια με αυτά που έγιναν στις δίκες της Νυρεμβέργης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – ή να εξαφανιστούν, τυφλωμένοι από μια νέα εποχή του Φωτός.

Καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που αφυπνίζονται αυξάνεται, οι Δυτικοί που έχουν την εξουσία στα χέρια τους (PTB) γίνονται ολοένα και πιο νευρικοί και δεν φείδονται καμίας προσπάθειας για να εξαναγκάσουν κάθε είδους ανθρώπους, παρακυβερνητικούς, διοικητικό προσωπικό, ιατρικό προσωπικό, ακόμη και ανεξάρτητους ιατρούς να υπερασπιστούν και να προωθήσουν την επίσημη αφήγησή τους.

Είναι τόσο προφανές, όταν έχετε γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους σε «φυσιολογικούς» καιρούς, οι προοδευτικές απόψεις τους ξαφνικά να στρέφονται κατά 180 μοίρες, στην επίσημη αφήγηση, υπερασπιζόμενοι τα κυβερνητικά ψέματα, τα ψέματα των εξαγορασμένων «επιστημονικών Task Forces» που «συμβουλεύουν» τις κυβερνήσεις και, ως εκ τούτου, παρέχουν στις κυβερνήσεις άλλοθι για να “σφίξουν τις βίδες” λίγο περισσότερο (οι παρατηρήσεις της κυρίας Μέρκελ) γύρω από τον λαό, τους ίδιους ανθρώπους που οι κυβερνήσεις θα έπρεπε να υπερασπιστούν και να εργαστούν γι’ αυτούς. Τα ψέματα και τα παραπλανητικά μηνύματα προέρχονται από «επιστήμονες» που μπορεί να τους είχαν υποσχεθεί «αιώνιες, ατελείωτες κλίμακες καριέρας», ή μήπως ζωές σε έναν κρυφό παράδεισο;

Τι περισσότερο μπορούν να πάρουν ως αντάλλαγμα για να προσπαθούν να ανατρέψουν τις απόψεις των φίλων τους, των συναδέλφων τους, των ασθενών τους σχετικά με τη φρίκη της νόσου «covid-19»;

– Ενδεχομένως κάτι τόσο καλό όσο η ίδια η ζωή. Και βασικά είναι δωρεάν για τους άπληστους πλούσιους. Για παράδειγμα, ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί με τις τοξικές ενέσεις, ίσως  με ένα placebo – ανοίγοντας τον κόσμο των ταξιδιών και ευχάριστων δραστηριοτήτων σε αυτούς όπως «πριν».

Παρεμπιπτόντως, έχει παρατηρήσει κάποιος ότι σε αυτή τη χειμερινή περίοδο γρίπης 2020/2021, η γρίπη έχει εξαφανιστεί; – Γιατί; – Διπλώθηκε βολικά σε covid, για να παχύνει και να παραφουσκώσει τις στατιστικές covid.  Αυτό είναι απαραίτητο, υπαγορευμένο από τους Παγκοσμιοποιητές, το «αόρατο» κορυφαίο κλιμάκιο, των οποίων τα ονόματα μπορεί να μην προφέρονται. Οι κυβερνήσεις πρέπει να συμμορφωθούν με τα « ποσοστά covid», προκειμένου να επιβιώσουν από τη σφύρα των Παγκοσμιοποιητών.

Άλλα ειδικά προνόμια για επιλεγμένους και συμμορφούμενους υπερασπιστές της επίσημης αφήγησης, τους με placebo εμβολιασμένους, μπορεί να περιλαμβάνουν απαλλαγή από κοινωνικές αποστάσεις, χρήση μάσκας, καραντίνα – και ποιος ξέρει, ένα τεράστιο χρηματικό βραβείο. Τίποτα δεν θα ήταν εκπληκτικό, όταν βλέπετε πώς αυτό το μικροσκοπικό σατανικό κύτταρο αναπτύσσεται σαν καρκίνος για να αναλάβει την πλήρη εξουσία του κόσμου – συμπεριλαμβανομένης και ιδιαίτερα της Ρωσίας και της Κίνας, όπου θάβονται το μεγαλύτερο μέρος των φυσικών πόρων του πλανήτη και όπου τεχνολογικές και οικονομικές πρόοδοι ξεπερνούν κατά πολύ την άπληστη οικονομία της Δύσης. Δεν θα πετύχουν.

Τι γίνεται αν τα άτομα δεν συμπεριφέρονται σωστά;

– Απώλεια θέσεων εργασίας, ανάκληση ιατρικών αδειών, σωματικές απειλές για οικογένειες και αγαπημένα πρόσωπα και πολλά άλλα.

Οι σατανικές ενέργειες των Παγκοσμιοποιητών και οι δωροδοκίες χτυπούν τοίχο στην Ανατολή, όπου έρχονται αντιμέτωποι με μορφωμένους και αφυπνισμένους ανθρώπους.

