Οι ευθύνες των Πολιτικών Αρχων Βουλευτων Περιφέρειας και Κυβέρνησης για το οδικό δίκτιο της Κέρκυρας.

Τα χρόνια περνούν και οι Πολιτικές Αρχές της Κέρκυρας άφησαν σε αυτό το άθλιο οδικό δίκτυο θανάσιμες παγίδες …Με αφορμή ένα ακόμη θάνατο στην εθνική Παλαιοκαστρίτσας νεου παιδιού αρχισαν να αναρωτιούνται γιατί σκοτώθηκε άλλος ενας..Ο έλεγχος των δρόμων για φωτισμό και ασφαλή περάσματα είναι εγκληματικά πλημμελής…

Πριν τις εκλογές ολοι ασχολούνται με το οδικό δίκτυο αλλά οταν στρογγυλοκαθίσουν στην καρέκλα της εξουσίας τα κονδύλια που κόβουν είναι μόνο για κάποιες ασφαλτοστρώσεις και με το ζορι βάζουν λάμπες η επισκευάζουν συστήματα παλιάς τεχνολογίας σηματοδοτών..

Απο τα προηγούμενα χρόνια εκοβαν εργολαβίες σε ποσα μικρά για να τα μοιράζουν σε ντόπιους εργολάβους και δεν προχωρησαν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του οδικού δικτίου..Καμιά χάραξη για τον Οδικο αξονα Βορρά Νοτου στο νησί μόνο κατι παρακάμψεις για να πέφτουν τα πακέτα τμηματικά..Μπαλώματα και κοροϊδία…Εκατοντάδες ειναι τα  καντήλια στους δρόμους και εκατοντάδες συμπολίτες μας ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ σε αυτο το άθλιο Οδικο δίκτυο..

Το ΑΙΜΑ των συμπολιτών μας δεν τους συγκίνησε ΠΟΤΕ…Και η σημερινη Περιφερειακή Αρχη δεν μπόρεσε να καταθέσει χάραξη για οδικό άξονα Βορρά Νοτου..Μια μελέτη που βρήκε για την παράκαμψη της Μπενίτσας ούτε αυτή κατάφερε να την τρέξει μέχρι σήμερα..

Για πεζογέφυρες ώστε να έχουμε ασφάλεια ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!! Οι κάτοικοι που έχουν σπίτια και καταστήματα στο Εθνικό δίκτιο πετάγονται μέσα απο τα φυτά της Κεντρικής διαχωριστικής λωρίδας με κίνδυνο της ΖΩΗΣ τους..

Οι Πολιτικές Αρχες τα τελευταία χρόνια Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ,Βουλευτές και Κυβέρνηση δεν προκήρυξαν διαγωνισμό έργου για να ΤΑΙΖΟΥΝ  μικρά εργολαβικά συμφέροντα με επουλώσεις και παρακάμψεις.

Και ομως στην Κρήτη έφτιαξαν οδικό άξονα στο νησί τους.Εκει έδρασαν Βουλευτές και Περιφέρεια..Στην Ηπειρωτική Χώρα κατασκεύασαν την Ιόνια Οδο και την Εγνατία .. Η Κέρκυρα εχει μείνει απ εξω κάθε σχεδιασμού και ανάπτυξης με ευθύνη των Αρχών του νησιου.Και αυτό δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι σήμερα..

Δείτε στις φωτογραφίες δυο τρεις πεζογέφυρες σε διάφορες περιοχές της Χώρας ..Τέτοιες πεζογέφυρες δεν μπορούσατε να βάλετε στην Εθνική ΣΚΟΤΩΣΤΡΑΣ-Παλαιοκαστρίτσας?  Εγκληματική αδιαφορία..Αφού δεν είστε ΙΚΑΝΟΙ να χαράξετε ένα οδικό άξονα δεν μπορείτε ούτε ασφαλή περάσματα να κατασκευάσετε? Αν πραγματικά νοιάζονταν  για τους πολίτες του νησιού  θα έσωζαν ζωές στο νησί της Κέρκυρας…οπως και του τελευταίου νέου που εχασε την ζωή του για να περάσει την εθνική Παλαιοκαστρίτσας..

Μέχρι και λάμπες που ελλειπαν η Περιφερειακή Αρχή “έτρεξε” να τις τοποθετήσει αμέσως μετα το ΑΙΜΑ που χύθηκε…και την Ψυχή του παιδιού που “θυσιάστηκε”.

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΑΛΙΜΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΠΕΝΙΤΣΑΣ

Δεν βρήκε τίποτα η Κράτσα για Οδικό Αξονα στη Κέρκυρα. Μόνο την παράκαμψη Μπενίτσας αλλά ο εργολάβος πέθανε (VIDEO)

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close