Μετά τον “Χαρτοπετσέτα” ο Μητσοτάκης στη Κέρκυρα για τη μπίζνα του Ερημίτη.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Την Κέρκυρα ως τόπο άντλησης ψήφων στοχοποίησαν Τσίπρας και Μητσοτάκης…Όσον αφορά τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  και γνωστό στη Λευκίμμη ως Χαρτοπετσέτα  τόλμησε να έρθει στο νησί μετά το ξύλο που έριξε στους κατοίκους της Νότιας Κέρκυρας με τα ΜΑΤ και τον πρώην Δήμαρχο-Στρατάρχη  Νικολούζο. ..Δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στη Λευκίμμη.

Έκανε στροφουλίδρες στο Κέντρο της πόλης γιατί είχε πει  οτι δεν θα έπεφτε ούτε χαρτοπετσέτα στο ΧΥΤΑ…κάνοντας πως το ξέχασε…

Όπως ξέχασε και την προδοσία της Μακεδονίας.Η Καταστροφή που προξένησε στη Χώρα δεν ήταν εμπόδιο να συνεχίζει να βρίσκεται στο πολιτικό στίβο. Ήρθε πλαισιωμένος από την κυρία Αχτσιόγλου που υποκλίθηκε στις απαιτήσεις των δανειστών για περικοπές δαπανών και ιδιωτικοποιήσεις και την  Νοτοπούλου που από καθαρίστρια με το “σπαθί” της έγινε υπουργός για να μοιράσει υποσχέσεις και να αναθεωρήσει δηθεν τη θέση του για τον Ερημίτη…Για να κερδίσει λίγα ψηφουλάκια ώστε να είναι στην επόμενη συγκυβέρνηση.

Ο κύριος “Χαρτοπετσέτας”  όπως τον αποκαλούν στη Λευκίμμη ανέβηκε στην εξουσία εξαπατώντας τους Ελληνες υποσχόμενος να διώξει την Τρόικα και να μην υπογράψει μνημόνια. Άφησε πίσω του μια καταστροφική λιτότητα και  ταπείνωση για τα Εθνικά μας θέματα και την Μακεδονία.

Ο Μητσοτάκης ερχεται και αυτός στη Κέρκυρα το Σάββατο  στις 11 Ιουλίου για να δει περισσότερο την “επένδυση” του Ερημίτη που ήταν προαπαιτούμενο των Δανειστών και Εβραϊκών κύκλων…Την Κέρκυρα την έχουν “γραμμένη” κανονικά..

Μήπως ερχεται για να αναγγείλει τον άξονα Βορρά Νότου? Μήπως ερχεται για να εξαγγείλει την αναβάθμιση της πορθμιακης γραμμής σε κοντινότερο σημείο και την Ένωση της με την Εγνατία ώστε  με αυτή την κίνηση  η Κέρκυρα να γίνει κέντρο προσέλκυσης και προσβάσιμη σε όλους? Όχι ερχεται να δει τις μπίζνες των φιλαράκων του και τα αναπτυξιακά έργα στο νησί που θα έδιναν πνοή  θα τα θάψει όπως οι προηγούμενοι..

Ήδη η Κυβέρνηση συγκαλύπτει πολλά σκάνδαλα στο νησί  και αφήνει τα εργολαβικά συμφέροντα να αποκομίζουν δεκάδες εκατομμύρια..Αφήνει ακόμη και τα Κλεφτρόνια του Τουρισμού να αρπάζουν τα χρήματα των Τουριστών παρα τις καταγγελίες με πλήρη αποδεικτικά στοιχεία και video ρεπορτάζ που έχουν κατατεθεί  σε Λιμεναρχείο , Υπουργείο Τουρισμού-ΕΟΤ  και Υπουργείο Ναυτιλίας δυσφημίζοντας το νησί .για να κερδίζουν Ιδιωτικά συμφέροντα .δείχνοντας ευθέως ότι συνεργάζεται με  παρανομούντες  στο νησί αφήνοντας να δρουν Ιδιωτικά συμφέροντα που οι καραμπινάτες παρανομίες τους κουκουλώνονται.

Στο τομέα της διασύνδεσης του νησιού μας αφήνει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ να δρουν και  λειτουργούν παράνομα με το  Λιμεναρχείο Υπουργείο Τουρισμού και ΕΟΤ να κρατάνε στα συρτάρια τους..υποθέσεις σκανδάλων…Μάστορας στο κουκούλωμα ο Κυριάκος και οι Πολιτικοί επικεφαλείς των Αρμόδιων Υπουργείων δεν καθαρίζουν τις υποθέσεις αυτές αποδεικνύοντας ότι η σήψη και η διαφθορά έχει φθάσει στο μεδούλι…

Έρχεται για μια ακόμη επικοινωνιακή υπέρ παραγωγή σε ένα νησί που κατέστρεψε Οικονομικά όπως όλη την Ελλάδα διότι υπακούει στους οπαδούς της μείωσης πληθυσμού και με όπλο τον Κορωνοιό την μεγαλύτερη συνωμοσία κατά των πολιτών κατάργησε όλα τα θεμελιώδη δικαιωματα των πολιτών και διέλυσε την επιχειρηματικότητα τον πυλώνα του Τουρισμού  και την οικονομία..

Απο τον Σεπτέμβριο κει μετά θα φανερώσουν το πραγματικό τους πρόσωπο  στους πολίτες γιατί ακολουθούν τους δολοφόνους με το Τσιπάκι  τον bill Gates Σόρος και Βερολίνο…Εκχώρησε  κυριαρχικά δικαιωματα /ΑΟΖ στην  Ιταλία και ερχεται στο νησί για να παίξει ένα ακόμη σόου πριν προχωρήσει σε εκλογές …

Αφησε να κατεδαφιστεί το Ναυτικό Οχυρό στον λόφο του Αγίου Στεφάνου Εθνικής και στρατηγικής σημασίας για τον ελεγχο του στενού με την Αλβανία όταν η Τουρκία έχει βάση στις απέναντι Αλβανικές ακτές και περνούν Υποβρύχια της  και πολεμικά πλοία..Πέταξε το Ναυτικό παρατηρητηριο  45 μέτρα χαμηλότερα  έτσι ώστε να παρεμβάλλεται ορεινός όγκος και να  δημιουργείται νεκρός τομέας με αποτέλεσμα  τα ραντάρ δεν μπορούν να δουν παρά ένα μικρό κομμάτι από την εποπτευόμενη έκταση, γεγονός που προκαλεί προβλήματα τόσο στην Άμυνα όσο και τη ναυσιπλοΐα για  την επένδυση των εντολέων του.

Και όλα αυτά για την μπίζνα του Ερημίτη που θα επισκεφτεί το βράδυ της 11ης Ιουλίου με περιορισμένο αριθμό προσώπων με άδεια voucher και με Αστυνομική παρουσία για να αποτρέψουν το κύμα  αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει γι αυτή την επένδυση στην Κέρκυρα. Οι αστυνομικές Αρχές επικαλούνται τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβούνται το κόσμο.

Ο Χαρτοπετσέτας και ο Κυριάκος συνεχίζουν να ταΐζουν τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις και παίζουν τις τελευταίες παραστάσεις τους στην Κέρκυρα.Η αλήθεια είναι ότι για την Κέρκυρα και την ανάπτυξη του νησιού  και τους πολίτες της δεν ήρθαν. …

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close