Είμαστε σε πόλεμο. Πράγματι. Το 99,999% έναντι του 0,001%

Οι τακτικές τους είναι “διαίρει και βασίλευε”, συνοδευόμενες από αυτήν την τελευταία λαμπρή ιδέα: την εξαπόλυση ενός αόρατου εχθρού, ενός ιού, μιας π(λ)ανδημίας και μιας εκστρατείας φόβου για να καταπιέσουν και να τυραννήσουν ολόκληρο τον κόσμο, όλες τις 193 χώρες-μέλη του ΟΗΕ.

Οι διαβόητες λέξεις, που έχουν ειπωθεί ήδη, περισσότερο από μισό αιώνα πριν, από τον προστατευόμενο του Rockefeller, Henry Kissinger, έρχονται στο μυαλό:

«Όποιος ελέγχει την προμήθεια τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους. Όποιος ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους. Όποιος ελέγχει τα χρήματα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο».  

Παρακάτω αναφέρονται μερικές γραμμές και σκέψεις ενός άρθρου γνώμης της 1ης Ιανουαρίου 2021, στο RT (Russia Today) της Helen Buyniski με τίτλο «Εμφύλιος πόλεμος, ιατρικές διακρίσεις, δορυφόροι κατασκοπείας και βιονικά ανθρωποειδή! Πώς το 2021 θα μπορούσε να μας κάνει να νοσταλγούμε το 2020». Το άρθρο μπορεί να μας δείχνει σε μια κατεύθυνση του τι μπορεί να συμβεί το 2021, το οποίο σίγουρα δεν λαχταρούμε:

«Οι άνθρωποι παντού είναι πρόθυμοι να αποχαιρετήσουν το 2020, μια χρονιά κατά την οποία οι ζωές μας ανατράπηκαν από μια ελίτ τρελή για δύναμη που άδραξαν την πανδημία Covid-19 ως ευκαιρία για να περάσουν σε πλήρες αστυνομικό κράτος.

Αλλά προσέξτε για ποιο πράγμα εύχεστε… Το απλό ανέβασμα ενός νέου ημερολογίου δεν κάνει τίποτα για ν’ αντιμετωπίσει την αυξανόμενη καταστολή και την τυραννία, η οποία φαίνεται βέβαιο ότι θα φτάσει σε ένα οριακό σημείο.

Η ανθρωπότητα έχει σπρωχτεί στα όριά της με αυθαίρετους κανόνες, επιβεβλημένη φτώχεια και επιτακτική απομόνωση – θα χρειαστεί μόνο ένα σπινθήρας ή δύο για να εκραγούν τα πράγματα». 


Και το άρθρο συνεχίζει: 

«Καθώς τα εμβόλια κυκλοφορούν στο ευρύ κοινό, το χάσμα μεταξύ εκείνων που υπακούουν στους κανόνες και των αντιφρονούντων θα αυξάνεται συνεχώς. Εκείνοι που αρνούνται να πάρουν το τρύπημα θα αντιμετωπίζονται ως παρίες, αποκλεισμένοι από ορισμένους δημόσιους χώρους και θα τους λένε ότι εξαιτίας τους η ζωή δεν έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό,  ακριβώς όπως έχουν οι λεγόμενοι “αντι-μασκαριστές”».

Και πιο λαμπρές προοπτικές: 

«Όποιος δεν είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα της πρόσληψης μιας πειραματικής χημικής ένωσης, για την οποία οι κατασκευαστές έχουν πάρει ασυλία από οποιεσδήποτε αγωγές, θα θεωρηθεί εχθρός του κράτους, ακόμη και θα χωριστεί από τα παιδιά του ή θα απομακρυνθεί από το σπίτι του ως κίνδυνος για την υγεία. Οι γείτονες θα ρουφιανεύουν με χαρά ο ένας τον άλλον για το ισοδύναμο μιας επιπλέον μερίδας σοκολάτας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και τα πιο δουλικά υπάκουα άτομα θα μπορούσαν να καταλήξουν σε “στρατόπεδα συγκέντρωσης” έχοντας ενοχλήσει το λάθος άτομο». 


Ναι, είμαστε στη μέση πολέμου

Ένας πόλεμος που έχει ήδη καταστρέψει την κοινωνία μας, έχει διχάσει οικογένειες και φίλους.

Εάν δεν προσέξουμε, ίσως να μην τολμάμε να κοιτάξουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας στα μάτια, διότι γνωρίζαμε, θα έπρεπε να γνωρίζουμε, τι ήταν και τι συμβαίνει, τι γίνεται, από μια μικρή σκοτεινή δύναμη ελίτ – τους Παγκοσμιοποιητές. Πρέπει να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας και να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό μ’ ένα αφυπνισμένο μυαλό συνειδητότητας και μια καρδιά γεμάτη αγάπη – αλλά και με έντονη αντίσταση. 

Εάν αποτύχουμε να σταθούμε όρθιοι και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, αυτός ο πόλεμος θα συνεχίζεται για να προετοιμάσει τις μελλοντικές γενιές να απέχουν από το να συναθροίζονται με άλλους ανθρώπους.

