Η υποταγή σου από το καθεστώς η σκλαβοποίηση και η σταύρωση για την πίστη σου.

Αυτό που ζούμε το έζησαν στους αγίους Τόπους τότε με την σταύρωση του Χριστού…Τώρα δεν τον έχουν μπροστά τους να τον ξανασταυρώσουν τα ερπετά της Νέας Τάξης..Γι αυτό σταυρώνουν τους Λαούς ,τους πολίτες…Πιστεύουν ότι είναι οι Θεοί επί της γης και αποφάσισαν να υποδουλώσουν όλους μα πολύ περισσότερο τους Ελληνες Χριστιανούς..Πως με το σχέδιο της μαϊμού Πανδημίας και με πρόφαση το κατασκευασμένο ιό να υποταχθούμε σε αυτούς και να μας εμβολιάσουν υποχρεωτικά και να μας περάσουν το τσιπ Αργός Δολοφόνος..Με αυτό θα ελέγχουν τη ζωή μας…Πόσο θα ζει ο κάθε άνθρωπος και πόσα παιδιά θα κάνεις!! Η σκλαβοποίηση και τα σχέδια αυτά  διέρρευσαν από το 1992 έως και τον Οκτώβριο του 19 που μίλησαν για τη μεταδοτική ασθένεια με το κωδικό covid – 19  στη Νέα Υόρκη παρουσία όλων των Νεοταξιτών κλπ

Υπάρχουν σωρεία δημοσιευμάτων ,βιβλίων και video που τα λένε..Τώρα γιατί οι Ελληνες με τέτοιο DNA που έχουν δέχθηκαν το μάντρωμα στα σπίτια τους και για πόσο θα το δεχθούν θα δούμε…Οι διώκτες μας δεν φοβούνται μόνο την Ανάσταση αλλά την Επανάσταση !!

Μας θεωρούν όπως τότε στόχους γι αυτό το πρώτο που αποφάσισαν ήταν να χτυπήσουν παράλληλα την Θρησκεία μας να αποτρέψουν το Πάσχα και όλες τις τελετές για να συκοφαντήσουν ότι ΑΓΙΟ υπάρχει στη σκέψη και τη ψυχή μας..Γι αυτό απαγορεύουν και τη Θεία Κοινωνία ..

Οι μάσκες τους έπεσαν και αποκαλύφθηκαν πλήρως τα σχέδια τους αυτές τις μέρες..Ο Χαρδαλιάς το Μασόνι της Κυβέρνησης των υπαλλήλων της Νέας Τάξης είπε ξεκάθαρα ότι η Θεία μετάληψη θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία και το “τροπάρι” αυτό το ακολουθούν όλοι τους..Είδαμε τους διωγμούς του Παπά από το Κουκάκι και του Μητροπολίτη Κέρκυρας κ.Νεκτάριου με την “Αστυνομία Κορωνοιού”  να τρέχει να τους βρει λες και είναι οι Μεγαλύτεροι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ και οι εκκλησίες και η Μητρόπολη Κέρκυρας οι ΓΙΑΦΚΕΣ που κρύβονται..

Οι Μάσκες έπεσαν και στα Μέσα ενημέρωσης με μεγάλους Τίτλους και υπότιτλους του στυλ “Είδατε αδιόρθωτοι οι Ιερείς κοινωνούσαν πιστούς” η “Ντροπή τους” η “Παράνομα τους κοινωνούσαν” κ.α Η υποκρισία και το Αντιχριστιανικό μένος γιατί ο Υπέρτατος Νόμος είναι  το Σύνταγμα μας το έχει ως αναφαίρετο Δημοκρατικό δικαίωμα  να μπορείς δηλαδή  να ασκήσεις την Θρησκευτική σου Ελευθερία.. Και όπως τότε που ο Χριστός σταυρώθηκε βρέθηκε ο Ιούδας για τα 30 αργύρια έτσι και σήμερα τα στρατευμένα – πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΝ τους Παπάδες άλλος με φωτογράφηση άλλος με βίντεο και με ύφος Εισαγγελέα  φώναξαν Ορίστε Παρανομούν Κοινωνούν τους πιστούς οι αδιόρθωτοι για να μεταδοθεί η Ασθένεια σε όλους μας!!

Το ολοκληρωτικό Καθεστώς που μας κυβερνά και τα υποτακτικά φασιστοειδή υπαλληλάκια τους με όλους τους χαφιέδες σπέρνουν τον τρόμο και τον Φόβο..

Οι χαφιέδες και όσοι πολεμούν τον Χριστιανισμό θα πληρωθούν σύντομα..όπως και όσοι στη Κεφαλή της Εκκλησίας παρέδωσαν την Διοίκηση της στους Αντίχριστους ..

Ζούμε την σταύρωση του Λαού το γράφει και η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ και ξαναδοκιμαζόμαστε ξανά διότι η Αμαρτία και ο εκφυλισμός των πάντων έχει κυριαρχήσει ..Και όπως τότε δεν πίστευαν στην ύπαρξη της Θεϊκής δύναμης έτσι και σήμερα τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι βιβλικά …

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close