Οποιος συμπληρώνει το Ερωτηματολόγιο για να ταξιδεύσει θα μπορεί να “συλληφθεί” για Κορωνοιό!!!

Πολύ καλό "στήσιμο" όπως στη Λάρισα για "Κορονοθύματα" και με το Νόμο 4682/2020..Στρατονόμοι οι Ναυτιλιακές!!!

Από τις 25 Μαΐου ανοίγουν δήθεν ελεύθερα οι μετακινήσεις από και προς τα νησιά της Χώρας..Ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά οτι ο επιβάτης θα δέχεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  θερμομέτρηση και για την επιβίβαση του θα συμπληρώνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  ειδικό ερωτηματολόγιο κατάστασης υγείας πριν την επιβίβαση στο πλοίο  που θα παραδίδει στον Αξιωματικό του πλοίου  αλλιώς θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ και το ΤΑΞΙΔΙ των πολιτών!!! Το Ειδικό ερωτηματολόγιο θα το κρατά στα χέρια της η  ακτοπλοϊκή εταιρία του πλοίου που θα ταξιδεύεις…

Προσέξτε τι γίνεται εδώ…Δεν είναι κάτι απλό..Ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς σε ΙΑΤΡΙΚΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ και να σε μεταφέρουν με το ζόρι για Υγειονομικό ελεγχο βάσει του Νόμου  Ν.4682/2020 Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Εαν κατασκευάσουν έναν η περισσότερους ασθενεις που ταξιδεύουν με Κορωνοιό όπως το έκαναν στη Λάρισα και πήγαν με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΓΙΑΤΡΟΥΣ να τους ΑΡΠΑΞΟΥΝ ετσι μπορεί να γίνει και σε οποιοδήποτε ταξίδι στο ΙΟΝΙΟ και το ΑΙΓΑΙΟ!!! Βέβαια οι πολίτες της Λάρισας την γλύτωσαν γιατί πήγαν σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο το ΙΑΣΩ και έκαναν Μοριακό ελεγχο και βγήκαν αρνητικοί..Η Μαφία όμως του Κορωνοιου – Κυβέρνησης δεν θα διστάσει να το ξανακάνει..

Έχουμε λοιπόν αν ένας η περισσότεροι δηλώσoυν στο ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ότι είχε επαφή με άτομο που είχε Κορωνοιό  η το στήσει η Κυβέρνηση των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ολοι οι ΕΠΙΒΑΤΕΣ του συγκεκριμένου δρομολογίου του πλοίου θα συλληφθούν για να μεταφερθούν δια της βίας για ελεγχο..

Ο Νόμος που στηρίζονται τα ΒΑΜΠΙΡ της Νέας Τάξης και οι εδώ υπάλληλοι τους έχουν οργανώσει την αρπαγή των πολιτών με το Νόμο που προαναφέραμε ..Τον Νόμο 4682/2020.. Νόμος για covid-19 4682-2020 Τι λέει μέσα αυτός ο Νόμος? Τι μέτρα πέρασαν για να ισχύει η ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ? Διαβάστε

Τα μέτρα αυτά συνίστανται:(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον.

Συνεπώς βρωμάει η Υπόθεση και καλό θα είναι να προσβληθεί άμεσα η Υποχρεωτικότητα του Ερωτηματολογίου της δηθεν Υγείας μας και να μην επιβιβαστεί κανένας στα πλοία των γραμμών Ιονίου (Φέρρυ μπόουτ Κέρκυρας -Ηγουμενίτσας Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας ) και σε όλες τις γραμμές από Αττική(Πειραια-Ραφήνα) στο Αιγαίο, Κρήτη  και Αργωσαρωνικό έως την άρση της υποχρέωσης συμπλήρωσης αυτής της στημένης ΠΑΓΙΔΑΣ.

Μιλάμε για ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές και ενέργειες που αντιβαίνουν κάθε λογική γιατί το σχέδιο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ έχει στηθεί για να τρομοκρατήσει το Κόσμο και να σου κόψουν κάθε θεμελιώδες Δημοκρατικό Δικαίωμα και την ελευθερία κινήσεως χωρίς να τους δίνεις λογαριασμό…Είναι Συνταγματικά όλα αυτά? προφανώς ΟΧΙ..Είναι δυνατόν να ξέρεις αν κάποιος είναι ασυμπτωματικός η αν κάποιος που δεν στο είπε ότι είχε η έχει Κορωνοιό η είχε έρθει σε επαφή με νοσούντα η μαϊμού νοσήσα?

Σε ρωτά και σου παίρνει τα στοιχεία Επιβάτη για να μπορεί όποτε θέλει να σε χρήσει άτομο που ήρθες σε επαφή με ασθενή κορωνοιού και να σε μπαγλαρώσει στη πορεία το ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που εκτελεί εντολές των Νεοταξιτών.

Θα πρέπει άμεσα οι Ναυτιλιακές εταιρείες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ να το παίζει ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΣ ο κάθε αξιωματικός του πλοίου διότι δεν τον υποχρεώνει κανένας Νόμος και καμία Π.Ν.Π που είναι Αντισυνταγματική και δεν είναι στις υποχρεώσεις του για το δρομολόγιο του πλοίου.

Θα πρέπει οι Βουλευτές ,οι Περιφερειάρχες ,οι Δήμαρχοι των Νησιωτικών περιοχών να αντιδράσουν άμεσα και να προχωρήσουν σε ενέργειες οι ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ κατά του κατάπτυστου αυτού σχεδίου στις κατά τόπους Νησιωτικές περιοχές.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΩΣ “ΨΑΡΙΑ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μούφα για 36 άτομα δηθεν θετικά σε Κορωνοιό..Κυβέρνηση Ξεφτίλα..Να συλληφθούν όλοι για την ΑΠΑΤΗ

 

Θα έρχονται στα σπίτια μας με αστυνομία να μας βγάζουν για απομόνωση με πρόσχημα τον ιό

 

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα

 

Απασφάλισε ο Bill Gates …Συναθροίσεις μόνο με Μαζικό εμβολιασμό!!!!(2 video)

 

Ο Κορωνοιός είναι η Ατζεντα της Νέας τάξης…Εφαρμόζουν τον ελεγχο και την μείωση πληθυσμού.

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close