Ήδη κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας να κρατούν μακριά τους φίλους, τους συναδέλφους στο σχολείο, τους συνομηλίκους τους και να μην παίζουν σε ομάδες το ένα με το άλλο – ως το Νέο Φυσιολογικό.

Οι αυτοανακηρυγμένοι προστάτες – η αφρόκρεμα της σοδειάς του πολιτισμού – οι Γκλομπαλιστές σατανικοί αφέντες, έχουν ήδη θέσει σε κίνδυνο και συνεχίζουν να το κάνουν, τα εκπαιδευτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο για να ενσταλάξουν σε παιδιά και νέους ενήλικες ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την επιβίωση και η “κοινωνική απόσταση” είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε.

Ένα video που πρέπει να δείτε: “Παιδιά της Μεγάλης Επανεκκίνησης” 

 

Σπάζοντας την κοινωνική δομή – Προς απολυταρχική διακυβέρνηση 

Αυτοί, οι Παγκοσμιοποιητές, ξέρουν πολύ καλά ότι μόλις ένας πολιτισμός χάσει τη φυσική του συνοχή, η κοινωνική δομή σπάζει – η ίδια η δομή που κρατά έναν πολιτισμό μαζί και δυναμικά προχωρά – κι έχουν κερδίσει τη μάχη. Ίσως όχι τον πόλεμο, αφού ο πόλεμος θα διαρκέσει όσο υπάρχει αντίσταση. Η «δυναμική πρόοδος» – ή απλά η ίδια η δυναμική – είναι ο εφιάλτης τους, επειδή η δυναμική είναι αυτό που κάνει τη ζωή να χτυπά – τη ζωή, τους ανθρώπους, τις κοινωνίες, ολόκληρα έθνη και ηπείρους. Χωρίς δυναμική η ζωή στον πλανήτη θα σταματούσε.

Και αυτό θέλουν: ένα δικτάτορα υπέρμαχο της Παγκοσμιοποίησης, που ελέγχει έναν μικρό πληθυσμό σκλάβων ή σκλάβους-ρομπότ, που κινούνται μόνο όταν τους λένε, δεν κατέχουν τίποτα και τους δίνεται ένα ψηφιακό παγκόσμιο εισόδημα ελεγχόμενο με τεχνολογία blockchain, που, ανάλογα με τη συμπεριφορά και την υπακοή τους, μπορεί να χρησιμοποιούν για να αγοράσουν φαγητό, ευχαρίστηση και άνεση. Μόλις οι σκλάβοι είναι αναλώσιμοι ή αδιόρθωτοι, οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι εγκέφαλοί τους απλώς απενεργοποιούνται –  “αναπαύονται εν ειρήνη”.

Αυτός μπορεί να αποδειχθεί ο πιο καταστροφικός πόλεμος που έχει πολεμήσει ποτέ η ανθρωπότητα.

Είθε εμείς, οι Λαοί, να διακρίνουμε αυτή τη φρικτή απάτη, που ήδη παίζεται, μέσα στο πρώτο έτος της ατζέντας του ΟΗΕ 21/30.

Και είθε Εμείς, οι Λαοί, οι απλοί άνθρωποι, να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο ενάντια σε μια διψασμένη για εξουσία ελίτ και τους εξαγορασμένους διαχειριστές της και «επιστήμονες» σε όλο τον κόσμο – και να αποκαταστήσουμε μια κυρίαρχη, χωρίς μάσκες, συνεκτική κοινωνία – με αλληλεγγύη.

—————-

Δείτε τα ακόλουθα άρθρα του Peter Koenig σχετικά με το “The Great Reset” στο Global Research:

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) γνωρίζει καλύτερα – το «Great Global Reset» μετά τον Covid

Ο μετά τον Covid Κόσμος, Το διαβολικό έργο του WEF: «Επανεκκίνηση του μέλλοντος της ατζέντας εργασίας» – Μετά το «The Great Reset».Ένα τρομακτικό μέλλον

Die Post-Covid-Welt, das teuflische Projekt des WEF: «Επανεκκίνηση του μέλλοντος της ατζέντας εργασίας» – Nach dem “Großen Reset”. Eine erschreckende Zukunft

COVID και η τεχνητή γιγαντιαία παράπλευρη ζημιά: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση – Μια έκκληση για πολιτική ανυπακοή

Covid-19: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση Αναθεωρημένη. Τρομακτικές απειλές, ανταμοιβές για υπακοή… 


*******************

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για πάνω από 30 χρόνια για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Κάνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. 

Γράφει τακτικά σε διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Ενδόρρηξη – Ένα οικονομικό θρίλλερ για τον πόλεμο, την περιβαλλοντική καταστροφή και την εταιρική απληστία και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney “Όταν η Κίνα φτερνίζεται: Από τον εγκλεισμό του κορωνοϊού στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική κρίση” (When China Sneezes: From the Coronavirus Lock to the Global Politico-Economic Crisis) (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020). 

Ο Peter Koenig είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (Centre for Research on Globalization). 

globalresearch.ca

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button